Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergely1991
És a frissítés meg volt már?:S

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

igen...

gergely1991
Eszközök>Beállítások tartalom fülnél vagy a Eszközök>Kiegészítõk>bõvítményeknél engedélyezve van a java/javascriptek illetve az egyéb funkciók?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Sziasztok! Egy elég érdekes problémával találkoztam az egyik ismerõsöm gépén... 2,4GHz-s régi fajta celeron van benne, másfél giga rammal, kerio tûzfallal, win xp-vel...
A probléma azzal kezdõdött, hogy szarakodott a java, nem mindig engedett linkekre kattintani, se firefoxxal, se explolerrel. Újra lett rakva a java, nem lett jobb... újra lett rakva ismét a java, kipucolva a regisztritõl elkezdve, minden a firefoxxal és az expolerrel együtt, aztán újra lett téve, és az eredmény az lett, hogy semmilyen oldal nem jön be tökéletese! SEMMILYEN!!! Se képek, se szinek, se háttér, csak a linkek söteten kiemelkednek az oldaról, és a szöveg is fekete vastagon szedett lett..... A google is csak egy villodó kurzor egy fehér lap közepén...
Van ötletetek, hogy mi lehet a baj és mi lehet a megoldás??? (lannal kap netet a gép, kerioból már minden lehetséges dolog ki van lõve és a win tûzfal is, hátha az fogja meg, de még így sem javult a helyzet...)

aham
sajnos, az elõbb töltöttem le😞

every damn day

LoDMaSt
MP3 Player Utilities 4.10 > ezzel próbáltad?

@ Hellomarci

Nemigazán, egy programot, ami egyik gépen sem indult(kínai eszköz)
Nem sokat mondhatok az mp4rõl, nincs konkrét neve sem Így néz ki, amvnél különbet nem játszik le. Az alap videóról hogy tudhatnék meg többet, és alakíthatnám át?

every damn day

LoDMaSt
Nekünk honnan kéne tudni, hogy milyen is az az mp4 lejátszó, pontosan milyen az az amv file? Használati utasítást nem adtak hozzá?

@ Hellomarci

Hello
Vettünk egy mp4 lejátszót a neten, de csak amv formátumot támogat. Van egy alap videó, ami fut, de amúgy nem tudom olyanná konvertálni a filmjeimet, hogy menjen. Azt írja a .amv formátumú fájlokhoz hogy Format Error. Nincs olyan program, ami pontosan olyanná alakítja, mint az a videó?

every damn day

Dj Faustus
"vagy ha van a fülhallgatódon hangerõ szabályozó az azt tekergesd maxra"
Ahem:
"a fejhalgatón sajnos nincs állítási lehetõség (JVC HA-RX300)"

Sajnos ezen tényleg nincs

A hangerõvezérlõ-pult viszont tartalmazhat még extra csatornákat - ezeknél az alaplapi többcsatornás hangkártyák meg pláne. Windows XP esetén a Tálcán jobb alsó sarokban dupla bal kattintás a hangszóró ikonra; vagy a Start menü/Futtatásba írd be sndvol32, majd kattints az OK gombra; vagy Start menü/Minden program/Kellékek/Szórakozás/Hangerõszabályzó - a megjelenõ ablakban meg keresni kell még csatornákat leginkább Hanghullám/Wave/Elülsõ/Front/stb... névre hallgatókat: ezeket fel kéne húzni .

Ha nem lennének ilyen csatornák: a Hangerõvezérlõ-pult ablakban válaszd a Beállítások/Tulajdonságok menüpontot, a Hangerõ beállítása legyen Lejátszáshoz, a következõ hangerõszabályzók megjelenítése résznél meg még találhatsz csatornákat.

Esetleg még a Hangerõvezérlõ-pult ablakban válaszd a Beállítások/Speciális szabályzók menüpontot, és ha a Hangerõ csatorna alatt megjelenik egy Speciális gomb, az még egyes hangkártyák esetén adhat esetleg plusz hangerõ beállítási lehetõséget (Loudness checkbox).

Vagy a hangkártya meghajtóprogramja is tartalmazhat plusz beállítási lehetõséget: Realtek kártyáknál például a Vezérlõpultba rak egy külön beállítóprogramot.

Legrosszabb esetben veszel egy fejhallgató erõsítõt - de valószínûleg nem lesz rá szükség.

gergely1991
Pl jobb gombal a hangerõ szabályozó ikonra majd a "Hangerõszabályzó megnyitása" menüpontot választva vagy ha van a fülhallgatódon hangerõ szabályozó az azt tekergesd maxra😊

w77d
Srácok zenehallgatásra és filmnézésre fejhalgatót használnék. A hangerõszabályzón a csúszka a maxon van de még így sem olyan erõs a hang mint szeretném... lehet valahol még ezt állítani? a fejhalgatón sajnos nincs állítási lehetõség (JVC HA-RX300)

okés köszi a segítséget azért!
Talán számtechboltban ahol régi alkatrészeket is felvásárolnak, és eladnak. De inkább keress egy közeli, hozzáértõ embert, hogy nézze meg alaposabban.
igen lehet de ingyen volt esetleg nem tudtok valami olcsó alap lapot bele
hogy mûködjön!
Az is lehet persze, de ha ment a gép.. persze lehet hogy azért mondták hogy elhozd.
de azt is mondták már nekem hogy lehet hogy az alaplappal van baj mert nem sípol mikor bekapcsolom!
am nincs msn címed? ott könnyebben lehetne beszélni?
nincs sajna! De agp s kártya van benne akkor arra kell állítva lennie mert azt mondták hogy megy a gép csak nem kell már nekik
Van PCI-os videókártyád? Rakd be azt és azzal próbáld. Lehet hogy bios-ban pci-ra van állítva a videókártya érzékelés. (Elõfordult már nálam is)
kiszedtem mindent, utána visszaraktam a videó kártyát megnéztem nem volt kép, beleraktam az 1. memóriát megnéztem nem volt kép megnéztem mind 2 dugaszba semmi,utána megnézetem a 2. memóriát mind 2 dugaszba semmi, beleraktam a hangkártyát semmi.sehogy se kapcsolta be a monitort!
igen forog a ventilátor! akkor mindent szedjek ki? és egyneként próbáljam?
Mikor bekapcsolod a vetillátor ami a processzoron van, pont látszik a 3ik képen, kék fehér kör alakú matricával, forog?

Mindent kiszedel a gépbõl, vinyó lehúz, stb. Ami az alaplapra van dugva kábel, kivezetés, vinyó kábele maradhat. Tehát a kártyákat vedd ki. Táp felöl videókártya, legalul hangkártya van.

Mikor megvan, videókártyát visszarakod, kipróbálod, müködik a képernyõ vagy sem, ha nem megy, akkor memóriát kiveszed, átrakod másik slotba. Odafigyelsz hogy jól teszed e bele, és ütközésig (Sd-ram, vagy edo van benne?) hagyod hogy belepattanjon. Ha több memória van, akkor egyenként próbálkozol, a slotokban, elég 1 modul, ha nincs több memóriahely, akkor jöhet a következõ memória. Igy egyenként próbálgatva megnézed van e kép a monitoron.
találtam képet a neten az alaplapról beraktam a galériámba
én csak azt ne mértem hogy mért nem kapcsolja a monitort!
De mirõl küldjek képet amivel esetleg tudnátok segíteni!
Meg nincs benne hálózati kártya sem azt lehet bele rakni?
megnéztem nem megy bele az egér mert a csatlakozó ugyan akkora mint az egéré
Bekarikáztam neked melyikre gondolok. ÉS annál a kicsi kerek, az a ps/2 egércsatlakozó. Itt a kép.
a táp mellett 1 csatlakozó van a billentyûzetnek!
az indulózenét még nem néztem
az alaplapra a típusnak az van írva hogy ACORP International
Ha egyik gépen ment a monitor, másikon meg nem, akkor nem a monitorral van gond. A táp felöli második csatlakozó (ahol van egy hosszú, meg egy kerek csati) a kerek, az lesz az egéré. Vagyis használhatod arra, ill. ki is hagyhatod, mert mehet az usb-be.

A képek nem a belsejét mutatják. Amúgy meg az alaplapra rá van írva hogy milyen típus, azt beírhatnád ide.
gergely1991
Win.induló zene van?

be van kötve a kis belsõ hagszóró is de nem sípol meg semmi!
megtaláltam!töltök fel képeket lécci nézzétek meg! a monitoron esetleg nem lehett valamit állítani hogy azért nem hozná be?
itt a nevek közt nem találom magam!
P3as gépnél elõfordul, hogy csak COM port van az egérnek, vagy pluszban az alaplapon tüskés csatlakozó, amire egy ps/2es egércsatlakozót dughatsz, és kivezetheted hátul. De ha van USB és van usb-s egér, akkor az is megteszi😊
Kattints ide.
hol tudok képet feltölteni a galériámba?
igaz! De teszek fel a galériámba képet és lécci nézzétek meg hogy mégis milyen meg hogy mi lehet a baj az alapján is amit leírtam
gergely1991
A gép egér nélkül megy😊
Amúgy ha van benne USB csatlakozása akkor oda mehet egy USB-s egér😊

Tegnap lett kitakarítva a gép mert úgy lett elhozva mert ki akarták dobni de azt mondták hogy megy!Minden ki lett véve és kitakarítva, és a saját gépem megy a monitorról csak ez nem! Meg igazából nem értem mert a billetyûzetnek van csatlakozása rajta de az egérnek nincs! Küldhetek képet a belsejérõl meg a hátáról ha úgy látod esetleg hogy mi mi benne mert nem mindent tok!
Memóriát vedd ki, majd vissza. Esetleg másik slotba. Ilyenkor érdemes hogy a hangszóró (az alaplapi kis hangszóró) rá legyen dugva. A sípolásból is lehet következtetni. ÉS a gép mûködik másik monitorról?
ahha,de a másik gép mûködik a monitorról! meg a videó kártyát is kicseréltem benne és Úgy se jó!meg van benne alul egy ilyen nagy kártya a mit nem tudom hogy mi lehet!
gergely1991
Érintkezezési hiba esetlegy videokártya vagymonitor megadta magát,nem tudom de én erre tippelek:S

Hello!

Nekem olyan kérdésem lenne hogy az mitõl lehet hogy van egy gép P3 as és bekapcsolom és a monitort nem indítja be?
Evin
Avi-ban nem lehet külön feliratot tárolni, vagy ráégeted, vagy nem.
És pl Virtualdub + subtitler plugin

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Desiderata
hiába írom be hogy play="true"
Talán ez segítségedre lesz.
Desiderata
szeretném ezt a videót embed-elni a honlapomra és ott automatikusan indítani, hogyan oldható meg hogy egybõl induljon?
Pl. Virtualdub

Itt egy leírás, hogyan is kell.