Segítséget kérek
  • Dj Faustus #13898
    "Rokonomnak vmiért lefagy a startlap, de csak nemrég csinálja ezt. Csak a ctrl-alt-delete-re regált."
    Első körben arra tippelnék, hogy egy Javascript vagy Flash kód okozhatja a lefagyást. Például a Flash lejátszó egyes változatai a Mozilla böngészőivel nem voltak mindig nagy barátságban.
    Vagy okozhatja biztonsági szoftver túlzott érzékenysége - ami csak az adott oldalon mutatkozik meg.

Okozhatja valami kártevő (vírus, kémprogram) is, ami pont akkor aktiválódik. Legrosszabb esetben akár hardverhiba is lehet.

Milyen böngésző? Más böngészővel ugyanúgy lefagy?
    Víruskeresés? Kémprogramkeresés? Csökkentett módban, kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett, más vírusirtókkal ellenőrizve? Rendszervinyó vírusmentes gépben (vagy Linuxos Live CD-vel) leellenőrizve?
    Start menü/Vezérlőpult/Felügyeleti eszközök/Eseménynapló mond valamit?
    Memtest? Az alkatrészek (vinyó, proci, alaplap, videókártya) milyen melegek?

"Sziasztok.Szerintetek mitöl van az hogy bekapcsolom a gépet,üdvözöl aztán ott megáll és tökölödik orák hosszát."
    Hasonlóképp: bővebb leírást.
    Milyen gép, milyen oprendszer, víruskereső, kémprogramkereső mit mond.
    Hijackthis log, Start menü/Vezérlőpult/Felügyeleti eszközök/Eseménynapló.
    CTRL+Shift+Esc/Folyamatok fül - van e valami gyanús folyamat.
    Lett-e telepítve új szoftver, stb...

Mert ha nem mondtok ezekről semmit a fene se tudja megállapítani, mi baja a gépnek.

"Néhány nappal ezelőtt irtam dj Faustusnak de nem láttam hogy válaszolt volna arra amit irtam úgyhogy ha valaki tud segitsen
    ezt irtam neki "

Esetleg még nézz szét a nyomtató szoftverében, nincs valami elállítva?
    Például a kép minőségét rosszul adod meg.
    Van benne karbantartó mód? Szoktad használni? Általában pár darab papírt igényel, és kitisztítja a nyomtatót.

Ha semmi se segít (se új patron, se más papír, se szoftveres állítgatás), akkor szerviz, vagy nyomtatócsere. ;(