Segítséget kérek
-
van egy kis problémám. Méghozzá a Media Player-el. Leszedtem, uninstall megvolt, még system mechanic-al is kipucoltam mindent, még a mappát is kiakrom törölni, hogy egy bit ne maradjon belőle, de a mappa kitörlésnél már gond van, nem engedi törölni csak üríteni. Ugyanis azért akarom újra rakni, mert állandóan kiírja hogy 'Hiba a belső alkalmazásban'. Amikor ürítem a lomtárat hogy a maradék file-ok is eltűnjenek, utána megint tele lesz a media player mappa, a régi media player file-jaival, a keltezési dátumjai a file-oknak mind 2001-es. Rendszer restart, újra rakom a legfrissebb player-t, kiírja hogy sikeresen feltelepítve, elindítanám újból azt írja hogy 'hiba a belső alkalmazásban'. Megpórbálom Taskmanager-ből kikapcsolni, erre olyat láttam amilyet soha. Nincs a feladatkezelőnek teteje! Naponta van frissítve a NOD és az MS Antispyware, nem tudom mi csinálhatta. Van valakinek ötlete hogyan tudom rendbe szedni a feladatkezelőt és felrakni a media player-t? Nem az én gépem, nem nekem kell a player, ismerősömnek, de ő ragaszkodik hozzá. Valami ötlet?