Segítséget kérek
  • nyirog
    Halika. Azért írok mert már második napja szopóvárizok a virtuális meghajtó rendbeszedésével. Anno volt fenn a gépen daemon tools pro, egy darabig jól ment aztán láttam h nem tölti be rendesen magát mikor indul a windows, ezért letöröltem. Szerettem volna felrakni DT Lite-ot (legújabb ver), fel is ment, csak nem tudott virtuális meghajtót leképezni (error code 1500); akkor odassa neki sptd-t szerettem volna feltelepíteni de az meg telepítésnél hibaüzit dob ki h file write error, diasble all antivirus program (nincs is aktív antivírus program a gépen, vagy ahhoz hasonló). Regedtiben kikerestem az értékeit, kitöröltem nagy kínszenvedés és engedély átállítások után, viszont magát a fájlt az sptd.sys-t a windows\\system32\\drivers attriobumból képtelen voltam kiszedni- se törölni, se átnevezni nem tudom, ergo sptd-t se tudok telepíteni, se uninstallálni mivel a program saját telepítőjén a menük közt nem elérhető az uninstall gomb... nem tudom mi tévő legyek, win7-et meg ezért nem akarom újratelepíteni, viszont így semmilyen emulátor program nem megy mert mindegyik sptd alapú :\. Ötlete valakinek?

Előre is köszönöm a választ\segítséget