Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
filmet akartam nézni a gépen de fekete fehér az egész(eredetileg nem az)
minden szines (xp, lejátszó...) de a film ff.
Ez miért van???
Elõre is köszi
Mindenhol kerestem a Magasfeszültség OST-jét és nem találom sehol.
Van benne egy jó rock szám és azt szeretném leszedni vagy legalább az együttes nevét megtudni,segítségeteket elõre is köszönöm.
Esetleg valami program hiányzik?
olyanban kérnék segitséget hogy van egy xp-s alap gép amin csak internetenének csak böngészés.Hogy tudom azt megcsinálni azt hogy csak egy böngészõ legyen és semmi más a star menüben sem kell semmi más, nem akarom h töltsenek le rá meg ilyenek???
ha lenne valakinek valami ötlete azt megköszönném.
elöre is THX!
\\__/) (O.o) ( } { )
ma kezdodott a dolog, miszerint nem tudok megnyitni bizonyos oldalakat, igy peldaul ezt a topikot sem, sot egy SG topikot sem (most mashonnan irok) es peldaul a google-ba, ha beirok valamit, akkor csak tolt a bongeszo, de nem tortenik semmi! tegnap szorakoztam az antivirusokkal es az egyik (kaspersky int. sec.) az letiltotta az egesz netet (tul magasra vettem a web AntiVir-t), de utana ujra felraktam a programot ujra es visszaallitottam es lett net. ma pedig a progi masik verzioja van fent (kaspersky av 7.0.132), ami mukodni mukodik, csak epp nem tudom, o-e a ludas a dologban (abban, hogy most nem nyilik meg minden oldal).
ami erdekes, hogy net az tuti erkezik a gephez, mert a modem jol villog. azonban a talcan ket ikonom van. az egyik: local area connection 100 mbps, a masik ikon pedig az internet connection, ami most csak 5-10 kbps! ugy gondolom, hogy valami blokkolja a netem, de otletem sincs, micsoda. ha rakattintok a halozat javitasara, akkor azzal jon, hogy nem sikerul a DNS chache-t rendbe hozni. olvastam neten, hogy "megtisztitani" a DNS-t az egyik ipconfig paranccsal lehet, de olyat az en gepem nem tud, mert ez tinyXP es ebbol az a parancs kimaradt.
szoval osszefoglalva: tegnap virusirto blokkolta a netet, azt megoldottam, de nem tudom, hogy milyen sikerrel, mert tegnap meg megnyitott mindent, ma mar nem, es itt, hugomnal minden mukodik. del korul ellenoriztem at a gepet es nincs virus rajta, szoval fogalmam sincs mi a baj.
Segitsetek legy szives!
A BIOS-ban van egy boot lista, ami 3elembõl áll. Ha az elsõre a CD/DVD-t rakod, akkor biztos, hogy lemezrõl fog bootolni, ha van rajta boot rész. Ha nincs, akkor persze továbbugrik a listában.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Ha egy mappába be van másolva minden fájl, akkor indítólemezként kell kiírni, hogy boot-os legyen.
Ha egy boot-os lemezt(bármit), lementesz iso-ba, az tartalmazni fogja a lemez boot részét is, tehát az a "Lemezkép kiírása" paranccsal kiírva, továbbra is boot-os marad.
A rendszerindító csak akkor kell, ha pl egy mappából írnád ki a telepítõ fájljait.
A jumper/pöcök nem befolyásolja, hogy cd-rõl bootoljon-e (nem both), csak azt, hogy ha elsõdleges a fõvinyó, és átrakod másra, nem fog elindulni a rendszer.
De bios-ban kell megadni, hogy a bootolási folyamatban miket nézzen végig, ha vmelyikrõl nem lehet indítani a rendszert. De a gép indulásakor, alaplaptól függõen, az egyik Funkció gombra behozható (náladm eddig F2 vagy F8 volt) egy Boot ablak, ahonnan kiválasztható, hogy honnan bootolj, és akkor a Bios-ba sem kell turkálni.
Egy közgazdasági területen dolgozó személy soha nem használja ezt a programot, de attól még nagyon jól elboldogul a gépével. És ennyi!!!!!!!<#hamm>#hamm>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Most már legalább nekem is megvan a számítógépes alapmûveltségem. /talán/
De csak, hogy tudjátok, a fõiskolán sem tanítják a paint nevû rajzoló programot!
Én egy nagy közhivatalban dolgozom, és egyetlen munkatársam sem tudja, hogy mi az a paint rajzolóprogram. Megtudakoltam, hogy hátha nálam tényleg kimaradt valami, de ezek szerint nem.<#crazya>#crazya>
Vagy ezek szerint, /szerintetek/ egy gazdasági irodán senkinek nincs számítógépes alapmûveltsége. Szép lenne........
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
A számítógépen tudni, mi az a Paint az annyira alap, mint tudni 10-ig számolni. Van egy számítógépes alapmûveltség, amit mindenki feltételez. ( Tényleg nem fikázásból. )
Attól, hogy a paint programmal még nem találkoztam, mivel a munkámhoz nem kell logót készíteni........., elárulnám, hogy ezerszer bonyolultabb programokkal és megoldásokkal kell szembenéznem nap, mint nap, amirõl valószínû nektek böfögésetek sem lenne!!!!
Igen a windows kelléktárát, fõleg az ilyen "egyszerû" fajtájuakat még nem sikerült feltérképeznem, mivel még soha nem volt rá szükségem.
Szerinted minek van ilyen gépem? Hogy nézegessem a kijelzõjét?
Különben is azt idióztám le, aki a "segítséget kérek" oldalon, nem segítséget adott, hanem elkezdett fikázni. Tehát jogos a beszólásom!
<#boxer>#boxer>
Segítségre lenne szükségem! Vmit elb@sztam, és az nvidia control panelbe beállítottam, hogy átváltson a kép a másodlagos monitorra (plazmatv-re), de a kép nem jelenik meg a tv-n, és a monitoron se, ha újraindítom agépet akkor sem! Hpgy tudnám visszaállítani? Most VGA módban nyomom, de nem tudom hogy kéne visszaállítani, hogy az elsõdleges monitor a PC monitorja legyen, mert most nem jön be az nvidia control panel... Hálás lennék, ha valaki segítene... 😞
Zaki
Olyan problémám van, hogy nincs hang sem windows induláskor és leálláskor, sem játékok videói alatt, sem flash videóknál. Lefuttattam dxdiagot, ott ezt írja: A DirectSound teszt eredményei: Hiba a(z) 19. lépésnél (A szoftver felhasználói ellenõrzése): HRESULT = 0x00000000 (hibakód).
Realtek hangkártyám van. Legújabb driver se segített.
Esetleg valaki tud segíteni? Már mindennel próbálkoztam és kezd idegesíteni :/
friss regisztrációdra tekintettel lévén ha elfogadsz egy tanácsot: ne idiótázz le senkit - mert csúf vége lesz.
Másrészt általános iskolában már oktatják rajzoló programok használatát.
Kedves "BB7" Raymund,
vedd figyelembe, hogy Rita:
1. valószínûleg nem a te korosztályod (legalábbis "beceneve" végén levõ számból ítélve - ha nem így lenne elõre is elnézést kérnék), tehát informatikát másképp tanult
2. hölgy révén valószínûleg kisebb a motiváltsága az informatika, a mûszaki tudományok iránt
Az általános iskolában oktatnak rajzoló programot???????
Te szerencsétlen!
Mondjuk amilyen logód neked van, olyat én is tudtam, ahhoz képest, hogy te mekkora profi vagy!
Hanyagolj a hülyeségeiddel!<#violent>#violent>
ÁÁÁÁÁÁÁ!
Általános Iskolában oktatják! Am. meg! ÁÁÁ! <#banplz>#banplz><#lama>#lama>
Majd még tökéletesítem, csak most elég volt a rajzolásból egy kicsit...
Köszi a segítséget!<#taps>#taps>
Nem érthet mindenki annyira jól a rajzoló programokhoz, mint te!
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Te akkor milyen programot ajánlasz, ahol meg lehet csinálni bonyodalmak nélkül ezt a "baromi egyszerû" logót? köszi elõre is a jó tanácsot
Chaos Anno Domini
Köszike<#worship>#worship>
De most még sajnos nem tudom ezt a programot feltölteni, mert a munkahelyi gépem egy sz.., és nem engedi az exe. fájlokat.
Majd otthon a sajátomon.
A fájlméret jó, a szélesség-magasság jó, csak a formátum tényleg nem az, amit a fórum engedélyezne.
Valami "bmp" formátumban töltötte le a gép errõl az oldalról.
De mondom: szép szines lett, benne van a nevem is, akkora lett nagyságra, mint mindenkinek, csak éppen a formátummal van baj.
Kerestem másik oldalt, ahol lehet ilyet alkotni, de igazából nem találtam.<#confused>#confused>
Nem tudom hogy most a program beállításaival van a probléma, vagy pedig a számítógép internetes beállításaival. Esetleg egyéb mással...
Remélem tudtok segíteni a problémámban. Kábelnetem van és olyan 2 hete csarélték ki a modemet. Ezután probléma volt a nettel, amit megcsináltak tegnap. De ezután új probléma keletkezett, amit nem tudok megoldani. A net most gyors, bejön minden, csak mikor torrenttel szednék valamit, elér egy bizonyos sebességet a letöltés, majd visszazuhan nullára. És ezzel együtt a netet is hazavágja, nem tölt be egy oldalt sem. Ez miért lehet??
A segítséget elõre is köszönöm.
@ Hellomarci