Segítséget kérek
-
mumeen #18255 Sziasztok!
Nekem volt egy vírusom a gépen (system 32-ben),nem igazán lehetett likvidálni a betyárját,azt újra kellett tennem a c meghajtót.Sajnos a progik nagyrésze is ott volt,és nem volt biztonsági mentés sem.Na mindegy,megcsináltam,feltettem nagyjából a régi progikat,örültem meg minden.Ártatlan és naív módon jútubon akartam megtekinteni egy videót,azt fogja magát a gép és újraindul,mielőtt a videót elkezdené lejátszani.Ezt kipróbáltam 4-szer,hogy biztosra menjek.Aztán mondom,ha már valami szaftos kis videót nem tudok megnézni,akkor kockulok egy még szaftosabbat.Klikk a spiel-re,azt restart.Boom basszameg,ideges voltam,de gondoltam csak véletlen,rosszul helyezkedtek el a bolygók,meg biztos takarta a hold is az univezumból beáramló energiát.Mégegy próba,azt az előbbi replay-e történt.De ez egy olyan játék volt,amivel a sima,fapados,mezei driverrel is nyomtam,mindenféle problematika nélkül.De a Fájörfoksz is sokszor kilép.Nem tudom,hogy mit tegyek,be vagyok pánikolva.AVG vírusírtó van fennt,KMPlayer,Winrar,Daemon Tools,Utorrent,Adobe After Effect meg Advenced System.Ha valaki a segítségemre tudna sietni,annak nagyon hálás volnék,mert ez így nem állapot,egy igazi dráma,mint egy rossz álom.Most valami startlapos játékot keresek,hátha az megy...