Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N hát én nyomom nyomkodom orba szájba 5000 fordulat/mp-el <#nevetes1>de semmi,akkor ugy van ahogy irtad? be az XP cd-t(bbot)aztán J bill,-és majd csökkentet mód? lessz ilyen?
bazza
ismét én vagyok. Szétszedtem, összeraktam a gépet, erre minden folyamatosan világít, a gép folyamatosan újraindul. Pedig elvileg mindent jó helyre dugtam. Vki help plZ!!!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Evin
Én ez alapján a vinyóra tippelnék.
Szerintem nyomj egy scandisk-et a vinyóra, hátha talál valamit.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

bazza
Üdv!
Vista 32bit alatt az utóbbi héten az alábbiakat tapasztalom:
Néha kattan egyet a vinyó, és befagy a kép, csak az egér mozog. A vinyó piros ledje nem villog, nem világít. Pár perc múlva újra megy minden. Elég zavaró dolog, és nem tudom mitõl lehet. A vinyó haldoklik, vagy a rendszer szart be? Néha be-be lassul minden, a fájlok törlése, másolása, neten az oldalak alig töltenek be, néha már már láthatóan laggol a rendszer.
Tegnap pedig az alábbi hibakóddal kékhalálozott a rendszer: 0x00000124

Vki help me plz!
majd el felejtettem, két maxtor vinyó vna a gépben, egy régi 80as ata rendszer vinyó és egy sata2es újabb dög.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

rögtön az újraindulást követõen kell ,F8-at nyomni / nyomkodni /
akkor xp cd-rõl helyreállító konzol < j > bill-vel
Figyu.Én probáltam az én laptopomba F8-al belemenni csökkentett modba de nem reagál ugyan ugy betölti az Xp-t.Nem probáltam sorba az F-betüket.
esetleg még ez is lehet megoldás : ISOBuster
Kollektor köszi a progit, igaz hogy nem convertálja közvetlenül, de origináltba letölti, és utánna már át tudom játszani. Köszi a segítséget.
Hát ez igy elég nehéz mert én sem beszélek lö francét. 😊,de gondolom ez ugy müködhet hogy kiirod képfájlok-ként mint ahogy irtam,és aztán boot-oltatod.
kissadamvikt
ebbe elméletileg egy rendszerindító szektor egy bios fileal. Francia fórumon találtam de nem beszélek franciául:itt a link. ez körülbelül az oldal közepén elején találod.

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Beszerzed mondjuk a WinAvi Video Convertert,megnyitod a DVD-ikont betallozod az Avi anyagot,majd feljön egy kis ablak ott kiválasztod a SVCD -t majd melette van egy Advanced gomb azt megnyomod és a Disk capacity 700 mb-t legyen.Majd nyomsz egy ok-t és átkonvertálya.Majd ezzel a progival ki is irhatod.
Üdv, a kérdésem: ha az írandó anyag (.avi) nagyobb, mint 700MB (nincs DVD-íróm)hogyan tudom kettõ cd-re írni, hogy DVD-lejátszón nézhetõ/hallható legyen mindkettõ???
Probáld meg ird ki mondjuk Neroval képfileként egy ujrairhato cd-re.Mi akar ez lenni?Milyen nevü filet töltöttél le? én nekem a Norton Ghost boot cd-file volt ilyen.
kissadamvikt
all images

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Mikor megnyitod a Daemont,képet becsatol,feljön az ablak,fájltipusnál mi van beállitva?(nyisd le a kis nyilacskát).
kissadamvikt
szasztok!

van egy 1.7Megás iso fájlom és amikor megnyitom deamonba nincs a fájlban semmi pedig kéne hogy legyen, ötlet?

bocs, de nem tudom melyik programról van szó ?
Ne hari de az elõbb rosszul irtam be a neved.Ne haragudj!!!!Igy helyes kollektor!!!!
Kollktor!!!!HI!megcsináltam amit mondtál!De elmondanád tulajdonképpen mi is ez a program????Köszi!!
lehet ,h ez jobb lesz: itt egy másik
Sziasztok! Letöltöttem a youtubedowload programot de sajnos nem tudom használni. Mindig hibát ír ki. Tudnátok segíteni egy kukának. köszi!!
jobb klikk a fájlra / tulajdonságok
sajnos megint kerdeznem kell vmit.hogyan kell megszuntetni egy fajl irasvedettseget?
Sziasztok! Egy AVI formátumu vidohoz van egy .SSA kiterjesztésû feliratom. Ez a számítógépen keresztül mülködik is, rendesn feliratoz! De, ha át akarom konvertáni dvd-be már nincs ott a felirat! Mivel, vagy hogy csináljam, hogy dvd-n is feliratos legyen?

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

heh,poen.letoltottem most az avastot,es azt irta ki h az AVG is meg a Panda virusirtoim is virusosak voltak.sztem legeloszor is ezt kellett volna.
sztem telepítsd föl mégegyszer ,aztán uninstalláld szabályosan
AVG 7.5 rol.uninstall reszt nem lattam,h van e vele,es letoroltem mar par dolgot belole windows commanderban.de sok reszet nem lehet,na azokat szeretnem eltuntetni teljesen a gepemrol.
zvaragabor
Elsõ körben jó lenne tudni, hogy melyik antivírusról van szó.

Chaos Anno Domini

hello.leszedtem egy virusirtot,de kiderult,h regi es nem is jo.leakartam torolni,valamennyi sikerult is,de vannak olyan reszei neki,amiket nem lehet letorolni.tudna e valaki segiteni abban,h hogyan tudnam teljesen eltuntetni a gepemrol,minden egyes komponenset?elore is kosz
a hide kell ,mert így válik elérhetõvé
igen jelenleg nem elérhetõ,
itt a link :
msn törlés
Ja nem jön be a link a törölhetetlen komponensek.azért kössz (rá keresek gugliba).
Helo.Aha kösszi igy már meg van.Én nem akarom most ezt kivenni,csak kérdem.Hogyha majd(ismerösöm) kiveszi a pipát,akkor tovább,gondolom majd törli.Azt még hadd kérdezzem meg,hogy most hogy igy lehet törölni,azért meg kell csinálni azt amiröl tegnap irogattunk?mármint azt a Jegyzettömbös témát?és kivenni a hide-t?vagy csak igy.

UI:nállam kettöt lát a bábus msn-t(0,0Mb-t) meg egy rombusz alaku msn-t(14,3Mb-t) a második az mi?(azt látom hogy msn).
ezt a verziót használom:
#12425?
programok telepítése és törlése / windows összetevõk hozzáadása vagy eltávolítása /windows messenger pipa ki
ok kössz szevasz.
holnap folyt.köv. szeva!
má meg csináltam azt is és semmi
tudod ,mi a baj restart,h a win is lássa !
msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,hide,7 kivettem a hide-t és lett:
msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,7 valami nem jó?
Képzeld én megcsináltam kiváncsiságbol(kitöröltem a hide szot) el is mentettem és nincs ott a Programok közt. Na mit szolsz, hm.(gondoltam kiprobálom mielött mondom az ismerösömnek)
igen
nemtom,nekem még nem volt bajom az MSN Live-al,csak technikai
Aha és mostmár értem,ott csak a hide szot kell törölni és utánna elmenteni.És utána fog látszani programok törlése és telepitése közt.ugye? majd ha megvan akkor honnan szedje le? Mondom én rég volt mikor ilyet csináltam meg nem használok msn-t má 7-éve. Gondolom msn.com-rol vgy van más is?
jól!
Talán megvan,ámegyek a Windows-ra.Majd fent Eszközök,mappa beállitásai,nézet,és ott lejebb hogy rejtett fájlok és mappák,és ott a megjelenitése. Jol mondom?
hm. má régen csináltam ilyet
elfelejtették odaírni ,hogy az rejtett mappa - gondolom tudod,h kell láthatóvá tenni