Segítséget kérek
-
Hello !
Érdekes problémám akadt. Vettem egy 16 gb -s maxell pendrive-ot. Volt rajta egy iStar nevü progi, ami engedte partícionálni. Felosztottam 2 partícióra, egy ntfs-re formázva meg egy fat32-re. Eddig minden szép és jó volt, látta is a gép (vista), másik gép is látta (xp)
Csakhogy úgy gondoltam, átméretezem a partícióit. Próbáltam a progival, amit adtak hozzá, de az nem akaródzik azóta működni. Próbáltam a vista beépített partíciónálójával, de az sem engedte. Próbáltam Paragon Partition Manager 9-cel, az elvileg engedte törölni, ki is írta, hogy törölve, mégis 2 partíció maradt a penen. Viszont azóta nem látja a vista, mint meghajtót. A partícionáló progija látja, formázni is engedi, de meghajtóként nem megy. Valami "Microsoft WDP fájlrendszerü kötét illesztőprogramja" dolognak hozza ki "Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10)" hibával. A másik gépen az XP szépen felismeri továbbra is, nincs vele gondja. Mit lehetne vele kezdeni, hogy lássa ismét a vista, illetve milyen programmal lehetne ismét 1 partícióssá tenni a pen-t ?