Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Nem tudjátok mi a rák lehet az explorer-el, ha ezt csinálja?

Majd ha kiakarok lépni, ezt:

gergely1991
"valami program nincs erre esetleg?"
jaja például a videokártya driverjében lennie kell ilyennek

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Ic3 m4n
Monitor világosságán mivel tudnék állítani? (monitoron lévõ gobokkal már 100%on van a brightness)
valami program nincs erre esetleg?
köszi elõre is

Endiman
sziasztok!

ha youtube videókat nézek, középen egy piros csík van a videóablakban bármilyen videót nyitok meg....mitõl lehet ez?<#rinya>

photoshop
Tibi7
Sziasztok! Keresnék olyan programot, amivel meglévõ fényképemet át tudom alakítani, hogy úgy nézzen ki, mintha egy rajzfilmbõl lenne véve. Google-lel sokat találtam, de egyik sem bizonyult túl jónak. köszi a segítséget!
Szervusztok!
A Super MP3 Download Pro programot szeretném telepíteni a gépemen. A Rapidshare oldalról letöltöttem egy portable telepítõ fájlt (.rar).
Kibontottam, és elsõ lépésben a programinddító (.exe) fájlt adta.
Megpróbáltam indítani az exe fájlt és az történt, hogy kidobott egy könyvtárat / a neve: Adobe Flash Player 10 ActiveX / benne 3 registry fájlt és ezt követõen a programablak is megjelent. Kölönbözõ zenei fájlokra rákereste és annak rendje-módja szerint betöltötte azoka a programablakba, csak éppen sem lejátszani sem letölteni nem sikerült azokat. Mit lehet a registry fájlokkal kezdeni?
Alább beszúrok egy képernyõképet a fentiek illusztrálására valamint a program letöltési címét.
Kibontott fájlok
Letöltési cím

Üdvözlettel: gy?jt?

De próbálkozok ott is.

Ha odaírok senki nem nézi.

szerintem van topikja a programnak, ott kérdezõsködj
Elnézést, csak nem akarta feltölteni.

Húúú:

Vagyis itt:

Hello!
Nagy nehezen megoldottam a problémát, most viszont más kérdésem lenne.
A Sony Vegas Pro 9-ben nagyon sikeresen elcsesztem a beállítások paneljét.Mindegyik bekerült a videó helyére, és most alatta vannak fülek, de az túl kicsi meg úgy nem is lehet látni mit csinálok, ezért nagyon nehéz a munkám.Ha valaki nem érti, itt van:

Sziasztok!
A HyperCam 2 progim valamiért nem veszi fel a hangot.
Megnéztem videón mit csináljak, és nálam valamiért a Hangok és audióeszközökben nem képes állítani a mikrofont.Az alapértelmezett eszközön Realtek HD Digital input, és ha rákattintok a hangerõre nem csinál semmit.Ha átállítom Audio input-ra,akkor megnyitja, csak nem engedi állítani.
Valaki tud segíteni? (ha ez számít XP-t használok)

miért nem írod meg magadnak?
Sziasztok!

Mivel nincs ilyen téma,ezért ide írom.Szóval kellene nekem egy olyan javaszkript kód,ami számokat ad egymáshoz és az összeadódik.Pl van alapból egy 0-ásom és persze elõre beállítva pl 2-õt adjon hozzá egy gombkattintás után.Elnézést ha túl komplikáltan fogalmaztam.De úgy képzeld el ezt a számhozzáadást(pontok),hogy van pl egy játsz és nyerj oldalad és ha a felhasználó megcsinálja a játékot egy gombra kattintva hozzáadódik eddigi pontjainkhoz mondjuk 10 pont.

Köszi elõre is a válaszaitokat!
baajos
nekem is volt ilyen tünet W7en, de aztán windows ujratelepítés után megoldódott. Valami valamit átállitott. legegyszerübb, ha ujra telepited a rendszert.

Pet

Igen sõt elötte újratelepítettem.
újraindítottad az msn-t?
Skypon, oovoon, yahoon, van link.
Msn-en nincs.
baajos
windowsban nincs letiltva valami?

Pet

Hivatkozások engedélyezve, mégsem megy.
msn-eszközök-beállítások-biztonság-hivatkozások engedélyezése
Szia mindenkinek!
Tud-e valaki segíteni?
Oprendszer: Win7 x64
Csak szöveges formában tudok fogadni URL címeket az msn-ben.
Hogyan lehetne elérni, hogy a beszélgetõablakból egy kattra elérjem a fogadott oldalt?
A segítséget elõre is köszönöm.
Igen arra.Nekem ilyen nincsen a Vegas-ban.

pxxl
az egy egyszerû gradient sztem semmi más (ha a zöld-re gondolsz)

All hail the double x!

Egyébként ti tudtok valamilyen kiegészítõt Vegas-hoz?

Pl. nézzétek meg ezt a videót.
http://www.youtube.com/watch?v=0q0LVcjb29A

Itt 2:3 percnél valami olyan alap képet illeszt be amit soha nem láttam.
Pedig õ is 9-st használ.

Nekem is kellenének ilyen kiegészítõk, valaki tud?
Esetleg sajátot lehet szerkszteni?

Kösz :)

Evin

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

kérdésem megválaszolva ezzel megoldottam
http://www.youtube.com/watch?v=Fci5PTr6mxc
köszi szépen sajnos windows 7em van esetleg tudsz vmi kulcs szavakat amire googleba keressek ? :D
Balumann
Ha Windows XP -t használsz, akkor vagy a hangkártya kezelõjében, vagy (ha elõbbi nincs) a Windows keverõjénél, FELVÉTEL részben a Sztereo keverõt (stereo mix) kell kiválasztani (egyes hangkártyáknál "What you hear"). Ezután minden a gépeden lévõ hangokat fogja "fölvenni", avagy csevegõ alkalmazásoknál továbbítani.

Windows 7 vagy Vista esetén sajnos tök mind1 mit állítasz be ezeken a részeken, mert az alkalmazások külön látják a felvételi eszközöket, és ezeket az opciókat nem is adják ki. (elõbbi nagy elõny sok szempontból, utóbbi már kevésbé). Regisztryben kell túrkálni, hogy ezt ki tudd játszani sajnos.

1 oldalon ott van kétszer, sõt, még az oldal feléig se kellett legörgetni, szerintem az nem 20
Köszi szépen.
Sony Vegas 9-ben hogy lehet esõt csinálni?

karajjj:Azért másolom be sokszor mert nem hiszem, hogy mindenki 20 oldallal elõrébb olvasgatna.Ha valaki feltesz egy másik kérdést és kihagyják az enyémet késõbb sem néznek vissza (legtöbbször)

legegyszerûbb egy kábel, 2 végén jackdugóval
hali
hogy lehetne megoldani, milyen progival azt h a kimenõ hangot a mikrofonra sugározzam, v h szokták ezt mondani :D tehát ha akarok vkinek mutatni 1 zenét, v akármit neten akkor nem kell oda tenni a hangszóróhoz a mikrofont csak nyomok 1-2 gombot és kész, régi hangkártyámnak driverén betudtam állítani de már nem tom kéne rá vmi progi thx elõre is.
pxxl
sony vegas :)

miért vágja le? gondolom nem full verzió vagy valami.

All hail the double x!

nem kell 16-szor ugyanazt bemásolni, ha valaki tud segíteni, biztos fog válaszolni...
Evin
Akár az is, de szervizben nem tûnt volna fel?! Mondjuk hozzáállás kérdése.

KAKOLUKIA
Adobe After Effect, Adobe Premiere Pro, Sony Vegas...
Xilisoft Video Cutter: Már a nevében is benne van, hogy vág. És bármit csinálsz vele, õ meg akarja mutatni, hogy még képes a vágásra. :) Vagy beállítás kérdése.

Sziasztok!
Egy olyan programot keresek amivel videókat effektezhetek (konkrétan esõt szeretnék berakni).
Most van egy Xilisoft Video Cutter, de az mindíg automatikusan levágja a videó végét mentéskor.
Szóval valaki tud egy ilyen programot, vagy segíteni abban, miért vágja le a videó végét a Xilisoft?

pxxl
vagy egyszerûen vram hiba

All hail the double x!

Evin
Én a VGA-ra gyanakodnék. Vagy a hûtése rossz, vagy húzva van.
De persze a tápod vagy akár az alaplap is okozhatja.
Viszont StartCtaft2: nem tudom olvastad-e, hogy grafikai hiba van a játékban, hogy a vga-t mindig a maximumon járatja, és amelyiknek nem elég jó a hûtése ott fagyást vagy vga halált okoz. Szóval ha nincs fent hozzá a legújabb javítás, szintén túlmelegedést okozhat.

STREEX

Hello kb 1 hónapja írtam:
Kb 20 napja kezdõdött hogy ha elindítok egy játékot vagy bármilyen 3d-s benchmarkot ezekhez hasonlóan hibás lesz a kép:
kép
http://iaro.3dmax.hu/images/2010/08/02/1_sc2_2010-07-29_18-35-02-90.jpg

kép
http://iaro.3dmax.hu/images/2010/08/02/crysis_2010-07-30_21-10-09-46.jpg

kép
http://iaro.3dmax.hu/images/2010/08/02/1_sc2_2010-07-31_17-00-36-56.jpg

Kb 5 nappal ezelöttig ha ekkor nyomtam egy Alt+Tab -ot (vagy felbontást váltottam) és visszamegyek akkor végleg megoldódott a gond.De most már ez sem segít és folytatódik a képhiba a Starcraft2 esetében pedig ha nem csinálok semmit a hibák megjelenésétõl számított kb 30 másodpercen belül akkor újraindul a gép.

A Hõmérsékletekkel nincs gond és túl vagyok a teljes Format+ Windows telepítésen is úgyhogy (gondolom) biztos hardveres a probléma.
Az lenne a kérdésem hogy szerintetek a videókártyával vagy az alaplappal lehet e a gond?

Most:
Azóta következõ dolgok történtek: Visszavittem a videókártyámat garanciára de 2 hét alatt megállapították hogy semmi baja. Így hát visszaraktam és az alaplapra helyezõdött a gyanúm. Viszont egy órával ezelõtt internetezés közben egyszerûen kikapcsolt a gép mintha áramszünet lett volna és nem lehet bekapcsolni. Ebbõl arra gondolok hogy a tápegység döglött be. Lehetséges hogy az eddigi gondokért is a tápegység volt a bûnös?

Esetleg tud valaki ajánlani egy helyet budapesten ahol olcsón ki tudják deríteni hogy mivel van a gond?

Kösz

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Nekem ez a progi valamiért minden videómat elcsesz.
Ez is épp úgy mint a többi levágja a végét és ráadásul folyton leáll és olyan színe lesz, hogy semmit sem látok (legalábbis avi-ban).

Hello!
Egy olyan programot keresek amivel videókat effektezhetek (konkrétan esõt szeretnék berakni).
Most van egy Xilisoft Video Cutter, de az mindíg automatikusan levágja a videó végét mentéskor.
Szóval valaki tud egy ilyen programot, vagy segíteni abban, miért vágja le a videó végét a Xilisoft?

pxxl
ennyi erõvel vegyen inkább egy nyamvadt routert pár1000 forintért <#miaz><#unalmas>

All hail the double x!

Balumann
Nah mit írtam, tehát ha az internet is UTP kábellel megy hálózati kártyába, akkor kell egy másik is amivel a másik gépet rákötöd xD

Balumann
LAN-on keresztül meg tudod osztani a kábeles (bármilyen) netet. Az adapterbeállításokon belül kiválasztod az internetkapcsolatot, jobbklikk tulajdonságok, és Megosztás menüpontban bepipálod a "Megengedem... hogy ennek a gépnek az internetkapcsolatát használatát", alattak iválasztod, hogy melyiken vagy összekötve a másik géppel.
LAN -t létrehozhatod vezetékesen (ha az internet is a gépedbe megy, akkor kell egy másik hálózati kártya, amin szintén van egy UTP kábel), vagy Wifi -n keresztül is (Ad-hoc).

kemszi2
anno xp-n sikerült megoldanom...de win7n nem megy az istennek sem.heti egy -két alkalomra kellene nem folyamatos használatra, ezért sem akarok routert venni