Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olyan embert keresnék, aki ért a shell programozáshoz 😊
kötprogiról lenne szó, (már megírtam!), csak valami hiba van benne, ebben szeretném a segítségét kérni!
aki ért hozzá, plz dobjon egy privátot!
köszi
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Lenne gy kis problémám a 6os internet Explorerrel...Nagy szar...
Ez abban nyilvánul meg hogy nem tölt re rendesen....Nem mindig,de rohadt zavaró,mikor már harmadjára töltök le egy 2-3 esetleg 400mb-sfájl mert a köcsögja a 400mb-ból kb 240-36at tölt le..Most meg Rapidsharerõl aakrok pár megát szedni,amihez ugye nem tok semmi flashgetet ilyesmit használni,igy nem tom hogy szedjem ée.43MB,de állandóan 31,7 vagy 33mb-tðzed le..most szedem 6.-jára..vmi megoldás nincs erre?Nem akarok mást használni ezt szoktam emg ez kell.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
és megáll 2-3 mp futás után bármi videó :S
plz help nagyon idegesít:S:S:SS
nemtom jó helyen kérdezem e de ha vali tud valamit írjon plz
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De elõ szokott fordulni kémprogram/vírus feltelepedésekor is (a böngészõ úgy csinál mint ah 403-as HTTP hibával szembesülne, miközben ezt csak a vírus/kémprogram okozza).
Problémám van:
Néhány weblapot nem akar megnyitni a böngészõm!
Egyszerûen tölt aztán mintha egy üres lap lenne (ez firefoxnál), de az IE ki is ír valamit:
Nem tudjátok mi lehet a baj?
MAces telepítõlemez megformázta magának a kijelölt partíciót...és közben elérhetetlenné tett egy másikat is :S Komplett partíció hiányzik, kb 80 giga adattal.
Milyen programmal lehetne helyreállítani az egészet, hogy az adatok meglegyenek?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Tudnatok mondani egy olyan programot amivel egy bizonyos idopontban automatikusan ki lehet kapcsoltatni a gepet?
Elore is koszi!
Kéne a segítségetek .mert ti okosak avgytok ugy hallotam!
Szóval abban kéne segítség h van egy vebcamom : samsung pleomax chat cam pwc-2100---és ehez kéne driver de sajnos én nem találtam. Segítseteg légyszives mert nagyon fontos lenne. elég egy link is
Az egyik a VIDEO DESKTOP.
De azzal a háttérvideó beakad, mint a franc.
ha csak egy kis ablakot is nyitok, már megakad a videó.
Akkor érdemes hagyni?
Igazából megvoltam ijedve, mert az elmúlt napba többször is felbukkant, egyidejûleg tucatnyi címmel, nem tudtam mire vélni. California feláldozható lett volna😊
Köszönöm szépen a segítséget!
Ez jelen esetben a Yahoo hálózatában levõ egyik hoszt, a nevébõl ítélve (rz311187.crawl.yahoo.net) egy keresõrobot, ami a weboldalakat indexeli be (a Yahoo-é).
Ha az egész hálózatot, amibe ez IP-cím is tartozik le akarod tiltani, akkor a 67.195.0.0/16-os hálózatot (67.195.0.0 - 67.195.255.255 ) kell letiltanod.
Lehet hülyeséget kérdezek, ezesetben tessék ignorálni, de ha mégsem, akkor elõre is köszönömm a segítséget!
Tegyük fel, van egy ip-cím: 67.195.51.115
IP-keresõ oldal szerint:
USA
Guessed City: Sunnyvale
Region: California
Na most, az a kérdésem, hogy általánosságban a címek elsõ fele (itt: 67.195) mit jelöl, illetve a cím ezen része (tehát elsõ kettõ szakasz) vonatkozhat-e -ezesetben- Californián kívülre?
(Konkrétan az a lényeg, hogy szeretném kitiltani a 67.195.51.*-es tartományból jövõ ip-ket, de csak akkor, ha tudom, hogy ezzel a hármassal kezdõdõ címek sosem lehetnek Mo-ról jövõ darabok.
Remélem valamelyest érthetõ voltam😊
Mert van egy szerveren egy félig ks HTML-oldalam, és oda töltöttem fel a videót is...csak még nincs berakva az oldalra.
Segítsetek légyszi
Köszi elõre is
Fraps nekem valamiért nem müködik 😞
Nem csak videókat, de komplett interaktív webes alkalmazásokat.
Például FLV formátumú videók lejátszására ott van ez a Flashben készült alkalmazás.
De engem is érdekel egyfelõl ez a HTML dolog.
Ez a progival videókat tudsz kirakatni a szerkesztett oldaladra?
Mert én valami ilyesmit keresek...
Készíteni szeretnék egy swf-et (Flash Mx 2004-el dolgozok) ami maga lenne a weboldal. Mert abba az egy sfw-be szerkesztenék meg mindent. Na, és ebbe az swf-be ha rákattintanék egy kis képre akkor azt szeretném hogy nagyban, külön ablakban jelenjen meg, akár valamilyen effektel is. Tehát kérdezném hogy hogy lehet ezt megoldani, milyen actionscriptet kell bevinni?
Elõre is THX.
Logitech G25 tulajos!!
Valaki, aki MSN-en tudna segíteni nekem Flashgettel kapcsolatban, írjon már PM-ben egy MSN címet és felveszem. Nagyon-nagyon fontos lenne, hogy mihamarabb megoldódjon egy probléma. Légyszi segítsetek gyorsan. Elõre is köszi.
Tegnap délután befosott az IE 7.0-ás a gépemen. Uninstalláltam, re nem megy. Nem mûködik a Firefox és az Opera sem. Viszont az IE valamelyik régi verziója, a kint lévõ parancsikonnal indul. Netem van, Messenger más egyéb programok is mennek, csak a böngészök nem! Illetve egy, a régi Explorer. Mi a probléma, tudna valaki segíteni?
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
A képen láthatjátok a problémámat, már próbáltam mindent, magának a proginak nincs beállítása, gépen próbáltam állítani a felbontást de sehogy sem jött ösdsze a kérdések fele nemlátszik...
válaszotokat elõre is köszi