20837
Segítséget kérek
  • Metalmilitiakid
    Nem értem, a teljesen tiszta ff en is, amint megnyitottam az Ncore oldalát ott volt a hibás név és a jelszó. De csak ez az egy oldal szórakozik. Ha ez tényleg egy vírus akkor elég furcsa szokásai vannak.
  • Metalmilitiakid
    Köszi! Akkor asszem újradobom az ff et.
  • wollnerd #19034
    A Mozbackup nevű progi.
  • Metalmilitiakid
    Van valami módja annak, hogy elmentsem a már benne lévő könyvjelzőket, jelszavakat..., hogy ha újra rakom meglegyenek ?
  • gergely1991
    "Szerintetek mi a baja ?"
    Próbáld meg csökkentett módban elindítani,ha a böngésző alapértelmezettre van beállítva:startmenü>Firefox>helyi menü(talán valamelyik bővítmény beleszól),vagy telepítsd újra(hátha bugzik a böngésződ). Ha probléma továbbra is fennáll akkor: HitmanPro,MalwareBytes Antimalware-val nézd át a gépet(lehet hogy a kártevő egyik büntető rutinja Firefoxod hülyíti meg éppenséggel).
  • Metalmilitiakid
    Amit kifelejtettem, hogy az IE tökéletesen beenged.
  • Metalmilitiakid
    Lenne egy kis gondom az firefox ommal. Be akartam vele lépni az Ncore oldalára, meg van vele jegyeztetve a jelszó és felhasználó, de nincs neki hagyva, hogy ki is írja egyből és ahogy próbáltam volna belépni, már furcsállottam, hogy rossz nevet adott ki, de a reflex miatt rányomtam. Értve itt, hogy a rendes felhasználom nagybetűvel van, ez pedig kicsivel volt. Nem is engedett be. Na mondom akkor újra. Ekkor már fel se dobta válaszhatóként a nagybetűst, de ha kézzel begépeltem is neki, akkor is amint Tab ot nyomtam, vagy átkattintottam átírta kisbetűre és így megint nem enged be. Már próbáltam, hogy külön csak ennek az oldalnak a sütijeit töröljem. Megtörtént, de még mindig ott marad beírva a rossz és nem is tudom átírni, mert visszaírja kis betűre. Szerintetek mi a baja ?
  • Japep

Pontosan nem tudom. :)
    Kikapcsoltam a tűzfalat mindét gépen, a vírusirtót is, meg feltettem patch-et is a játékhoz. Aztán próbáltam Hamachival és ment - meg már megy nélküle is. :)
  • gergely1991
    Hogyan is?:)
  • Japep

Köszi, de valahogy megoldottam... annyit állítgattam, hogy most jó. :)
  • lpmaskmancick
    Lenne egy problémám: a youtube nem működik firefox alatt. A noscript és adblockplus pluginekben engedélyezve van a youtube, eddig működött, de szerda óta nem. A böngészőt újratettem, mega flash playert, de francért se akar múködni. Hogyan tudnám ezt megjavítani?
  • gergely1991
    Le is írtad:
    "Feltettük az Age of Empires 2-t tesztelés végett, ott mindketten bementünk a Többfős jétákba, majd Helyi (LAN) TCP/IP csatlakozás és én itt rámentem, hogy Létrehozás. Viszont a másik gép nem látja az általam létrehozott játékot, nem tud csatlakozni... "
    Ezt a funkciót leginkább "Create Server"-ként láttam néhány játék multiplayerén,így nem tudom hogy azt minek is nevezi ott.
  • Japep

Hogy lehet létrehozni? Erre én is gondoltam.
    Ha az egyik gép szerverként viselkedik, akkor elég csak arra feltelepíteni a játékot és a másik csak csatlakozik, onnan indítja?
  • gergely1991
    Esetleg inkább másik gépen létrehoznál a játékhoz egy multiplayer-es szervert/profilt.Netán vírusírtók valós-védelmének blokkolása?
  • Japep

Ha kikapcsoltam a tűzfalat a Settlers bejött (igaz rögtön kidob, de ez már a játék hibája), de az AoE továbbra sem talál meg... :S
  • gergely1991
    Tűzfalon kivétel hozzáadása?
  • Japep

Hello.
    Tegnap vettem egy routert (TP LINK TL-R460). 2 gépet kötöttem vele össze 1 házban.
    A routerbe WAN portjába bedugtam a modem (betárcsázós T-Home net) kábelét, majd a két gépet az 1-es és 2-es portba. Először a böngészőbe kellett beírni, hogy 192.168.1.1 és ott beállítani, hogy nekem PPPoE kapcsolatom van. Ezzel megy is a net a 2 gépen.

Utána lefuttattam a 2-es gépen a Hálózati beállítás varászlót (de nem tudom, hogy ennek következtében-e) és ha most bemegyek a Hálózati helyekbe, van egy olyan mappa, hogy "SharedDocs (II(Szjapep-ii))". Ebben vannak a megosztott dokumentumaim, és amit ide bemásolok, azt a másik gépen látom.
    Ebből azt gondolom, hogy jó a hálózat.

Viszont a hálózat (LAN) célja a játék lenne. Feltettük az Age of Empires 2-t tesztelés végett, ott mindketten bementünk a Többfős jétákba, majd Helyi (LAN) TCP/IP csatlakozás és én itt rámentem, hogy Létrehozás. Viszont a másik gép nem látja az általam létrehozott játékot, nem tud csatlakozni... :S Hamachival is próbáltam ugyanígy, de azzal sem ment...

Meg van itthon a Settlers IV is - azt is feltettem mindkét gépre, azzal is létrehozok egy játékot többjátékos módban, de a csatlakozó nem tud, mert nem találja meg a létrehozz játékot... :S

Mi lehet a gond? A beállításaim rosszak?

Olvastam olyat, hogy esetleg hálózatra kell felmásolni a játék indítóját, esetleg oda kell telepíteni - nem tudom így lehetséges-e egyáltalán.

Köszi előre is. :)
    Bocs, de ebben a témában teljesen új vagyok... :S
  • wollnerd #19019
    De persze nagyon-nagyon rejtélyes hogy hogyan történhetett...
    De mostmár mindegy.
  • wollnerd #19018
    Pláne nem igaz, mert annó XP-m volt és közben átváltottam win7-re!
  • wollnerd #19017
    Már nem kellett!
    A bedugás után 10 mp után a Windows 7 szólt hogy problémát talált a pendrive-on és javasolt egy lemezellenőrzést rajta. Miután végzett, láttam hogy a lang nevű mappa egy 800 KB-os fájllá változott és akkor azt simán letudtam törölni és megüresedett az eszköz.
    Úgyhogy a témát lezárom.
  • kl24h
    Ez úgy néz ki, hogy a rendszered be van fertőzve, ezért is ajánlom futtatni a #18929 hozzászólásomban javasoltakat.
    Mivel törölted azokat a fájlokat és újból ott vannak, az azt jelenti, hogy a te géped írja vissza a pendriverre. Valószínűleg más vírusos volt a pendriver, mielőtt betetted volna a gépbe és ahogy betette, be is fertőzte. Szerintem nemcsak ezzel a prendriverrel csinálja ezt, hanem egy másikkal is.
    Az is lehet, hogy a géped nincs befertőzve, csak egy trójai vírust futtad a géped a pendriverről, az autorun.inf segítségével. Ha leformázod, akkor kitisztítja a pendrivert, de ga géped van befertőzve, akkor formázás után is ott lesznek rövid időn belül.
  • wollnerd #19015
    Oké, este próbálkozni fogok, most rajta vannak az adatok majd áthelyezem róla és megcsinálom. :)
  • biomage
    próbáld formázni
  • wollnerd #19013
    Ja, ez fontos, a 3. pontot kiegészíteném azzal hogy azt a Recuva-t HETEKKEL ezelőtt töröltem véglegesen! Most meg látom hogy megint itt van!

WFT???
  • wollnerd #19012
    Ez nagyon különös!
    A Kington pendrájvomon névmappa/lang mappában vannak nagyon furcsa nevű és kiterjesztésű fájlok és mappák! Kép:

14 GB??? Egy 8 GB-os pendrive-on??? Valójában csak látszatot kelti, le se foglalja. (a tulajdonságok ablakban látszik hogy 0 bájt)
    És nem lehet sehogy se törölni!

Megnyitni se (az azon belüli mappákat)!

Ilyet nem láttam! Előzmény:
    1. létrehoztam egy X nevű mappát.
    2. beraktam egy rar-ba becsomizott iso-t.
    3. megnéztem az asztali gépemben a win7ben, akkor látom hogy rar helyett egy portable program (A Recuva a adat visszaállító) és a lang mappája melyben voltak a kínai nyelvű fájlok.
    5. próbáltam törölni, mindent tudtam kivéve a lang mappát....

Tippek a végleges törlésére??? Vírus????????(de nem támad) (az ESET meg az Avast nem talál semmit)
    Futtassam le a #18929-es HSZ-ban lévőket?
  • gruber trans
    probáltam ugy sem jo
  • gergely1991
    Ebben semmi vicces nincs, egy apró hiba is nagy hiba. :)
  • gruber trans
    poénos vagy
    de nem
    semmi
    még a driver scanner sem ismeri fel
  • Guillotine
    Köszönöm!
    Tudnál esetleg valamilyen törést hozzá vagy sorozatszámot?
  • gergely1991
    Esetleg a külső HDD-nek a hálózati tápkábelét illetve usb csatlakozóját kihúznád majd bedugnád?
  • Jakuza001
    http://www.chickenping.com/
  • Guillotine
    Üdv!
    Tudnátok nekem olyan programot ajánlani ahol konyhai recepteket lehetne összegyüjteni?
  • gruber trans
    nem kaptam hozzá semmi drivert
    vezeték nem sérült
    a régi gépem(xp-s)elsöre felismertze de aztán már az sem
    probáltam az sem
  • gergely1991
    Drivert nem kaptál hozzá amit esetleg telepíteni kellene?
    Nem sérült meg (véletlenül) a vezeték? Másik gép felismeri?
    Tipp:Esetleg a gépet újraindítását próbáltad már?:S
  • gruber trans
    #18998?
  • Mike Rame
    Újratelepítettem, amúgy regisztrált,nem próbaverzió, csak az az érdekes, hogy eddig mindig jól működött, és ha az előző részeket próbálom ki újra, akkor azok jók, csak a sorozat második fele nem. PC-n pedig jól működik. Nem tudom mit csináljak. Elvileg a forrásfájl jó, de lehet akkor mégiscsak azzal van a gond, csak nem értem, hogy akkor miért jó gépen. Mindenesetre köszi a választ :)
  • gergely1991
    Freeware verziójú az a program?
    Telepítsd újra a programot,vagy próbálkozz egy kisebb méretű fájl konvertálását.Az sem kizárt hogy hogy az eredeti fájl a hibás.
    Nem valami kalózverzióját/próbaverzióját használod? Ha igen akkor a némi korlátozást kaptál ez esetben.
    Ha már más nem segít akkor, keress egy másik MP4 konvertálót.
  • Mike Rame
    Konvertált Mp4 hang problémára megoldás?
    Ultra MP4 konvertálót használok régóta, mindig jól működött, most az a problémám, hogy van egy sorozat, aminek az első néhány része még jól működik lekonvertálva, de a többinél 1 perc után nincs hang. A gépen ha megnézem rendben van, viszont mp4-ben már nem jó és a mérete is csak fele akkora mint az előző részeknek. Hogyan tudnám megoldani? Köszönöm előre is!
  • gruber trans
    sziasztok vettem egy samsung g3 station externel 1.5tb-s külsö vinyot de nem ismeri fel a gépem.mért van ez?win 7-es os van fenn.esetleg valami progi kell hozzá?amugy minden megy usb-porton.
  • Metalmilitiakid
    Hali!
    Sony Sonicstage el kapcsolatban lenne kérdésem, gugliztam utána de nem találtam semmi használhatót. 4.3 as verzióm van és az a bajom vele, hogy nem tudok vegyes albumot rakni vele az mp3 lejátszómra, mert olyankor minden számot külön a saját albumába rak. Már próbáltam azt is, hogy winamp ban az összes létező tagjében átírom a albumot de túlzottan nem izgatja. Van valami megoldás arra, hogy tudjak így kevert albumot csinálni ?
    Előre is köszi a válaszokat.