Segítséget kérek
  • Vardar
    Sziasztok!
    Egyik ismerősöm kapott egy torrent oldalra meghívót és se az IE se a FF nem hozta be neki az emailbe kapott linket. Megadta nekem a jelszavát és a felhasználó nevét és én létrehoztam neki a fiókot. Azonban még ezután se lehetett megjeleníteni a lapot. Van valami tippetek? Firefoxban engedélyezve vannak a sütik, IE 7ben minden normális és még a frissen letöltött és telepített Opera nem mutat semmit.
    Én pedig újraraknám a gépet és lenne pár kérdésem. A videokártya driverjét áttudom rakni az E meghajtóra? Vagy felesleges és szedjem le az újat? Egy Radeon x300/x550es matuzsálemről lenne szó amihez 2006.07.01es dátummal egy 6.14.... Catalyst van rendelve. Ha a Firefox és az Office mappáit egy az egyben átmásolom az E-re majd újrarakom a gépet és visszateszem őket a program filesbe akkor fognak működni? Vagy a registry törlése megöli őket? A FFnek melyik részét kell kimásolnom, hogy egy vadi új FF emlékezzen a jelszavaimra, felhasználó neveimre stb.?
    Egy 2007es XPt tennék fel. Letöltsem a frissítéseket egyesével vagy elég az SP3at egyszer lefuttatni?
    A válaszokat előre is köszönöm.