Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evin
Nem valószínû, bár én sosem használtam. Nem ismerem ezt a programot, de mit használtam, az mind mutatja, hogy mik lettek törölve, és azokat kijelölöm, és visszaállítja. De ha a C-n törölted, szerintem arra keresztet vethetsz. Más vinyóról meg csak akkor tudsz sikeresen visszaállítani, ha azóta nem másoltál rá.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

csökkentett módban futtass egy online víruskeresést
Benny04
segítsen valaki plz :C

Sugam
nem mezei popup ablakok, hanem asztaln vagyok éselõugrik 1 szerelem társkeresés megapámfaza, fogalmamsincs honnan ugyanis nemjárok ilyen oldalakon

Sugam
és az ablak felugrósra? lefuttam avgt ,spyware terminatort, pandat, seholsemmi

Benny04
Vagypedig hogyha a Rendszer-visszaállítóval visszaállítanám a rendszert pár nappal ezelõttire, akkor meglennének azok a dokumentumaim, amit véltlenül kitöröltem??

Benny04
Amúgy ezzel a Restoration nevû progival nem lehet azt megcsinálni, hogy egy csomó fájlt kijelölök és egyszerre állítom õket vissza?
Mert nem 10 db fájlt töröltem le véletlenül, hanem nagyon sokat...

Azt azért ha nem muszáj nem akarom, viszont felraktam az Ashampoo AntiSpyware-t és talált egy Trojan-Dropper Win32.Agent.btq-t. Ennek még nem néztem utánna, hogy okozhatta-e a leírt jelenséget!

Köszi a választ.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Hallo nem tudom ezzel hova fordulhatnék.Na szóval leírom amiröl lenne is szó az egy Jeep Compass típusu gépjármû amibe van navi gyárilag csak nem adták ide a telepítõ cd.jét ha vki tudna nekme segíteni hogy honét tudnék egy ilyet letölteni vagy hogyan tudnék egy ilyet rá telepíteni ami erre a típusú gépjármûre van megköszöném!Az a baj hogy most vettük az autót és nem is tudjuk hogy milyen gps program menne rajta vagy mi az amit lehet rá telepíteni...ha vki tudja megköszöném meg egy linket is kunyerálhatnék:)
nagyon széppen köszönöm elöre is a segítséget ha lehet inkább privatba de amugy itt is jó köszi hello

Evin
Én ilyenkor újrarakom az egész rendszert. Nincs türelmem kikeresgetni, mi baja van, lehet, hogy pl csak az egyik meghajtó a hibás, ki tudja.

Benny04
már nem kell, megtaláltam a megfelelõ programot...

Benny04
sziasztok!
Véletlenül egy csomó mappát kitöröltem és a lomtárat is már kiürítettem, de azok még kellettek volna...
nem tudjátok, hogy hogyan lehetne visszaálítani a fájlokat? :S
nagyon sürgõs lenne, elõre is köszi!

memória idõzítési probléma is lehet
milyen az alaplap?
reset configuration data - ha van ilyen menüpont
Sugam
sziasztok, segitséget szeretnék kérni, mi lehet vajon a teendõ.
formatálnom kellett teljesen a gépet mert azelött folytonos kékhalál és rendszer lefagyásba halt meg a gép. leformatáltam, felraktam windozt nagynehezen. és a következõ a problémám: random szerûen kékhalált kapok, általában aztirja hogy helyrehozhatatlan rendszer hiba, vagy memoria listázása memoria törlése, na gondoltam hogy hardware ügyileg van probléma, ekkora néztem meg a ramokat, 2x512 ram ( maga a gép már elég régi darab :D) az 1ik ramot kivettem, akkor fel s eállt a gép kapásból kékhalál,hát mondom jo akkor megvana bünös kb 1óráig nemkaptam kékhalált majd kapásból 5 db-ot , és úgy döntöttem hajnal 4kor ,hogy leszarom elmegyek aludni. ezeken a problémákon kívül még van olyan problémám is hogy benyeltem valami virust, simán beszélgetek msnen vagy ha nemcsinálok semmit (nincs megnyitva böngészõ) beugrik 1 ablak , ilyen reklám ,sekszhirdetés ilyenek.. jártam 1két oldalon amit nemismerek valószinû onnan nyeltem be.
a segitséget elõre is köszönöm!

Hi!

Valaki a #13512-re?

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Egész pontosan két fajtája van.A sima IE Antivirus:Linkés az IE Antivirus 3.2:Link.Mindkettõ oroszországból szeretettel.Az úgynemezett Rogue anti-spyware kategóriájába tartoznak.Mint ahogy te is írtad hamis biztonsági riasztásokat adnak,így próbálva rávenni a hiszékenyebb felhasználókat a megvásárlásukra,mivel csak akkor hajlandó el is távolítani õket.Általában 49 dollárt kérnének ezért az apró szivességért.E két programot a vírusírtók ismerik,én pl.az Eset Smart Securityel a belinkelt oldalak megnyitásakor a Hozzáférés megtagadva üzenetet kapom.Ha valaki használ vírusirtót és tûzfalat,igen minimális az esélye,hogy valamelyikükkel is valaha találkozni fog.
Mégis hogyan kerül fel a gépre.Elõszõr is egy trójai letõltõ program kerül a rendszerbe egy fertõzött weboldal megnyitásakor vagy egy letöltéssel.Aktivizálodása után letölti kedvenc csaló programjainkat.Ezek egy része tartalmazhat más egyéb veszélyes kártevõket is.A tálcán az óra mellett kis ikonok jelennek meg/rádioaktív jel,sárga háromszög felkiáltójellel,stb/és jönnek a rendszer fertõzött üzenetek.Megváltoztatja az Internet Explorer kezdõlapját és további eltávolítokat kínál letöltésre.Elõfordulhatnak különféle Toolbar telepítések is az Explorerbe.Halmozott esetben letiltja a feladatkezelõt,a regisztrációs adatbázis szerkesztõt,stb.hogy még véletlenül se tudje kilõni õket az ember.
Hogyan lehet tõlük a legkönnyebben megszabadulni.Egyszerûen a csaló program ikonját be kell zárni a tálcán,és mivel majd mindegyiknek van uninstall rutinjuk,a Programok telepítése törlésénél egyszerûen eltávolíthatóak.Ezután már csak a trójait és a barátait kell virus és kémprogramírtóval eltávolítani és a Csoportházirend szerkesztõben visszakapcsolni a letiltott szolgáltatásokat.Másik lehetõség visszakapcsolásukra egy elõre elkészített regisztrációs adatbázis fájl hozzáadása a registryhez.
Az itt leirtak nem történnek meg,ha használunk vírusirtót,mert a trójait azonnal el fogja kapni.Ha még is beengedi a tûzfalunk/nem a Windows tûzfalára gondolok/jelezni fog,és tiltással megakadájozhatjuk a letöltõdésüket,igy csökkentve a további károkat.
Ezen az oldalon pedig lehet tájékozodni,hogy éppen milyen új verziók jelentek meg:Link.

Tiszteletem Uraim,és Hölgyeim!
Újból beléptem,mivel(ha megkésve is)de olvastam egy társunk korábbi segélykérését.
Az ie antivírus nevû nem éppen kártékony,ámde roppant idegesítõ Rougo programról panaszkodott.
Tán nem csak mi ketten találkoztunk eme kis rémlénnyel.de nekem sikerült kifognom a szörnyetegen!
Eme progi arról híres,hogy mindenféle "Critical Error"felkiáltással,és hamis spyware kijelzéssel riogatja az amúgy is megrettent felhasználót,felajánlva,hogy letölthetõ az ie antivirus eltávolító,melyí "csekély" összeg ellenében leveszi a terhet megrokkant vállainkról.De nem hagy "nem" választást,mindenképp fellép a netre,mentést kérvén.
A megoldás (eme bõ lére eresztett monológ után),hogy csökkentett módban indítva gépünket,az "ie antivirus.exe" (melybõl mindjárt 2 is van a biztonság kedvéért) nevû progit,Keresõvel megkeresve,nemes egyszerûséggel töröljük.Ha biztosra akarunk menni,érdemes az Ashampoo Antispyware 2 trial verzióját feltenni,majd csökkentett módban az általa tartalmazott "tools" progikat egyenként futtatni,majd minden felesleges kacatot leszedni,eztán õ is a faladés homályába kerülhet...
Remélem nem hiába raboltam idejüket,s nem csak segítséget nyújtottam,de élvezetes olvasmányt nyújtott "kis" szösszenetem!
Maradok Tisztelettel!<#mf1>
Tessék egy usa-proxyhttps://www.usabackdoor.us/.
Errõl meg tudod nézni innen "usa"-nak lát az AOL.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Hello!

Az AOL oldaláról szeretnm mégnézni ezeket a videókat:
http://video.aol.com/video-category/beetlejuice/103137
,de ha rámegyek kap egy ilyen üznet: 'We're sorry, the clip you are trying to play is not currently avalaible in your area'

Nincs erre valamilyen megoldás, hogy azt hidje, hogy amerikában lévõ géprõl megyek föl az oldalra ?

Elõre is köszi!
Robi
http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb897437.aspx
Nekem ugyemléxem ez volt meg és kivolt irva a program mellé hogy kik vannak fent rajta ip-cimmel együtt.
ha csak egy emberére vagy kiváncsi(gondolom hogy nem akarsz pl.30 emberbõl kiválogatni azt az egyet amelyiket keresed,mivel a program csak programnevet meg ip-t ir.)akkor csinálsz egy uj msn cimet és azt az egy embert veszed fel,megvárod mig feljön elinditod a progit és ott lesz.

nem a sajatomra, maseera... msn messenger-en keresztul.... vagy maskepp

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

A te ip cimedre gondolsz?
ha igen akkor http://www.ip-adress.com/

Ha a másikét akarod akkor valami TCP Wiewer

hello, tudnatok tippet adni abban hogyan, milyen progival, tudnam megnezni pl egy online msn kontaktom (eppen aktualis)ip cimeet??

thx i'll try...
Hi!

Olyan gondom van, hogy néha a gép naponta akár több alkalommal azt írja ki, hogy az Explorer.exe hibát észlelt és ezért leáll stb.... A hibaüzenet adatainak megtekintésénél találtam egy számsort ami a következõ 6.0.2900.5512. Ezt beírtam a Google-ba, ahol kiadott egy csomó idegen nyelvû oldalt. Mivel a magyar nyelven kívül mással hadilábon állok ezért nem jöttem rá csak annyira, hogy az egyik oldalon egy dll. fájlt írt ez pedig a uxtheme.dll. A gépemen eredeti Windows Xp sp2 van amire felraktam a sp3-at. Amikor a hibaüzenetnél megnyomom a Mégse gombot akkor a tálcáról eltûnik két ikon a Genius billentyûzet ikonja illetve az Nvidia Controlpanel ikonja. A gép nem fagy, nem indul újra. Vírus, spyware nincs!

Valami okosság?

Köszönöm.

=IF((351<=E10)AND(E10<=450);45000;0)

gözömsincs de azért köszönöm
az tudámos szerint nem egy fájlformátum hanem a dvd tipusa(Nem a TDK-ra vagy a sony-ra gondolok) hanem hogy -RW vagy +RW valami ilyesmi.

probáltam nem üzemel ! kérdésem mi aza RAW fileformátum?????
passz,másold át a dvd-t egy sima dvd-re és ugy próbáld meg.

helló!
bocs de 08:53-óta várom a segítséget!
helló !
dvd-cdt probálok le játszani de ezt írjaki a rendszer d:/nem érhetõ el.
nem megfelelõ funkció. RAW filerendszer.
biomage
Már nem fontos megtaláltam, a CineBench volt az
Azért kösz :)

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Hi!

Excel IF függvény. Kérdésem: miért nem mûködik alábbi?

=HA(351<=E10<=450;45000;0)

elvileg 45000-t kellene kiírnia, de 0-t ír ki. Miért nem lehet 2 vizsgálatnak alávetni egyetlen IF-fel egy adott cellaértéket? Kellene az ÉS függvényt is használni hozzá? Az viszont logikai igaz/hamist ad eredményül, tehát

=HA(=ÉS(351<=E10;E10<=450);45000;0)

nem csak azért nem muxik, mert vmi hibát jelzett rá az excel, hanem eleve sajnos true/false eredményt adna az ÉS, amivel a HA nem tudna mit kezdeni, mivel neki nem jó inputnak a t/f, neki egy összehasonlítás kell (ezt még azért lecsekkolom...)

it's so screwed up!
biomage
Hali

Kis segitség kéne
Régen használtam egy benchmarkot, nem tudom a nevét már és keresem, a következöre emlékszem, egy nagy felbontású PNG képet töltöt be elég lassan, aszem egy kastény vagy egy lány volt a képen, valaki segitsen megtalálni, ja igen kb akkor volt népszerü amikor a ScienceMark is népszerü volt

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Máté12
KÖszi szépen!!!<#worship>

Logitech G25 tulajos!!

Dj Faustus
Evin
Én nem tudok ilyenrõl.

technodome
Köszönöm szépen a gyors segitséget! Örök hála <#worship>

Máté12
Kösz de olyan van hogy miközben beszélünk aközben változtatja el??

Logitech G25 tulajos!!

jbal
Sziasztok!
Nem tudjátok mitõl lejet az, hogy a egördülõ menüben nincs semmi?Pedig régebben mûködött.Ez flash probléma vagy csak a honlap szereksztõi rontottak el valamit?Adobe Flash Player 9 van felrakva.
http://kepfeltolte+s.hu/080630/n_vtelenn_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Evin
Továbbra is Audacity és Wavosaur ajánlott bármiféle hagszerkesztéshez/felvételhez.

Máté12
Sziasztok!!!

Egy olyan programot keresek ami ha a mikrofonba beszélünk akkor ha vissza halljuk eltorzítja.
MIlyen programok tudják ezt?

KÖsz elõre is a segítséget

Logitech G25 tulajos!!

ok!

Evin
Vannak boot lemezek, de minek variálni, ha a telepítõvel simán is felrakható.

linux nem kell nekem,kizárolag XP.
oké meg fogom próbálni.
köszi a segitséget.
olyan program nincs amit bootolni kell és látja a particiókat?
gondolom ugyis meg lehetne oldani.

Evin
Nem tudom. Tesóm laptopjára csak így lehet XP-t telepíteni, mert AHCI-ben nem látja az XP telepítõ a vinyót, és azt hiszem azért írja nála is, hogy nincs hely.
Ha meg tényleg csak hely nincs, akkor formázd le a partíciót a telepítõvel. Ha kell a linux is, akkor viszont fel kell darabolnod több partícióra a vinyót, és egyikre linux-ot a másikra in-t telepíteni.

és ezután müxik majd az XP telepitõ?
mert nincs hely neki fel telepiteni