Segítséget kérek
-
Hello! Az lenne a problémán, hogy Battlefield Bad Company 2 közben kb 1 óra játék után kihal a gépem, úgy hogy képernyőn kis szürke csíkok jelennek meg, majd elsötétül és kiírja hogy No signal detected. a monitor és csak a restart segít, figyeltem közben a hőmérsékletet a gépben kb fél percenként és se a proci se a VGA se a vinyó nem ment 50 fok felé ami szerintem nem magas. A tápom egy 500 W os BlackDiamond szerintem annak el kellene bírnia a GTS250 emet. És ami még furcsa, hogy ez semmilyen más játéknál nem fordul elő, akkor se ha úgy kínoztatom a játékot, hogy 5 FPS el megy akkor sem(a BC2 30-40 FPS el fut). Semmi nincs húzva a gépemben és 32 es win7 van rajta. Remélem tud valaki valami használható dolgot mondani. Ja és utólag, előtte egy HD4850 em volt, de garira ment és ezt kaptam cserébe, azzal hibátlan volt bár pár FPS el lassabb, viszont tegnap ki akartuk próbálni haver 8800GT jével is hogy kifagy-e, viszont azzal nem jött be a monitorom semmi, csak fekete képernyő a gép meg szerintem megszokott hangom ment, szóval szerintem bootolt.