Segítséget kérek
-
Sajátgép ikonján jobb klikk ---->Tulajdonságok ---->A rendszer visszaállítása fül
és itt értelemszerűen beállíthatod,hogy egyes meghajtókon mekkora területet használjon rendszer visszaállításra, illetve ki is lehet kapcsoln a szolgáltatást, ám ez szvsz erősen nem ajánlot... ;)
Személyes véleményem szerint 4% tökéletesen elég erre a szolgáltatásra.
Viszont az az igazság,hogy egy kicsit értelmetlen a hozzászólásod, mert ezt pl nem tudom mire vélni: "Tudnál abban segiteni,hogy hol kel kikapcsolni a rendszervisszaállitási pontot", szerintem egy picike fogalmi zavarban vagy a témával kapcsolatban,mert "A rendszer visszaállítása" opciót lehet kikapcsolni, nem pedig a visszaállítási pontot... :) Amúgy pedig el sem tudom képzelni,hogyan "tölti meg a vinyót" a rendszer visszaállítás, ugyanis nekem is be van kapcsolva, de nekem semmi ilyen jellegű problémám nem volt eddi... ;)
A másik ami kicsit furcsán jött le nekem,hogy routeres beállítások közepette mi lehetett az a gondolat, ami arra vitte szegény beállításokkal foglalkozó szakembert,hogy a rendszervisszaállítási beállításokban matasson... :)
Torrenttel kapcsolatban pedig ott van a torrentes topik... :P