Segítséget kérek
  • etele34
    Hali!
    Nálam is volt hasonló probléma amikor még az EnterNet volt a szolgáltatóm. Azóta váltottam és az UPC-nél vagyok.
    Tanácso erre a problémára:
    Próbálj meg létrehozni egy új kapcsolatot a Kapcsolat Varázslóval.
    Start/Vezérlőpult/Internet beállítások/Kapcsolatok fül/Beállítások. Itt az Új kapcsolat varázslóval hozz létre egy új kapcsolatot.
    *Kapcsolódás az internethez >> *Kézzel állítom be a kapcsolatot >> *Kapcsolat felhasználó nevet és jelszót igényel >> *az internet szolg. nevéhez beírod a szolgáltatód nevét (pl. nálam: enternet) majd a Felhasználó név és jelszó. Ide a felhasználó névhez a teljes kukac(@)előtti és mögöttieket is írd be, majd a szolgáltatótól kapott jelszó következik azt is írd be. OK. Ezután töröld ki az előzőt és csak ez az újonnan létrehozott maradjon meg, így ez lesz az alapértelmezett is. Mikor ezzel készen vagy egyet még megtehetsz előtte, hogy kihúzod a modemet néhány percre 220V-os hálózatból. Így resetel és utána ha vissza dugod akkor újra konfigurálja magát a már újonnan beállított kapcsolattal és jelszóval. Nálam ez segített még anno. Többször is. De ennek már van egy éve is. Remélem nem hagytam ki semmit a felsorolásból.