20837
Segítséget kérek
  • Darth Sith
    van egy kis problémám. Méghozzá a Media Player-el. Leszedtem, uninstall megvolt, még system mechanic-al is kipucoltam mindent, még a mappát is kiakrom törölni, hogy egy bit ne maradjon belőle, de a mappa kitörlésnél már gond van, nem engedi törölni csak üríteni. Ugyanis azért akarom újra rakni, mert állandóan kiírja hogy 'Hiba a belső alkalmazásban'. Amikor ürítem a lomtárat hogy a maradék file-ok is eltűnjenek, utána megint tele lesz a media player mappa, a régi media player file-jaival, a keltezési dátumjai a file-oknak mind 2001-es. Rendszer restart, újra rakom a legfrissebb player-t, kiírja hogy sikeresen feltelepítve, elindítanám újból azt írja hogy 'hiba a belső alkalmazásban'. Megpórbálom Taskmanager-ből kikapcsolni, erre olyat láttam amilyet soha. Nincs a feladatkezelőnek teteje! Naponta van frissítve a NOD és az MS Antispyware, nem tudom mi csinálhatta. Van valakinek ötlete hogyan tudom rendbe szedni a feladatkezelőt és felrakni a media player-t? Nem az én gépem, nem nekem kell a player, ismerősömnek, de ő ragaszkodik hozzá. Valami ötlet?
  • ffxi
    Épp ezaz, h XP-s a driver és mégsem fut, csak Win-es driverrel. Amúgy meg Geforce mx4000-es:). Nos, akkor part.magic?

• PetruZ
    Az a játék simán fut XP-n, ez tuti. Mit jelent a "driver probléma"?
  • ffxi
    Empire Earth, de nem kompatibilitásról van szó, hanem driver próblémák miatt csak Win-en fut.

• zyndar
    csak kimásoltam, valszeg nem off :DD
  • Djtiesto16
    Hi all!!!

Szval azt szeretném megkérdezni hogy mi az a Hardwer ID és azt hol lehetne átírni...? mert ha nem írom át akkor nem tom crackelni a StyleXP-t cóval kéne egy kis help...vagy az is jó ha vki megtudná mondani hogy honnan tom letölteni a crackelt változatát...előre kössz és léci erre a mail címre irjátok meg a választ köszy [email protected]
  • zyndar
    Hi all!
    Lenne egy kérdésem,abszolút off.
    Warcraft III régebben néha lefagyott, hogy fatal error, bla-bla "referenced memory could not be read". Kikaptam a memóriákat és csak egy 512-es van most, nem is fagyott egyáltalán. Tegnap meg megint bevállalta, pedig le lett formázva teljesen a vinyó, tök szűz a rendszer.
    Valakinek van ötlete?
  • PetruZ
    Ha eredetileg is Win-es a játék, akkor vmilyen úton-módon általában rá lehet venni arra, hogy fusson XP alatt is. Melyik játék ez?
  • ffxi
    A lényeg azt, h van olyan gáma amely 98-con fut, de XP-n nem. És nem akarok fölöslegesen formatálni, sajnos nálam ez körülményes. Nem beszélve, h 98-cat rátelepítem az XP-re az még kockázatosabb, már mint életteratam célból. Jobb ha minden op.rend.-nek külön meghajtóval rendelkezik. Nos, akkor mi a megfelelő? Part.Magic?

• PetruZ
    Partíciót még format-tal sem lehet létrehozni. :) Egyébként meg a kérdés annyira tág, hogy millió lehetséges választ lehet rá adni az fdisk-től kezdve a logikai lemezkezelőn és pqmagic-en át a linuxos qtpart-ed és tsai-ig...
  • Vlala #1864
    partition magic...
  • Pip Boy
    PQ-val nagyon sok mindent meglehet oldani, többek közt még ezt is!
  • ffxi
    Srácok! Hogyan lehet új particiót létrehozni FORMAT C: NÉLKÜL? És arra rá telepíteni op.rend.-t? Köszike

• LSC
    Helló all.
    Egy olyan problémám lenne,,hogy vagy egy videó fájl amit ha kiírok DVD-re a media studio-val akkor elcsúszik a hang. Valaki esetleg tudja hogy miért van ez? Vagy valahogy ezt ki lehet javítani? Thx.
  • Pip Boy
    Hali! Abban szeretnék segítséget kérni, hogy van egy csomó kis video bejátszásom és azt szeretném átalakítani wmv formátumba! Kipróbáltama a Windows Media Encodert, de ebben nem sikerűlt a fileokat egymás utám betenni, hogy magától csinálja! Ha esetleg tudna valaki egy másik progit vagy ebben valami beállítást amivel megoldhatom azt nagyon megköszönném! Ha másik progit tanácsoltok kérlek a letöltési helyét is adjátok meg! Köszke!
  • burkusdió
    megoldottam, köszi... :)
    megnyitttam a Media Playert (amit soha nem szoktam) és a saját updateje leszedte tízest... mostmár megy minden rendesen... :)
  • ibrik
    Nálam a WinUpdate-en keresztül van rendszewresen frisítve a gép és 10-es.
    Lehet, hogy akkor alapban mégsincs az SP2-ben, de a frissítések közt tuti, hogy ottvan, ha még nem töltötted le vele.
  • tomo
    hat , beszedfelismero , ami nem csak par szot ismer, inkabb csak angolul letezik. magyar sztem nincs.

a fulelek csak a word iranyaitasara jo, par parancsot felismer, aztan vegrehajt. de titkarno helyett nem jo.
  • burkusdió
    én ezzel próbálkoztam, nemtom hogy müxik :D
    nekem túl bonyolult volt :D
    meg gagyi :D
  • blackgamer
    FülElek a progi neve én nem próbáltam

• burkusdió
    le nem fogom törölni, mert sztem jó
    de nemtom mi van vele, elvileg vinnie kéne azt is
    ráadásul a legújabb van, ha jól tudom a 2.49-es...
    (lehet nem jól tudom)
    egyéb 5let esetleg?
  • burkusdió
    hát, nekem sp2-m van pedig, de abban csak a kilences van benne :)
  • burkusdió
    ide is beírhatja valaki, ha tudja, engem is érdekelne... :)
  • atis1973
    Ismer valaki olyan progit, amelyik beszédhangot konvertál gépelt szöveggé? Segítséget az "[email protected]"-ra ha lehet.
  • atis1973
    Ismer valaki olyan progit, amelyik beszédhangot konvertál gépelt szöveggé?
  • ibrik
    Töltsd le a Microsoft oldaláról a Windows Media Player 10-est (legjobb, ha a WinUpdate-re bízod. Egyébként az SP2-ben eleve bennevan).
  • McGrady
    letörlöd:D
    lol..nemtom
    tegyél fel újabbat, ha lehet, ha nem akkor pedig codec pac all in 1...az sztem jó
  • burkusdió
    pliz segítsen valaki!
    feltettem a k-lite kodekakkot, de a wmv-ket nem játsza le...
    mit lehet vele kezdeni?
  • Aspyrin
    Minden ami videoszerkeztéssel kapcsolatos (konvertálás stb.).
  • McGrady
    a francba....a san andreas az meg csak régebbivel megy....
  • balcsi70
    Valaki meg tudná mondani,hogy ha van 2-3 mappám ami dvd formátumu,-melyik az a progi amelyikkel kilehet irni egy dvd-re mind a 3-at.?Mert probáltam a Clone dvd-t de az csak egy mappát enged ki(mármint kiválasztani).
  • balcsi70
    Nekem ugyan ez a hiba volt a Colin MC-vel,meg a Far Cry-val.Nekem GeeForce 440-van.Letöltöttem hozzá az uj drivert és ment minden.Probáld meg töltsél le a video kártyádhoz frissitést.szerintem menni fog. www.drivers.hu
  • tomo
    ja google val talaltam en is a kompatibilitasi mod javaslatot, akllitolag valakinek win95 comppal ment.
  • blackgamer
    próbáld ki a demót keress google-val, fórumot is azzal találsz vagy NFS fan oldalt, ott biztos vannak trükkök leírva XP alatti futtatáshoz
  • vki
    CSá!

Lenne egy olyan problémám, hogy a NOD32 nem teljesen pászol a Zoenalarm Pro-val. Szal ha tudnátok mondani egy fasza tűzfalat, ami hajlandó együtt működni a NOD32-vel, azt naon megköszönném. A NOD32 valami 2.50, vagy ilyesmi verziójú, de ha nem is a legújabb, akkor is nagyon új.

Kössz.
  • McGrady
    jaaa..vagy úgy....a sima 2 szerinted menne?
    tudsz ajánlani 1 olyan külföldi fórumot ahol tudnak rá megoldást?
  • blackgamer
    elindítottam SE telepítését, de hibaüzenetet dobott ki, asszem mert ezt igazából 3Dfx-re készült
    olvass utána külföldi fórumokon hátha találsz rá megoldást
  • McGrady
    thx..de hogykell letölteni? mert nekem nemsiet
  • blackgamer
    szerintem próbáld ki a demo-t előbb, megnézem neked az SE demót
    Need For Speed II demo
    Need for Speed II SE demo
  • McGrady
    nincs semmilyen setup..neked milyen vga-d van?
    nekem radeon 9600xt...nem lehet h az a gond?