Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dj Faustus
Írd le a konkrét kérdésed.

Sziasztok!

Access-ben tudna vki segiteni?
pxxl
ps-ben tudom, hogy meg lehet, már hazavittem így a melóhelyi jó kis beállítást 😊
csak ugye külön kell lementeni pl az action-öket is, amit magamnak csináltam. nemtom hogy indesigne-ban is külön kell-e. igazábólmég meg sem néztem, csak kérdeztem <#nyes>

All hail the double x!

Evin
Szerintem platformfüggetlen a munkaterület mentése. Pl Photoshop-ban van ilyen menüpont is, amivel el lehet menteni a munkaterületet.
Talán még ki is lehet exportálni. De azt nem tudom, hogy OSX-en hova menti, de biztos, hogy fájlba.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

pxxl
hali!

olyan krédésem lenne, hogy Mac-es Adobe Indesign CS-ben el lehet menteni valahogy a munka területet? Az a lényeg, hogy újra kellene húzni a mac-et, de a kolléga már tökéletesen beállította magának hogy melyik ablak hol van, mi van benne, stb. saját beállítások, formázások stb. ezt valahogy el kellene menteni, hogy újrarakás után ugyanúgy meglegyen minden. Valakinek van 5lete? <#fejvakaras>

All hail the double x!

poppe
ez ismeri valaki?
Arcsoft.TotalMedia.Theatre.Platinum.v3.0.0.38.with.SimHD.Plugin-DVT

hogy lehet benne nyelvet meg feliratot váltani? sehol nem találom <#lama>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

gergely1991
Többféle módon:
1.sajátgép>helyi lemez kijelõlése majd F2 és át írod mint egy fájlt.
2.sajátgép>helyi lemez kijelõlése majd jobb gomb tulajdonságok>majd legfelül átírod
3.start>futatás>"cmd" begépelése majd ezt:label meghajtó neve: címke

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Üdv mindenkinek!
Tudna nekem valaki segiteni?Van egy 1terrás Samsung kûlsõ merevlemezem.Kb 500G adat van rajta.A problémám az hogy nem tudom megnyitni mert azt irja rá a vinfos hogy "nincs megformázva,megformázza most?"Le szeretném valahogy menteni róla az adatokat de se a GetDataBack, se a Restore 2000pro nem bir vele.Valahogy mindig beáll mind a két progi,aztán kezdem elõrõl de sajna kb 2perc után megint beáll az éppen adott progi.Lefuttatnám a HDD regenerátort de 0,31%-nál MÁR 560!bad sectort talált amit ki is javit viszont a teljes idõre 145órát ir ki.Az egy kicsit sok😊és az idõ folyamatosan megy fel.Van valami ötletetek.Sajna amig nincsennek kijavitva a hibák addig nem tudok adatot menteni se.(gondolom én).Van valami ötletetek?Légyszives segitsetek ha tudtok.Hogyan lehetne az adatokat lementeni?Garanciális 2év van rá abból még van egy de nekem az adatok a fontosak ,aztán ha valahogy sikerûlne lementeni úgy is visszaviszem és hozájuk baszom!

Elõre is köszönöm!!!Üdv
McGrady
tudja valaki hogy hogy lehet megváltoztatni egy helyi lemez címkéjét?

Kuss!-magyarázta.

Evin
A használati útmutatóban szerintem benne van, hogy száraz vagy enyhén nedves ruhával óvatosan kell tisztítani.
De ha ilyet csinál több gépre kötve is, az szerintem bõ víz vagy mi volt.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sziasztok!
A barátnõm ablaktisztítóval megtakarította a lcd monitorom.és a bal sarkában lett egy kb 3*3 cm-es fekete folt+ az alja 3 cm-en teljesen becsíkozódott.Lehet csinálni vele valamit?Vagy kuka?
Köszönöm..
Japep

Közben valahogy megoldottam, remélem jó lesz... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Hello!
Nemrég (1 hónapja) vettem egy LG DVD-írót.
Az utóbbi 1-2 hétben tapasztalom a következõt:
Általában akkor fordul elõ, mikor beteszek egy DVD-t a meghajtóba - egy darab szaggat a gép (pl körözök az egérrel és 2másodpercenként megáll egy pillanatra), aztán általában megfagy.
Újraindítás után pedig nincs meg a rack és az író sem ... többszöri újraindítás sem hozza helyre, kb így kapcsolom ki este, de mikor reggel meg bekapcsolom már megvannak - 1-2 napig.

Ez miért lehet? Mert én még ilyenrõl nem igazán hallottam... :S
Windows XP SP3

Köszi elõre is.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Ic3 m4n
bot beállításához sajna nem értek, sose volt saját botom

zeli
ahha, értem. NickServen be vagyok regelve, azt hogyan tudom megoldani, hogy a bot opot adjon ?
mert úgy lenne, hogy egy bot elvileg folyamatosan fent van, szal úgy is megoldható.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Ic3 m4n
Van rá több lehetõség is:
Vagy megkérsz valakit akinek van BNC-je és van neki OP+ joga hogy állítsa be hogy auto opot adjon neked vagy ha van bot akkor is beállítod hogy auto opot kapj.
Persze ehez az kell hogy a neved regisztrálva legyen nickservvel, és identify után a bot auto opot ad.

zeli
ok, köszi.

és akk. azt nem tudod hogyan lehetne, hogyha kilépek és késõbb visszatérek a channelre, akkor hogyan tudom az OP-jogomat visszakapni ?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Ic3 m4n
Sajna nagyom mélyen én sem vagyok benne a témában, mindig volt egy srác, aki adta a portot és a szervert, én meg felléptem és szépen IRC-elgettem. 😊

zeli
Najó, vki el tudja magyarázni hogy ez hogy mûxik?

nem nagyon vágom, hogy most ez hogyvan . :c

zeli
Igen, ez lesz az. Régen így volt egy IRC-s csatornán, elõbányásztam a logot, és ott is vmi BNC volt.
akk. elolvasom, azt megnézem hogy mûxik ez. THX!

Ic3 m4n
Szerintem te a BNC-re gondolsz, nem?

zeli
hi!
IRCvel kapcsolatos problémám lenne!

Azt hogy tudom megcsinálni, hogy miután csatlakoztam a szerverre, kapásból beléptessen egy csatornára ? (és a @jelem is megmaradjon ?)
vmit a Nickserv-el kellett csinálni de nem emlékszem mit. :|
Szal hogy mintha fent lennék, és ha belépek kapásból legyek ott, azzal a ranggal amivel kiléptem..

üdv!
tudna valaki segíteni Msi k9ngm alaplappal rendelkezem és biost kellne frissíteni.
az msi live -ból kiderült hogy a 3.7-es verzió a legújabb viszont letölteni már nem tudta.
mind1 is, megszereztem ms7252v37.rar nevû állományt, kitömörítettem és találtam egy A7252NMS.360
és egy A7252NMS.370 nevû fájlt.
Hogyan tovább????

sovatalevi
Koszi szepen a segitseget.sikerult.megegyszer kosz!

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Menj Start -> Futtatás parancs, és írd be services.msc.

Egy ablak jelenik meg a szolgáltatások listájával. Görgessd le - Windows Audio. Kattints a jobb gombbal a Tulajdonságok parancsra.

Gyõzõdj meg arról, hogy a "Indítás típusa" be van beállítva, hogy automatikus, katt indításra.

gurubefree
Sziasztok

Az az erdekes helyzet allt elo hogy a bongeszo ( firefox ) nem hajlando csak az sg oldalat megnyitni <#smile>
Hiaba probalom a google v. mas oldalak megnyitasat egyszeruen "The connection was reset" szoveggel leall. Mas bongeszonel is ugyan ez a helyzet .

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

sovatalevi
van egy nagy problemam.elment a hang a gepbe.ezt irja ki mikor be akarok lepni a hangbeallitasokhoz:
There are no active mixer devices available .To install mixer devices ,go to control panel click printers and other hardvare ,and then click add hardvare.

mikor belepek az add hardvare menube nem tortenik semmi.mi lehet?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

adios
Köszönöm a segítségedet,kifogom próbálni 😊

vki
Hi!

Lenne nekem egy olyan problémám, hogy valami oknál fogva a rendszer egy idõ után telepakolja a ramot 😞.
4GB DDR3 van a gépben, és a feladatkezelõ szerint nincs semmi program ami ennyit használna.
Általában torrentezés közben szokott felszaladni, amit azért furcsállok, mert eddig is torrenteztem, de sose nyomta tele szeméttel a ramot (mondjuk most csak OPENVPN-en keresztül tudok), és már az is elõfordult, hogy csak úgy tele lett hirtelen 😞

Aki tud valamit, hogy mi miatt lehet, pls. segítsen. Ugyan ez volt WIN 7 x64, és most Vista x64 alatt is.

Elõre is köszi a válaszokat!

Üdv.:
Zoli

ACER Aspire 5738ZG

Válaszd ki a megfelelõt utána telepítsd, managerben állísd be ahogy neked tetszik.

Hi,

Kösz az infót <#wink>
határozottan javult a hangom
de sajna még nem teljesen tökéletes.....mert még mindig egy kicsit szaggat...
de ha van vlm jó tipped hogy mégf milyen beállítással lehetne javítani azt nagyon megköszönném (ja az alaplapom asus 5pK és realtek az alaplapim....

még 1x kösz <#wave>

Az integrált hangkártyák olykor nem bírják megfelelõen kezelni a játékok hangjait, szaggatnak, húznak. Ennek kicselezésére a Vezérlõpult, Hangok és audioeszközöknél a Speciális, majd Teljesítmény fülre kattintsunk. Itt a konverziót vigyük le nullára és máris tökéletes lesz a hangunk játék közben.

adios
Asus alaplapra integrált.

McGrady
Ja értem már. Köszi szépen!

Kuss!-magyarázta.

gergely1991
Itt vannak különféle vírusirtók weblapjai próbálkozz valamelyikkel....Igen ott csak az jelzi hogy mennyire használod a hálózatod(ha magas akkor leterhelt valamilyen be-,fel-, vagy letöltés miatt).

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Milyen hangkártyád van?

adios
Vki esetleg? #16092

McGrady
Csak akkor jelez hálózathasználatot, amikor böngészek, amúgy nincs terhelés. Az a furcsa ebben, hogy nem nyúltam semmihez, ami indokolttá tehetné a hibát, úgyhogy valószínûleg vírus lesz...NOD-dal végigmentem a gépen, de nem hatott semmit.

Kuss!-magyarázta.

gergely1991
Ezt leginkább vezeték nélküli internet szokta csinálni(vagy vírus vagy valami beállítási hiba,vagy valamilyen alkalmazás is lelassítja)..
ha lassú a neted akkor ellenõrizd a feladatkezelõvel(ctrl+alt+del)a hálózat lapfülön és ott megnézheted hogy terhelõdik-e a hálózatod.

McGrady
Sziasztok, 1-2 napja elég szeszélyes lett a böngészési sebességem, általában nagyon lassan tölt be bármilyen oldalt, aztán néha egy idõre megint normális sebességgel tudok netezni, utána megint szarakodik. Nyomtam egy vírusirtást, de hiába. Mindegy milyen böngészõt használok, és csak az én gépemen van ilyen gond. Nem tudjátok hogy lehetne megoldani? Elég idegesítõ, hogy ha valamikor szükségem van a netre, pont akkor tökörészik. :-(
Köszi

Kuss!-magyarázta.

Hegi90
csak szimplán nem hittem el, hogy egy 1968-ban alkalmazott "font"-ért is pénzt kérnek el.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Dj Faustus
Mivel a font megrajzolásával dolgoztak (mint például a szoftverek esetén), ezért a készítõ jogosan várna el egy kis hasznot. Piacgazdaság - bár ez a 90-es években születettek nemzedékének lehet hogy furcsa, hogy mindenért fizetni kell, és hogy a pénz nem a falból (bankautomatából) jön elõ.

Van aki lelkesedésbõl ingyenes implementációt készít itt olvashatsz róluk.

Hegi90
kösz

pénzért árulják a fontot.... no comment

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Dj Faustus
OCR-A - egy öreg "klasszikus" 1968-ból.

Ezt ezzel a szolgáltatással némi átalakítással leellenõrizheted.

Hegi90
Nem tudja valaki, hogy ez melyik betûtípus?

adios
Hello!
A segítségeteket szeretném kérni.Mégpedig abban, hogy miért van az a játékok videóiban, h a hang beszaggat,de a kép viszont folyamatos?Több játékban is észrevettem,ám csak a videóknál csinálja maga a program folyamatos.Ha vki tud plz segítsen.
THX!

matyi0323
Hali, segítséget kérnék. Újratelepítettem az op. rendszert, aztán msot megmaradt a régi is és felrakta az újat is! Pedig én magam kattintottam rá, hogy meghajtó törlése és elvileg le is törölte amin az op.rendzser volt, de msot mégis kettõ fut egymás mellett. Meg tudom valahogy oldani, hogy rgéit leszedjem? Vagy milyen módon tudom, hogy csak egy maradjon? Mert gondoltam megint újrafelhúzom..de lehet, hogy ugyan ez lesz a gond..
Köszi!

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Sziasztok. Segitségre lenne szükségem. Mit lehet csinálni? Van egy mobilinternetem, ami nagysebességû, de az USB nem bírja. Mindig szétkapcsol, a legváratlanabb idõpontokban. Mit lehetne csinálni, hogy stabil legyen. Segítségeteket köszönöm. Üdv: István
Dj Faustus
"Már csak arra lennék kíváncsi ,hogyha ezzel elveszek az egyik partícióból ,akkor ez a program az üres helybõl szakít le"
Igen, az üres helyrõl szakít le.
Viszont biztonsági okokból kifolyólag javasolt az akció elõtt egy töredezettségmentesítést végrehajtani, hogy egyáltalán ne legyen állománynak még darabkája se az üres részen.

"Amellett a kisebbítendõ partíción lévõ fájlok megmaradnak?"
Megmaradnak, bár az igen fontos dolgokról készíts biztonsági mentést. A technika ördöge sohasem alszik.

"hali leakartam fényképezni egy filmbõl pár képet de ezt írja GetCurrentImage failed, hr = 8000ffff ez mi lehet mi a gond??"
Ha beírod a Google keresõbe: GetCurrentImage failed, hr = 8000ffff, az elsõ két (#1, #2) találat meg is mondja a probléma megoldását:
View menü / Options menüpont / Output listaelem / a DirectShow Video résznél az Overlay mixeren kívül válassz mást.

Soldiers
hali leakartam fényképezni egy filmbõl pár képet de ezt írja GetCurrentImage failed, hr = 8000ffff ez mi lehet mi a gond??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN