Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
OpenOffice ben kellene egy kis segítség , hogy lehet azt kikapcsolni hogy amikor visszább át akarok valamit írni , akkor ne csak felülírni tudjam és ne csak annyi karakterszámban amennyi volt , hanem simán írhassak amit akarok mint itt . Mert ha egy hosszabb szót akarok beírni mint ami volt akkor a következõ szót is felülírja , így egész mondatokat kell felülírnom . Ami nem tetszik . Légyszi segítsetek , elõre is köszi.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Van egy olyan problemam , h msn re rakok ki kepet de a kep tetejet levagja. Kb. mire kene atmeretezzem, hogy legyen olyan h tetotol talpig benne vagyok .
után van felsorolva 8 progi, amelyik fájl törlésre van.
Közülök az egyik, felteszed, futtatod, elég értelemszerû, meg kell adni neki a fájlt bepipálod, h törölje és ok. A többi is valszeg ilyen egyszerû, vmelyik talán megoldja admin jelszó nélkül is.
Van egy ilyen alaplapom Alaplap 1 a gépbe persze mûködik( az integrál hang mikrofon része nem megy) nem is ez a lényeg hanem szeretném lecserélni mondjuk erre Alaplap 2 (tudom hogy ez sem mai darab de úgy látom jobb mint a másik. És van rajta egy AMD Sempron SDA 2400 DUT 3D proci. Mi a teendõ? csak kicserélem az alapot aztán összedugom a kábeleket és kész? Elvileg menni kéne? Köszi a segítséget.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
lenne egy kis problemam es nem tudtam, hogy hova irjam ezert ugy dontottem, hogy itt teszem fel a kerdest.
az tortent, hogy van egy gyarilag IBM asztali szamitogep, amit a napokban ujratelepitettem. sikerult minden annak rendje es modja szerint. a gond akkor jott amikor fel akartam telepiteni a drivereket. minden integralva van az alaplapon de az alaplap cdje nincs meg. a neten sem talaltam seholsem drivert. gond meg az is hogy gozom nincs milyen drivert keressek, ugyanis tipust sem tudok.
mihez kezdjek? van valakinek valami epito jellegu otlete? az ekezetekert elnezest kerek. koszonom a segitseget elore is. jolenne meholdani ezt a gondot.
Egy ilyet össze lehetne hozni??
Adott egy game fel van telepítve!
A telepítõ a következõket csinálná:
Aki ért a telepítõk készítéséhez az megcsinálhatna egy ilyen telepítõt ami ezt csinálná:
1. lépésben feltesz egy pachet majd a hozzá tartozo cracket (felülírja az eredeti exét)
2. lépésben töröljön egy mappa tartalmát majd egy ugyanilyen nevû mappában lévõ fájlokat másolja be a töröltek helyére
3. lépésben írja felül egy dll-t egy megadott dll-el
4. és egyben utolsó lépésben az 2 mappát írjon felül a megadott mappákkal
Next PC upgrade: 2022
Tudna valaki segíteni hogy kell használni a HDD Regenerator nevû progit?
Fontos lenne!
Ha wmp-s típusú lejátszóról van szó a tulajdonságok menüpont segítségével(ha engedélyezték azt a módot) lehetne...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Az a kérdésem hogy hogyan lehet olyan videt letölteni amit a jobbklikk-cél menmtése módszerrel nem lehet lementeni és nincsen letöltõlinkje sem?
Lehetséges, h megsérül csak úgy idõvel a fájl? Úgy félév/1év alatt? Vagy mi más lehet a probléma? Próbáltam másik gépen is több virtuális meghajtót kezelõ progival is.
Próbáld meg bekapcsolás után az F8at, és csökkentett módot, talán...
vagy betöltõdés után az FN+F10-et.
Egy kis helpet kérnék.
Van egy fujitsu notim win xp-vel,aminek törve van a kijelzõje,de szeretnék róla adatot menteni.
A probléma az,hogy rgb kimeneten monitort rákötve csak az xp betöltõcsik-ig mutat valamit a külsõ monitoron,ahogy végzett a betöltés, a bejelentkezõ képernyõt megelõzöen nem küld már jelent a külsõ monitornak,és az kikapcsol a monitor.
Lehet bármilyen mód arra, hogy láthassak valamit a géprõl?
Szerintem a leggyorsabban úgy lennél meg vele, ha letöltesz egy olyan verziót, amit más már megcsinált így.
(7zip-pel ha maximális tömörítésen betömöríted a mappát, kb akkorát tud mindenki csinálni. Csak azért mondom, mert nem biztos, hogy 2DVD kell majd. Colin McRae Dirt1-et 1DVD-re le lehet így tömöríteni, pedig alapból úgy 10GB!)
Más:
Valaki tudna nekem segíteni telepítõ szerkesztõ ügyben???
A cél amit szeretnék: Van egy feltelepített játék (7,5GB) és ezt szeretném úgy megcsinálni hogy telepíthetõ legyen és más gépen is fusson.
Jó lenne ha 2 dvd-s lenne stb.Meg a registry bejegyzéseket is kéne implantálni gondolom.
Aki csinált már ilyet milyen progival és hogyan??
Szájbarágosan kéne mert nem igen értem. Smart ftp-be próbálkozok de közöm nincs hozzá mit kéne!
Ha ráraktad a régire az XP-t, az elég nagy baj. A legegyszerûbb, és hogy legyen is értelme az újratelepítésnek, telepítés elõtt mentsd ki a C-rõl ami kell, és telepítéskor formázd meg.
SEGÍTSÉGETEKET ELÕRE IS KÖSZÖNÖM!
jasek
@ Hellomarci
windows xp porf.sp3-nál hogy lehet azt megcsinálni ha meglehet,hogy két monitor ugyanazt a képet mutassa ,úgy hogy 2.számú monitor ne az asztal kiterjesztése legyen?
nekem is volt ilyen, szerencsére nem a normál használt citroméles emilemre, hanem egy regesre :-) szóval megnyitottam, s azóta sok szemetet kapok. szóval a lényege ha megnyitottad, utána mindig is fogod kapni ezeket a szemeteket!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Folyamatosan kapok több e-mailt a citromail-es e-mail címemre, amelynél a feladó neve helyett egy kis ikon látható : egy fehér "lap" aminek a jobb felsõ sarka be van hajtva.
Ma reggel óta eddig 11 ilyen levél érkezett, nem bontottam fel...
Meg tudja valaki mondani, mi lehet ez?
Köszönöm