Segítséget kérek
-
macko50 #14567 Sziasztok !
Nem tudom hogy jó helyre irok-e, és nem tudom hogy kapok e egyáltalán valami használható választ. Van egy hecker csoport amelyik kihasználva az SG fórum biztonsági réseit, egymás után töri fel az SG fórumokat.
Az általuk üzemeltetett nyilvános fórum itt található :
hacker fórum
Ennek a fórumnak az egyik tagja feltörte az általam is látogatott SG fórumot, ahol két topic-ot is lebénitott. A topic-ra való rákattintás után egy hamis felhasználói adatlap jelent meg razor911 néven, és természetesen a topic-ba nem lehetett többé belépni.
Egy másik helyről is rákattintotam erre a topic-ra, ahol egy nagyon erős tüzfal van, amelyik egyből kidobta a heckelő web cimét :
Access to this web page is not permitted
Reason : The Websense category "Hacking" is filtered.
'URL : http://wrc-hun.fw.hu/szivatas001.html'
Tehát úgy néz ki hogy egy külső hivást csempésztek a programba, amelyik
meghivja a szivatas001.html-t.
Miután rájöttek - ők is olvasták a fórumot - hogy felfedeztem a web cimüket, eltávolitották a html file-t, de a hivás a programban továbbra is ott maradt, és a topicba továbbra sem lehet belépni.
Van valakinek valamilyen ötlete, hogy ilyen esetekben mit lehet csinálni, kihez lehet fordulni :
1. hogy a hackereket feljelentsem ? Egyáltalán már az megbotránkoztató hogy saját fórumukon nyilvánosan szervezkednek, oktatják egymást, és ezt senki nem veszi észre, és békén hagyják őket.
2. a sérült két topic helyreállitása éredkében. Egyáltalán foglalkozik ilyesmivel valaki az SG fórum fejlesztő csapatban, és hogyan lehet őket megtalálni ?