Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeli
Találtma egy cikket, amivel elvileg újratelepítés nélkül is újrakonfigurálhatod a Windows-t. Nem próbáltam még ezt a módszert, csak rákerestem! link

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
Nyomd be az insertet.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Ez komoly? De hát a vincsin rajta van a Win,vagy az már nem fog menni az alaplap miatt? (persze értem,gondolom így más a hardver, -vagy nem jól mondom?)Köszi
Metalmilitiakid
Hello !
OpenOffice ben kellene egy kis segítség , hogy lehet azt kikapcsolni hogy amikor visszább át akarok valamit írni , akkor ne csak felülírni tudjam és ne csak annyi karakterszámban amennyi volt , hanem simán írhassak amit akarok mint itt . Mert ha egy hosszabb szót akarok beírni mint ami volt akkor a következõ szót is felülírja , így egész mondatokat kell felülírnom . Ami nem tetszik . Légyszi segítsetek , elõre is köszi.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Köszi a segítséget.Sikerült!További szép napot.Üdv.
Evin
De persze Win-t újra kell rakni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

koszi de csak igy elmosodik...

zeli
96x96 pixel.

Hello!
Van egy olyan problemam , h msn re rakok ki kepet de a kep tetejet levagja. Kb. mire kene atmeretezzem, hogy legyen olyan h tetotol talpig benne vagyok .

elvileg igen

"Free Windows Utilities to Delete Undeleteable, Currently In-Use, Locked, Busy Files"
után van felsorolva 8 progi, amelyik fájl törlésre van.
Közülök az egyik, felteszed, futtatod, elég értelemszerû, meg kell adni neki a fájlt bepipálod, h törölje és ok. A többi is valszeg ilyen egyszerû, vmelyik talán megoldja admin jelszó nélkül is.

Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem.
Van egy ilyen alaplapom Alaplap 1 a gépbe persze mûködik( az integrál hang mikrofon része nem megy) nem is ez a lényeg hanem szeretném lecserélni mondjuk erre Alaplap 2 (tudom hogy ez sem mai darab de úgy látom jobb mint a másik. És van rajta egy AMD Sempron SDA 2400 DUT 3D proci. Mi a teendõ? csak kicserélem az alapot aztán összedugom a kábeleket és kész? Elvileg menni kéne? Köszi a segítséget.
Evin
Ha teljesen Brand gép, tehát maga az IBM rakta össze, mindig van rajta legalább egy kis matrica, amin fel van tüntetve a típusa és a sorozatszáma. Az alapján felmész az IBM-hez és letöltöd.

gergely1991
Everest megmondja neked sõt linket is ad(hat) a drivered letöltéséhez.(régen használtam nem tudom mit változott azóta:S)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

The FlashBack
sziasztok!

lenne egy kis problemam es nem tudtam, hogy hova irjam ezert ugy dontottem, hogy itt teszem fel a kerdest.
az tortent, hogy van egy gyarilag IBM asztali szamitogep, amit a napokban ujratelepitettem. sikerult minden annak rendje es modja szerint. a gond akkor jott amikor fel akartam telepiteni a drivereket. minden integralva van az alaplapon de az alaplap cdje nincs meg. a neten sem talaltam seholsem drivert. gond meg az is hogy gozom nincs milyen drivert keressek, ugyanis tipust sem tudok.

mihez kezdjek? van valakinek valami epito jellegu otlete? az ekezetekert elnezest kerek. koszonom a segitseget elore is. jolenne meholdani ezt a gondot.

Köszi,de nem igen értem mivel kezdõ vagyok és az angolt nem ismerem.ha magyarul tudnád így elmondani nekem megköszönném.
grebber
Valaki jártas telepítõ készítõ programokban??

Egy ilyet össze lehetne hozni??

Adott egy game fel van telepítve!
A telepítõ a következõket csinálná:

Aki ért a telepítõk készítéséhez az megcsinálhatna egy ilyen telepítõt ami ezt csinálná:

1. lépésben feltesz egy pachet majd a hozzá tartozo cracket (felülírja az eredeti exét)
2. lépésben töröljön egy mappa tartalmát majd egy ugyanilyen nevû mappában lévõ fájlokat másolja be a töröltek helyére
3. lépésben írja felül egy dll-t egy megadott dll-el
4. és egyben utolsó lépésben az 2 mappát írjon felül a megadott mappákkal

Next PC upgrade: 2022

1. Újrateszed a wint.
2. A listán levõ vmelyik progit használod, talán bejön.

Sziasztok!Segítséget kérnék.XP-t használok.Van egy könyvtáram amibe összegyüjtöm az olyan filéket amire jelenleg nincs szükségem.Egy idõ után kiszeretném törölni és van olyan filé,hogy nem engedi.Ha megszüntetem az írásvédetséget akkor sem engedi.Megkérdezi,hogy rendszergazda szerint akarom e de ki emlékszik már a 7 évvel ezelõtti rendszergazda jelszóra,mivel nem használtam sosem.Tudtok valami lehetõséget rá?Elõre is köszi a tanácsot!
Rendben, köszi. Egyébként az újra letöltött fájllal már minden ok.

hello!

Tudna valaki segíteni hogy kell használni a HDD Regenerator nevû progit?
Fontos lenne!
gergely1991
hmm a realnak ilyen extrája te most csak a chrome-al kombatibilis:( (tudtommal flash-et lehet)
Ha wmp-s típusú lejátszóról van szó a tulajdonságok menüpont segítségével(ha engedélyezték azt a módot) lehetne...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Vagy berakod letöltésvezérlõbe ha megvan a videó elérési útvonala, vagy ha firefoxot használsz, van olyan addon hogy flashgot. Az leszedi a flash videót is, bár nem mindegyiket.
Willenbrock
Kívánok!

Az a kérdésem hogy hogyan lehet olyan videt letölteni amit a jobbklikk-cél menmtése módszerrel nem lehet lementeni és nincsen letöltõlinkje sem?

gergely1991
Nem terheli a rendszert.A detektálásban elfogadható.Nálam (még) bejön(Saját vélemény).Free-t használok (nem integrált)firewall mellé....

üdv mindenki.miért van az hogy feltettem a win 7-et a gépemre,és nem látja a sata csatlakozóra dugott vinyót?a bios-ban ott van de máshol nuku.ez mitõl van?esetleg ha valaki tud segitsen.
Egyébként jó az Avira Antivirus?

A daemont pont nem próbáltam, elsõsorban azért mert úgy olvastam, h csak bizonyos régebbi verziója kompatibilis a 64bites win7-tel. De nagyon úgy tûnik, h nem progival van baj (hiszen 4-gyel is próbáltam, 32bites XP-n is), hanem vmi a fájlal történhetett. Most újra torrentezem, csak ez meg eltart egy darabig...

gergely1991
A daemon se?

Van egy 4,6GB-os .iso-m amirõl régebben feltettem egy programot és minden okés volt vele. Azóta letöröltem és most megint szeretném újra rakni, de egyes progik mountolni se bírják (azt mondják nem ismerik a formátumot), amelyiknél meg sikerül annál a windows sír, h nem kompatibilis/nincs formázva/nem ismeri fel.
Lehetséges, h megsérül csak úgy idõvel a fájl? Úgy félév/1év alatt? Vagy mi más lehet a probléma? Próbáltam másik gépen is több virtuális meghajtót kezelõ progival is.

zeli
Vagy próbáld meg egy live linux disztribúcióval (cd-rõl indítható, a merevlemezen levõ összes adatot le tudod menteni vele)

Ha szervízbe akarod vinni, akkor egyszerûbb ha csak a vinyót veszed ki. Szervízben felesleges a vinyó, mert a kijelzõt anélkül is tudják tesztelni.

Próbáld meg bekapcsolás után az F8at, és csökkentett módot, talán...

vagy betöltõdés után az FN+F10-et.
PLackó
üdv!
Egy kis helpet kérnék.
Van egy fujitsu notim win xp-vel,aminek törve van a kijelzõje,de szeretnék róla adatot menteni.
A probléma az,hogy rgb kimeneten monitort rákötve csak az xp betöltõcsik-ig mutat valamit a külsõ monitoron,ahogy végzett a betöltés, a bejelentkezõ képernyõt megelõzöen nem küld már jelent a külsõ monitornak,és az kikapcsol a monitor.
Lehet bármilyen mód arra, hogy láthassak valamit a géprõl?

Evin
Én amit láttam eddig, 4-5db, vagy NSIS volt, de inkább InnoSetup.
Szerintem a leggyorsabban úgy lennél meg vele, ha letöltesz egy olyan verziót, amit más már megcsinált így.
(7zip-pel ha maximális tömörítésen betömöríted a mappát, kb akkorát tud mindenki csinálni. Csak azért mondom, mert nem biztos, hogy 2DVD kell majd. Colin McRae Dirt1-et 1DVD-re le lehet így tömöríteni, pedig alapból úgy 10GB!)

grebber
Köszönöm!

Más:

Valaki tudna nekem segíteni telepítõ szerkesztõ ügyben???
A cél amit szeretnék: Van egy feltelepített játék (7,5GB) és ezt szeretném úgy megcsinálni hogy telepíthetõ legyen és más gépen is fusson.
Jó lenne ha 2 dvd-s lenne stb.Meg a registry bejegyzéseket is kéne implantálni gondolom.

Aki csinált már ilyet milyen progival és hogyan??

Ha már itt ez a jó kis internet...

Itt egy leírás a GuildFTP-hez.
grebber
Valaki tudna segíteni abban hogy pl smart ftp-ben vagy bármelyik másik ftp programmal hogyan tudok létrehozni sajáét szervert amire feltudnak tölteni??
Szájbarágosan kéne mert nem igen értem. Smart ftp-be próbálkozok de közöm nincs hozzá mit kéne!

Evin
Attól még nem kell óriási betûkkel is írni.
Ha ráraktad a régire az XP-t, az elég nagy baj. A legegyszerûbb, és hogy legyen is értelme az újratelepítésnek, telepítés elõtt mentsd ki a C-rõl ami kell, és telepítéskor formázd meg.

SZIASZTOK! nekem VOLNA EGY ÓRIÁSI PROBLÉMÁM. A GÉPEMEN ÚJRAHÚZTAM AZ XP-T DE NEM TÖRÖLT LE A WINDOWSBÓL MINDENI ÍGY LETT EGY CSOMÓ DUPLA FÁJL. MILYEN PROGRAMMAL LEHET ÕKET EGYSZERÛEN LETÖRÖLNI? AMIT LETÖLTÖTTEM PROGI AZ MEGTALÁLTA A DUPLIKÁLT FÁJLOKAT DE NEM ÍRTA HOGYAN KELL EGYSZERRE TÖRÖLNI, HOGY CSAK AZ EGYIK MARADJON MEG!
SEGÍTSÉGETEKET ELÕRE IS KÖSZÖNÖM!

jasek

LoDMaSt
kemszi2
ez sajnos nem nyert
LoDMaSt
Windows gomb + 'p' betû? Win 7 alatt müxik, talán már xp-nél is.

@ Hellomarci

kemszi2
így viszont felvetõdött egy másik probléma.méghozzá hogy ugyanaz a felbontáson van mind2.az így viszont megint rossz,mert két különbözõ monitorról van szó(méretben/képarányban)szóval az egyik torz képet ad...erre van megoldás?
kemszi2
oké közben meg találtam catalystban
kemszi2
üdv!
windows xp porf.sp3-nál hogy lehet azt megcsinálni ha meglehet,hogy két monitor ugyanazt a képet mutassa ,úgy hogy 2.számú monitor ne az asztal kiterjesztése legyen?
gergely1991
Ha lehet(nem citromos vagyok) csinálj neki szûrõt és ami olyan e-mail-rõl jön az a szûrõsegítségével töröltetted(használj megfelelõ kulcsszavakat)

tigerbácsi
helló!

nekem is volt ilyen, szerencsére nem a normál használt citroméles emilemre, hanem egy regesre :-) szóval megnyitottam, s azóta sok szemetet kapok. szóval a lényege ha megnyitottad, utána mindig is fogod kapni ezeket a szemeteket!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Tudna valaki segíteni nekem?
Folyamatosan kapok több e-mailt a citromail-es e-mail címemre, amelynél a feladó neve helyett egy kis ikon látható : egy fehér "lap" aminek a jobb felsõ sarka be van hajtva.
Ma reggel óta eddig 11 ilyen levél érkezett, nem bontottam fel...
Meg tudja valaki mondani, mi lehet ez?
Köszönöm
ahha, újra is indult meg minden, de semmi változás...