Segítséget kérek
-
braaa #14118 helóztok!
feltelepítettem win xp-t új gépre, de a hangot sehogy sem sikerül rávarázsolnom a gépemre. alapból feltelepítettem a driver cédéről a Realtek High Definition Audio-t, ami vezérlőpultban az Eszköz/Hardver/Eszközkezelő/Hang- video- játékvezérlőkben meg is jelenik, csak épp használhatatlan. a "Hangok és audioeszközökben" pedig nyoma sincs, hangeszközt sem talál a gép, szóval nincs semmi hang a gépemen. de nem hangfal, meg hangkártya hiba van, mert a foobar(zenelejátszó)-ban pedig kézzel ki tudom választani "Output"nak a Realtek High Definition Audio-t, szóval a zenelejátszóm szól rendesen, de máshol semmi hang nincsen.
már a neten kutatgatok hogy lehetne ezt megoldani, írták hogy töröljem a Realtek driver-t, de azt sem engedi, úgy sem hogy leállítom, eszköz eltávolítására azt írja ki hogy az eszköz használatban van, nem lehet törölni.
Írták még hogy a BIOS-ban lenne érdemes leállítani az eszközt, majd ott törölni, de azt meg nemtudom hogy kell. Ha valaki tudja, légyszíves írjon, vagy ha bármiféle más megoldást tud a problémámra...