Segítséget kérek
  • ba32107
    A mi otthoni routerünkre admin/admin volt ha jól emlékszem, és ott be sem volt alapból állítva a biztonságos wifi. Ami a router hátulján van kód, az tuti hogy a WEP kód (mert legutóbbi alkalommal is azt írtam be, és működött). A driver is ugyanaz, amit múltkor tettem fel. Egyszerűen nem vágom. Max felhasználószám biztos nem gond, ezen a gépen kívül még két gép van a routeren, de ez mindig is így volt.

Amúgy alapból azért tettem újra a windowst, mert volt valami vírus, ami miatt nem lehetett netezni. De mivel format c volt, ezért gyanítom a vírus eltűnt. Igaz, hogy van külön egy D meghajtó, amiről feltettem a drivert (ergo a vírus elméletileg ott elrejtőzhetett), de windows install után első dolgom volt, hogy vírusellenőrzést csináljak.

Szerződést majd megkeressük, ha legközelebb megyek hozzájuk. Lehet, hogy tényleg a kód rossz? Fene tudja, ami erre enged következtetni, az az, hogy pontosan ugyanezt csinálja akkor is, ha rossz kódot adok meg neki. Csatlakozik, kéri az IP címet, nem kap, majd ledob a hálózatról.