Segítséget kérek
  • teckdeck
    Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni az Acronis nevezetű program használatában. Nagyon idegen nekem mind ez, mind a norton ghost.
    Megpróbálom szépen megfogalmazni a szándékomat. :)

Két winchesterem van, egy 320-as és egy 500-as. Úgy van megoldva, hogy a 320-on van egy 30GiB-os partíció(Windows 7) és egy 10GiB-os (Windows XP) a maradék pedig adattárolásra van(ez még teljesen szabad), illetve az 500-as pedig teljes mértékben adattárolásra, ez egyetlen nagy partíció. Azért írtam ezt le, hogy ha esetleg egy külön partíción tárolt képfile készítése jobb lenne, mint ha dvd-re írnám ki.

De leginkább úgy szeretném, hogy A windows 7-et és a Windows XP-t esetleg teljesen egybe feltenni a képfile segítségével, úgy hogy előtte aktiválom a win7-et illetve easy bcd-ben beállítom a bootolást, hogy választható legyen a win7 és az xp a bootmenüben.
    Ha ez nem megoldható, akkor úgy is jó, hogy két külön dvd-re a win7 a feltelepített dolgokkal, illetve külön dvd-re az xp szintén feltelepített dolgokkal, és majd újrahúzás után beállítom a bootot, az legyen a legkevesebb. Örülnék, ha megoldható lenne a dvd-s módszer, hogy ne legyen szükség operációs rendszerre, illetve a program feltelepítésére, hogy újrahúzzam a rendszert. Csak simán be a dvd és már tolja is fel, ahogyan a Norton Ghostnál láttam egy ismerősünk cégénél, ahol dolgozik.
    Igyekeztem minnél érthetőbben leírni, remélem sikerült. :)

Előre is köszönöm a segítségeket.
    Ha esetleg egyszerűbb lenne msn-en megbeszélni, vagy bármi, akkor pm-ben ha megadjátok a címeteket, felveszlek.

Üdv
    TeckDeck