Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Access-ben tudna vki segiteni?
csak ugye külön kell lementeni pl az action-öket is, amit magamnak csináltam. nemtom hogy indesigne-ban is külön kell-e. igazábólmég meg sem néztem, csak kérdeztem <#nyes>#nyes>
All hail the double x!
Talán még ki is lehet exportálni. De azt nem tudom, hogy OSX-en hova menti, de biztos, hogy fájlba.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
olyan krédésem lenne, hogy Mac-es Adobe Indesign CS-ben el lehet menteni valahogy a munka területet? Az a lényeg, hogy újra kellene húzni a mac-et, de a kolléga már tökéletesen beállította magának hogy melyik ablak hol van, mi van benne, stb. saját beállítások, formázások stb. ezt valahogy el kellene menteni, hogy újrarakás után ugyanúgy meglegyen minden. Valakinek van 5lete? <#fejvakaras>#fejvakaras>
All hail the double x!
Arcsoft.TotalMedia.Theatre.Platinum.v3.0.0.38.with.SimHD.Plugin-DVT
hogy lehet benne nyelvet meg feliratot váltani? sehol nem találom <#lama>#lama>
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
1.sajátgép>helyi lemez kijelõlése majd F2 és át írod mint egy fájlt.
2.sajátgép>helyi lemez kijelõlése majd jobb gomb tulajdonságok>majd legfelül átírod
3.start>futatás>"cmd" begépelése majd ezt:label meghajtó neve: címke
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Tudna nekem valaki segiteni?Van egy 1terrás Samsung kûlsõ merevlemezem.Kb 500G adat van rajta.A problémám az hogy nem tudom megnyitni mert azt irja rá a vinfos hogy "nincs megformázva,megformázza most?"Le szeretném valahogy menteni róla az adatokat de se a GetDataBack, se a Restore 2000pro nem bir vele.Valahogy mindig beáll mind a két progi,aztán kezdem elõrõl de sajna kb 2perc után megint beáll az éppen adott progi.Lefuttatnám a HDD regenerátort de 0,31%-nál MÁR 560!bad sectort talált amit ki is javit viszont a teljes idõre 145órát ir ki.Az egy kicsit sok😊és az idõ folyamatosan megy fel.Van valami ötletetek.Sajna amig nincsennek kijavitva a hibák addig nem tudok adatot menteni se.(gondolom én).Van valami ötletetek?Légyszives segitsetek ha tudtok.Hogyan lehetne az adatokat lementeni?Garanciális 2év van rá abból még van egy de nekem az adatok a fontosak ,aztán ha valahogy sikerûlne lementeni úgy is visszaviszem és hozájuk baszom!
Elõre is köszönöm!!!Üdv
De ha ilyet csinál több gépre kötve is, az szerintem bõ víz vagy mi volt.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A barátnõm ablaktisztítóval megtakarította a lcd monitorom.és a bal sarkában lett egy kb 3*3 cm-es fekete folt+ az alja 3 cm-en teljesen becsíkozódott.Lehet csinálni vele valamit?Vagy kuka?
Köszönöm..
Hello!
Nemrég (1 hónapja) vettem egy LG DVD-írót.
Az utóbbi 1-2 hétben tapasztalom a következõt:
Általában akkor fordul elõ, mikor beteszek egy DVD-t a meghajtóba - egy darab szaggat a gép (pl körözök az egérrel és 2másodpercenként megáll egy pillanatra), aztán általában megfagy.
Újraindítás után pedig nincs meg a rack és az író sem ... többszöri újraindítás sem hozza helyre, kb így kapcsolom ki este, de mikor reggel meg bekapcsolom már megvannak - 1-2 napig.
Ez miért lehet? Mert én még ilyenrõl nem igazán hallottam... :S
Windows XP SP3
Köszi elõre is.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
mert úgy lenne, hogy egy bot elvileg folyamatosan fent van, szal úgy is megoldható.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Vagy megkérsz valakit akinek van BNC-je és van neki OP+ joga hogy állítsa be hogy auto opot adjon neked vagy ha van bot akkor is beállítod hogy auto opot kapj.
Persze ehez az kell hogy a neved regisztrálva legyen nickservvel, és identify után a bot auto opot ad.
és akk. azt nem tudod hogyan lehetne, hogyha kilépek és késõbb visszatérek a channelre, akkor hogyan tudom az OP-jogomat visszakapni ?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
nem nagyon vágom, hogy most ez hogyvan . :c
akk. elolvasom, azt megnézem hogy mûxik ez. THX!
IRCvel kapcsolatos problémám lenne!
Azt hogy tudom megcsinálni, hogy miután csatlakoztam a szerverre, kapásból beléptessen egy csatornára ? (és a @jelem is megmaradjon ?)
vmit a Nickserv-el kellett csinálni de nem emlékszem mit. :|
Szal hogy mintha fent lennék, és ha belépek kapásból legyek ott, azzal a ranggal amivel kiléptem..
tudna valaki segíteni Msi k9ngm alaplappal rendelkezem és biost kellne frissíteni.
az msi live -ból kiderült hogy a 3.7-es verzió a legújabb viszont letölteni már nem tudta.
mind1 is, megszereztem ms7252v37.rar nevû állományt, kitömörítettem és találtam egy A7252NMS.360
és egy A7252NMS.370 nevû fájlt.
Hogyan tovább????
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Egy ablak jelenik meg a szolgáltatások listájával. Görgessd le - Windows Audio. Kattints a jobb gombbal a Tulajdonságok parancsra.
Gyõzõdj meg arról, hogy a "Indítás típusa" be van beállítva, hogy automatikus, katt indításra.
Az az erdekes helyzet allt elo hogy a bongeszo ( firefox ) nem hajlando csak az sg oldalat megnyitni <#smile>#smile>
Hiaba probalom a google v. mas oldalak megnyitasat egyszeruen "The connection was reset" szoveggel leall. Mas bongeszonel is ugyan ez a helyzet .
ゾルターン
There are no active mixer devices available .To install mixer devices ,go to control panel click printers and other hardvare ,and then click add hardvare.
mikor belepek az add hardvare menube nem tortenik semmi.mi lehet?
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Lenne nekem egy olyan problémám, hogy valami oknál fogva a rendszer egy idõ után telepakolja a ramot 😞.
4GB DDR3 van a gépben, és a feladatkezelõ szerint nincs semmi program ami ennyit használna.
Általában torrentezés közben szokott felszaladni, amit azért furcsállok, mert eddig is torrenteztem, de sose nyomta tele szeméttel a ramot (mondjuk most csak OPENVPN-en keresztül tudok), és már az is elõfordult, hogy csak úgy tele lett hirtelen 😞
Aki tud valamit, hogy mi miatt lehet, pls. segítsen. Ugyan ez volt WIN 7 x64, és most Vista x64 alatt is.
Elõre is köszi a válaszokat!
Üdv.:
Zoli
ACER Aspire 5738ZG
Kösz az infót <#wink>#wink>
határozottan javult a hangom
de sajna még nem teljesen tökéletes.....mert még mindig egy kicsit szaggat...
de ha van vlm jó tipped hogy mégf milyen beállítással lehetne javítani azt nagyon megköszönném (ja az alaplapom asus 5pK és realtek az alaplapim....
még 1x kösz <#wave>#wave>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Kuss!-magyarázta.
ha lassú a neted akkor ellenõrizd a feladatkezelõvel(ctrl+alt+del)a hálózat lapfülön és ott megnézheted hogy terhelõdik-e a hálózatod.
Köszi
Kuss!-magyarázta.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Van aki lelkesedésbõl ingyenes implementációt készít itt olvashatsz róluk.
pénzért árulják a fontot.... no comment
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ezt ezzel a szolgáltatással némi átalakítással leellenõrizheted.
A segítségeteket szeretném kérni.Mégpedig abban, hogy miért van az a játékok videóiban, h a hang beszaggat,de a kép viszont folyamatos?Több játékban is észrevettem,ám csak a videóknál csinálja maga a program folyamatos.Ha vki tud plz segítsen.
THX!
Köszi!
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Igen, az üres helyrõl szakít le.
Viszont biztonsági okokból kifolyólag javasolt az akció elõtt egy töredezettségmentesítést végrehajtani, hogy egyáltalán ne legyen állománynak még darabkája se az üres részen.
"Amellett a kisebbítendõ partíción lévõ fájlok megmaradnak?"
Megmaradnak, bár az igen fontos dolgokról készíts biztonsági mentést. A technika ördöge sohasem alszik.
"hali leakartam fényképezni egy filmbõl pár képet de ezt írja GetCurrentImage failed, hr = 8000ffff ez mi lehet mi a gond??"
Ha beírod a Google keresõbe: GetCurrentImage failed, hr = 8000ffff, az elsõ két (#1, #2) találat meg is mondja a probléma megoldását:
View menü / Options menüpont / Output listaelem / a DirectShow Video résznél az Overlay mixeren kívül válassz mást.