Segítséget kérek
-
Hello.
Tegnap vettem egy routert (TP LINK TL-R460). 2 gépet kötöttem vele össze 1 házban.
A routerbe WAN portjába bedugtam a modem (betárcsázós T-Home net) kábelét, majd a két gépet az 1-es és 2-es portba. Először a böngészőbe kellett beírni, hogy 192.168.1.1 és ott beállítani, hogy nekem PPPoE kapcsolatom van. Ezzel megy is a net a 2 gépen.
Utána lefuttattam a 2-es gépen a Hálózati beállítás varászlót (de nem tudom, hogy ennek következtében-e) és ha most bemegyek a Hálózati helyekbe, van egy olyan mappa, hogy "SharedDocs (II(Szjapep-ii))". Ebben vannak a megosztott dokumentumaim, és amit ide bemásolok, azt a másik gépen látom.
Ebből azt gondolom, hogy jó a hálózat.
Viszont a hálózat (LAN) célja a játék lenne. Feltettük az Age of Empires 2-t tesztelés végett, ott mindketten bementünk a Többfős jétákba, majd Helyi (LAN) TCP/IP csatlakozás és én itt rámentem, hogy Létrehozás. Viszont a másik gép nem látja az általam létrehozott játékot, nem tud csatlakozni... :S Hamachival is próbáltam ugyanígy, de azzal sem ment...
Meg van itthon a Settlers IV is - azt is feltettem mindkét gépre, azzal is létrehozok egy játékot többjátékos módban, de a csatlakozó nem tud, mert nem találja meg a létrehozz játékot... :S
Mi lehet a gond? A beállításaim rosszak?
Olvastam olyat, hogy esetleg hálózatra kell felmásolni a játék indítóját, esetleg oda kell telepíteni - nem tudom így lehetséges-e egyáltalán.
Köszi előre is. :)
Bocs, de ebben a témában teljesen új vagyok... :S