Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Mert nem 10 db fájlt töröltem le véletlenül, hanem nagyon sokat...
Köszi a választ.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
nagyon széppen köszönöm elöre is a segítséget ha lehet inkább privatba de amugy itt is jó köszi hello
Véletlenül egy csomó mappát kitöröltem és a lomtárat is már kiürítettem, de azok még kellettek volna...
nem tudjátok, hogy hogyan lehetne visszaálítani a fájlokat? :S
nagyon sürgõs lenne, elõre is köszi!
milyen az alaplap?
reset configuration data
formatálnom kellett teljesen a gépet mert azelött folytonos kékhalál és rendszer lefagyásba halt meg a gép. leformatáltam, felraktam windozt nagynehezen. és a következõ a problémám: random szerûen kékhalált kapok, általában aztirja hogy helyrehozhatatlan rendszer hiba, vagy memoria listázása memoria törlése, na gondoltam hogy hardware ügyileg van probléma, ekkora néztem meg a ramokat, 2x512 ram ( maga a gép már elég régi darab :D) az 1ik ramot kivettem, akkor fel s eállt a gép kapásból kékhalál,hát mondom jo akkor megvana bünös kb 1óráig nemkaptam kékhalált majd kapásból 5 db-ot , és úgy döntöttem hajnal 4kor ,hogy leszarom elmegyek aludni. ezeken a problémákon kívül még van olyan problémám is hogy benyeltem valami virust, simán beszélgetek msnen vagy ha nemcsinálok semmit (nincs megnyitva böngészõ) beugrik 1 ablak , ilyen reklám ,sekszhirdetés ilyenek.. jártam 1két oldalon amit nemismerek valószinû onnan nyeltem be.
a segitséget elõre is köszönöm!
Valaki a #13512-re?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Mégis hogyan kerül fel a gépre.Elõszõr is egy trójai letõltõ program kerül a rendszerbe egy fertõzött weboldal megnyitásakor vagy egy letöltéssel.Aktivizálodása után letölti kedvenc csaló programjainkat.Ezek egy része tartalmazhat más egyéb veszélyes kártevõket is.A tálcán az óra mellett kis ikonok jelennek meg/rádioaktív jel,sárga háromszög felkiáltójellel,stb/és jönnek a rendszer fertõzött üzenetek.Megváltoztatja az Internet Explorer kezdõlapját és további eltávolítokat kínál letöltésre.Elõfordulhatnak különféle Toolbar telepítések is az Explorerbe.Halmozott esetben letiltja a feladatkezelõt,a regisztrációs adatbázis szerkesztõt,stb.hogy még véletlenül se tudje kilõni õket az ember.
Hogyan lehet tõlük a legkönnyebben megszabadulni.Egyszerûen a csaló program ikonját be kell zárni a tálcán,és mivel majd mindegyiknek van uninstall rutinjuk,a Programok telepítése törlésénél egyszerûen eltávolíthatóak.Ezután már csak a trójait és a barátait kell virus és kémprogramírtóval eltávolítani és a Csoportházirend szerkesztõben visszakapcsolni a letiltott szolgáltatásokat.Másik lehetõség visszakapcsolásukra egy elõre elkészített regisztrációs adatbázis fájl hozzáadása a registryhez.
Az itt leirtak nem történnek meg,ha használunk vírusirtót,mert a trójait azonnal el fogja kapni.Ha még is beengedi a tûzfalunk/nem a Windows tûzfalára gondolok/jelezni fog,és tiltással megakadájozhatjuk a letöltõdésüket,igy csökkentve a további károkat.
Ezen az oldalon pedig lehet tájékozodni,hogy éppen milyen új verziók jelentek meg:Link.
Újból beléptem,mivel(ha megkésve is)de olvastam egy társunk korábbi segélykérését.
Az ie antivírus nevû nem éppen kártékony,ámde roppant idegesítõ Rougo programról panaszkodott.
Tán nem csak mi ketten találkoztunk eme kis rémlénnyel.de nekem sikerült kifognom a szörnyetegen!
Eme progi arról híres,hogy mindenféle "Critical Error"felkiáltással,és hamis spyware kijelzéssel riogatja az amúgy is megrettent felhasználót,felajánlva,hogy letölthetõ az ie antivirus eltávolító,melyí "csekély" összeg ellenében leveszi a terhet megrokkant vállainkról.De nem hagy "nem" választást,mindenképp fellép a netre,mentést kérvén.
A megoldás (eme bõ lére eresztett monológ után),hogy csökkentett módban indítva gépünket,az "ie antivirus.exe" (melybõl mindjárt 2 is van a biztonság kedvéért) nevû progit,Keresõvel megkeresve,nemes egyszerûséggel töröljük.Ha biztosra akarunk menni,érdemes az Ashampoo Antispyware 2 trial verzióját feltenni,majd csökkentett módban az általa tartalmazott "tools" progikat egyenként futtatni,majd minden felesleges kacatot leszedni,eztán õ is a faladés homályába kerülhet...
Remélem nem hiába raboltam idejüket,s nem csak segítséget nyújtottam,de élvezetes olvasmányt nyújtott "kis" szösszenetem!
Maradok Tisztelettel!<#mf1>#mf1>
Errõl meg tudod nézni innen "usa"-nak lát az AOL.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Az AOL oldaláról szeretnm mégnézni ezeket a videókat:
http://video.aol.com/video-category/beetlejuice/103137
,de ha rámegyek kap egy ilyen üznet: 'We're sorry, the clip you are trying to play is not currently avalaible in your area'
Nincs erre valamilyen megoldás, hogy azt hidje, hogy amerikában lévõ géprõl megyek föl az oldalra ?
Elõre is köszi!
Robi
Nekem ugyemléxem ez volt meg és kivolt irva a program mellé hogy kik vannak fent rajta ip-cimmel együtt.
ha csak egy emberére vagy kiváncsi(gondolom hogy nem akarsz pl.30 emberbõl kiválogatni azt az egyet amelyiket keresed,mivel a program csak programnevet meg ip-t ir.)akkor csinálsz egy uj msn cimet és azt az egy embert veszed fel,megvárod mig feljön elinditod a progit és ott lesz.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
ha igen akkor http://www.ip-adress.com/
Ha a másikét akarod akkor valami TCP Wiewer
Olyan gondom van, hogy néha a gép naponta akár több alkalommal azt írja ki, hogy az Explorer.exe hibát észlelt és ezért leáll stb.... A hibaüzenet adatainak megtekintésénél találtam egy számsort ami a következõ 6.0.2900.5512. Ezt beírtam a Google-ba, ahol kiadott egy csomó idegen nyelvû oldalt. Mivel a magyar nyelven kívül mással hadilábon állok ezért nem jöttem rá csak annyira, hogy az egyik oldalon egy dll. fájlt írt ez pedig a uxtheme.dll. A gépemen eredeti Windows Xp sp2 van amire felraktam a sp3-at. Amikor a hibaüzenetnél megnyomom a Mégse gombot akkor a tálcáról eltûnik két ikon a Genius billentyûzet ikonja illetve az Nvidia Controlpanel ikonja. A gép nem fagy, nem indul újra. Vírus, spyware nincs!
Valami okosság?
Köszönöm.
bocs de 08:53-óta várom a segítséget!
dvd-cdt probálok le játszani de ezt írjaki a rendszer d:/nem érhetõ el.
nem megfelelõ funkció. RAW filerendszer.
Azért kösz :)
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Excel IF függvény. Kérdésem: miért nem mûködik alábbi?
=HA(351<=E10<=450;45000;0)
elvileg 45000-t kellene kiírnia, de 0-t ír ki. Miért nem lehet 2 vizsgálatnak alávetni egyetlen IF-fel egy adott cellaértéket? Kellene az ÉS függvényt is használni hozzá? Az viszont logikai igaz/hamist ad eredményül, tehát
=HA(=ÉS(351<=E10;E10<=450);45000;0)
nem csak azért nem muxik, mert vmi hibát jelzett rá az excel, hanem eleve sajnos true/false eredményt adna az ÉS, amivel a HA nem tudna mit kezdeni, mivel neki nem jó inputnak a t/f, neki egy összehasonlítás kell (ezt még azért lecsekkolom...)
it's so screwed up!
Kis segitség kéne
Régen használtam egy benchmarkot, nem tudom a nevét már és keresem, a következöre emlékszem, egy nagy felbontású PNG képet töltöt be elég lassan, aszem egy kastény vagy egy lány volt a képen, valaki segitsen megtalálni, ja igen kb akkor volt népszerü amikor a ScienceMark is népszerü volt
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Logitech G25 tulajos!!
Nem tudjátok mitõl lejet az, hogy a egördülõ menüben nincs semmi?Pedig régebben mûködött.Ez flash probléma vagy csak a honlap szereksztõi rontottak el valamit?Adobe Flash Player 9 van felrakva.
http://kepfeltolte+s.hu/080630/n_vtelenn_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Egy olyan programot keresek ami ha a mikrofonba beszélünk akkor ha vissza halljuk eltorzítja.
MIlyen programok tudják ezt?
KÖsz elõre is a segítséget
Logitech G25 tulajos!!
oké meg fogom próbálni.
köszi a segitséget.
olyan program nincs amit bootolni kell és látja a particiókat?
gondolom ugyis meg lehetne oldani.
Ha meg tényleg csak hely nincs, akkor formázd le a partíciót a telepítõvel. Ha kell a linux is, akkor viszont fel kell darabolnod több partícióra a vinyót, és egyikre linux-ot a másikra in-t telepíteni.
mert nincs hely neki fel telepiteni