Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

max. félpercet várok---a biost nem próbáltammég
kikapcsolás helyett lefagy a gép!
Balumann
jah elkéstem

Balumann
Nekem ilyen akkor volt, mikor feltettem az ACE mega kodek packot úgy, hogy mindent felraktam vele. Utána problémáim voltak a lejátszással meg 1-2 dologgal, 1 percig tartott egy videó megnyitása, utána letöröltem, és utána ment el a böngészõkbõl a hang. De akkor már más problémáim is voltak, lassú is volt a win így win reinstall kellett úgyis. Aztán megjavult. Úgyhogy ez vmilyen kodek probléma, az biztos.

Dj Faustus
"Nem játssza le a gépem a weboldalakon a hangokat, a videókat és egyéb animációkat megjeleníti, de hang sehol semmi... Egyébként kitûnõen hallgatok rajta zenét, filmet, bármit fájlból, csak a weblapokat nem szólaltatja meg..."
Kódekbeállítás során elállítódott az egyik (Windowhoz adott) kódek. Bõvebben errõl:
Adobe Flash No Sound WaveMapper Trick
No sound in Macromedia Flash Player 9?

NessieGraf
Én már sokszor tettem ki Open Office dolgokat ppt-be is. még eddig megvoltak a hangok is. Diaátmenethez tettem be. Más módon csend lett.

Ha nincs hang, lehet használni a pdf formátumot is. Lehet, hogy oda is betehetõ hang, de én még sose próbáltam.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Köszi Evin a tippet, de sajnos Firefox-nál ugyanez a helyzet, néma. Már teljesen átnéztem az összes hangbeállítást a gépen, de nem találok arra hivatkozást, ami a weblapokat kezeli, egyébként meg minden hangot lejátszik. Valami más ötlet esetleg?
Evin
Próbáld ki a Firefox-ot vagy az Operát, és ha ott is ez van, nem a böngészõ beállításaiban van a gond.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sziasztok!

Nem játssza le a gépem a weboldalakon a hangokat, a videókat és egyéb animációkat megjeleníti, de hang sehol semmi... Egyébként kitûnõen hallgatok rajta zenét, filmet, bármit fájlból, csak a weblapokat nem szólaltatja meg... (Internet Explorer - Eszközök - Beállítások - Speciális - Hangok lejátszása weblapokon ki van pipálva, tehát valahol másutt a bibi, de nem találom hol)
Van valakinek erre ötlete, hogy mégis miért makacsolta meg magát mostanság (korábban semmi gond nem volt vele) 😊

Elõre is köszi, ha valaki tud segíteni
marteeka

Üdv!

Winrarral van egy kis problémám,a benne lévõ fájlokat nem tudom felülírni,módosítani, mert winrar diagnosztikai üzenetet ir ki mindig.
kép: http://www.badongo.com/pic/2536712
mi lehet a gond? elõre is köszönöm.

GyimiGábor
Már megoldottam.

Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L

GyimiGábor
Hello

Lan-ban 2 gépen megcsináltuk a hálózatot, minden megy csak nem enged hozzáférni a másik gép megosztott fájljaihoz. Mi lehet a gond?

Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L

ITM
Dj Faust. Kössz az oldalt és a segítséget!

Mercedes Benz. A szenvedély hatalma. ---------------------------------------- http://www.mercedesfanpage.gportal.hu

Köszi, már azthittem hülyén halok meg. <#idiota><#worship>

Wacak
Dj Faustus

Köszönöm szépen a gyors segítséget <#nevetes1>

üdv: Wacak

Dj Faustus
"Beírom a cellába hogy 06,04 v hasonlót és mindíg ávariálja dátumra (jun.04)"
Jobb klikk a cellán/Cellaformázás menüpont/Szám fül/Kategória: Szöveg

"Sziasztok, kérlek segítsetek kiválasztani a nem odaillõ alkalmazásokat! Köszönöm! -> "
http://www.hijackthis.de/ - ezzel az oldallal magad is ellenõrizheted.

"A gépembe RAM-ot kellene vennem, mert ami benne van, az nagyon kevés, lassú a gépem.

Fogalmam sincs arról, hogy milyet kellene vennem. Az alaplaphoz kapott leírásban az alábbi szerepel:"

400 MHz-s sima DDR-es (tehát nem DDR2-es) RAM-ra van szükséged.

"A billentyûzet nyelve át van állítva angolra, a címsor betûmérete kicsire van állítva, a háttérkép ki lett törölve. És egyiket sem engedi visszaállítani. "
Vírus- (Nod32, Avast, AVG) és kémprogramkeresés (Spyware Terminator, Ad-Aware) csökkenettt módban kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett segíthet a helyzeten.
Másrészt ezt a gépet ki használja? Rendszergazdai jogokkal, vagy anélkül? Ült valaki olyan a gépnél, aki átálíthatott bármit?

"kijelentkezéskor nem kapcsolki a gépem csak a fõkapcsolóval milehet az oka???"
Hosszabb idõ (15-20 perc) elteltével sem?
BIOS-ban nem állítottál át valamit?

Wacak
Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni, mert nem vagyok PC guru.

A gépembe RAM-ot kellene vennem, mert ami benne van, az nagyon kevés, lassú a gépem.

Fogalmam sincs arról, hogy milyet kellene vennem. Az alaplaphoz kapott leírásban az alábbi szerepel:

Memory: 2 DDR DIMM Slots: DDR1 and DDR2
1 DDR DIMM Slot Supports PC3200 (DDR400), Max 1GB
2 DDR DIMM Slot Supports PC2700 (DDR333) /
PC2100 (DDR266), Max 2GB

Legyetes szivesek segítsetek, hogy milyen tipusút vegyek, melyik adja a legjobb teljesítményt

Elõre is köszi

Valaki az enyémre válaszoljon már létszi. Olyan problémám van hogy a másik gépünk meg van bolondulva. A billentyûzet nyelve át van állítva angolra, a címsor betûmérete kicsire van állítva, a háttérkép ki lett törölve. És egyiket sem engedi visszaállítani. HELP PLEASE. Köszi elõre is.
hali

van egy játékom mely kicsomagolva 8 Gb hogyan tudom 2 db 4Gb lemezre felírni úgy hogy az telepíthetõ legyen és keresse a második lemezt.

segítségtek elõre is köszönöm
ITM
Sziasztok, kérlek segítsetek kiválasztani a nem odaillõ alkalmazásokat! Köszönöm! ->

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\IVT Corporation\BlueSoleil\BTNtService.exe
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\mdm.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe
C:\WINDOWS\BricoPacks\Vista Inspirat 2\RocketDock\RocketDock.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe
C:\Program Files\PC Connectivity Solution\ServiceLayer.exe
C:\Program Files\DAEMON Tools\daemon.exe
C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
D:\[ Eszköztár ]\Vírusírtás & PC\HiJackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.google.hu/
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Connection Wizard,ShellNext = http://www.google.hu/
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
R3 - URLSearchHook: _URLHandler - {7D5363BA-EA6A-4A20-8AAB-DA7A702F0159} - C:\PROGRA~1\NOVA-E~1\PCMOBI~1\MOBILE~1.DLL
O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O4 - HKLM\..\Run: C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe
O4 - HKLM\..\Run: C:\WINDOWS\PCHealth\HelpCtr\Binaries\MSConfig.exe /auto
O4 - HKCU\..\Run: "C:\WINDOWS\BricoPacks\Vista Inspirat 2\RocketDock\RocketDock.exe"
O4 - HKCU\..\Run: "C:\Program Files\uTorrent\uTorrent.exe"
O4 - HKCU\..\Run: "C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe" /background
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'HELYI SZOLGÁLTATÁS')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS')
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
O8 - Extra context menu item: E&xportálás a Microsoft Excel programba - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office12\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0\bin\ssv.dll (file missing)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0\bin\ssv.dll (file missing)
O9 - Extra button: Felolvas - {4B28ED70-6126-43f2-B810-F3CFB49400F4} - C:\Program Files\Speech Technology\SpeakBoard\explorer.html
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{F0477951-D422-4731-8E13-E9716589F1B2}: NameServer = 10.0.0.3
O20 - AppInit_DLLs:
O23 - Service: avast! iAVS4 Control Service (aswUpdSv) - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
O23 - Service: avast! Antivirus - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
O23 - Service: avast! Mail Scanner - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe
O23 - Service: avast! Web Scanner - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe
O23 - Service: BlueSoleil Hid Service - Unknown owner - C:\Program Files\IVT Corporation\BlueSoleil\BTNtService.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: ServiceLayer - Nokia. - C:\Program Files\PC Connectivity Solution\ServiceLayer.exe
O23 - Service: SF FrontLine Drivers Auto Removal (v1) (sfrem01) - Protection Technology (StarForce) - C:\WINDOWS\system32\sfrem01.exe

Mercedes Benz. A szenvedély hatalma. ---------------------------------------- http://www.mercedesfanpage.gportal.hu

zvaragabor
Tudtommal a Kijelentkezés funkcióval csak az aktuális felhasználóból lépsz ki, és nem kapcsol ki a gép. Szóval csak arra a képernyõre dob ki, ahol a felhasználók között választasz, függetlenül attól, hogy hány felhasználó van beállítva(ha 1 felhasználó közül választhatsz, akkor is).
Ha ki akarod kapcsolni a gépet, akkor miért nem a megszokott, ésszerû, hagyományos, puritán módszert választod, azaz miért nem a kikacsolás gombot választod?

Chaos Anno Domini

kijelentkezés után nem kell automatikusan kikapcsolni a gépnek,erre való a <kikapcsolás> címû ikon.
egyébként ,már egyszer kaptál rá választ: #12107 hsz
miért nem kapok választ senkitõl??????
pakry 09:50
Nálam a JetAudio van a fulos(ez audiot is tud meg dvd-t is)meg még fönt van a Power DVD-is.mind 2-ö jó.
Egy felhasználó van!
Hello! Lenne egy exceles kérdésem, elég láma vok hozzá. Beírom a cellába hogy 06,04 v hasonlót és mindíg ávariálja dátumra (jun.04) pedig nem kéne. Hogy lehet ezt kikapcsolni? Keresgéltem beállításokba de nem találtam.

pakry hány felhasználó van a gépen<#kerdes>
Kijelentkezés után a gépnek automatikusan ki kellene kapcsolnia pár másodperc után!Ezt nem teszi meg.Afõkapcsolóval kell kikapcsolnom!
Nekem meg olyan problémám van hogy a másik gépünk meg van bolondulva. A billentyûzet nyelve át van állítva angolra, a címsor betûmérete kicsire van állítva, a háttérkép ki lett törölve. És egyiket sem engedi visszaállítani. HELP PLEASE. Köszi elõre is. <#help>
pakry talán az hogy a kijelentkezés az nem kikapcsolás.<#ejnye1> De ha te a kijelentkezésen a kikapcsolást érted akkor bocsi és akkor nem tudom.
help
kijelentkezéskor nem kapcsolki a gépem csak a fõkapcsolóval milehet az
oka???
roblee
Sziasztok!
Tanácsotokat kérem. Laptopon DVD filmeket szeretnék nézni, de nem tudom, milyen lejátszót használjak. Többen mondták, hogy a BSPlayer minden formátumot lejátszik, azt használjam, de úgy hallottam, hogy valamilyen spyware-t, kémprogramot telepít a gépre. Erre nekem nincs szükségem. Mit tanácsolnátok?
Köszi!

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

zolo
Egyszerû...Nem kell semmilyen codeck pack a gépre, elég a Win Media Player + FFDshow, zenére pedig winamp. A sok codeck oack elkúrja a gépet...

http://flickr.com/photos/zolika90/

hello!
van 1 kis gondom. nem tudom lejátszani a wmv fájlokat, azt írja ki a lejátszó hogy "cannot render the file". Pedig a legújabb codec pack van fenn. kipróbáltam ace mega és k- lite codec pack-kel. régebben nem volt semmi probléma. ja, Xp-m van. Volt egy olyan ötlet hogy töröljem le a nero 7 -et, letöröltem, de a probléma megmaradt... Az avi fájlokkal semmi baja nincs. Van vkinek tippje esetleg?
zolo
Kösz a segítséget, 2 gigával több helyem van, és így mostmár lehet csinálni fotót vele

Továbbá kapcsold ki a rendszervisszaállítást, kapcsold ki a háttérmásolatokat, futtass egy lemezkarbantartót, töröld a cachet ha ie-t használsz, nekem multkor 1,2 giga volt..., fejbõl ennyi!

ikszdé XD

kapcsold ki a hibernálás funkciót
zolo
Karira jézi hozott nekem egy Microsoft Lifecam Vx-3000-et. Letöltöttem hozzá a legújabb 1.4-es LifeCam Softwaret.
Rendesen mûködik, de amikor képet készítenék vele, vagy videófelvételt, akkor azt mondja, hogy "Nincs elég hely a merevlemezen". Én úgy gondolom, 1,6 gb az elég egy fotónak, vagy kisebb videónak, de szeritne nem.

Van tippetek, hogy mit erre a megoldás? Vistám van, de a software Vista Compatible, ez a termék dobozán is rajta van...

bármilyen flash-es oldalon vagyok, kiírja hogy telepítsem a Flash 8-at, megteszem, de legközelebb ugyanaz van, nincs telepítve, IE-ben van ez a probléma
mi rá a megoldás?

Hegi90
Hali! vki segítene feltelepíteni a PVR-plus progival ellátott tv tuneremet ? Ott akadok (fagy le a progi) amikor elindítom, és rákattintok a tv nézésre :/

Más gépen korábban már néztünk rajta tévét, csak az a gép túl gyenge volt hozzá.. Ez viszont jó lenne

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

"A legutóbbihoz: Openoffice - ingyenes, magyarul tudó, Powerpoint-klónnal ellátott irodai alkalmazás." #12079
Elolvastam, amit írt, de csak ppt-ben hajlandó menteni a bemutatót, és így lemarad róla a zene. Ki is írja mentéskor, hogy így sérülhet...
SOS Open Office! Sziasztok. Open Office-szal csináltunk egy dia-bemutatót zenével. De odp-t nem tudják megnyitni azok, akik pps-t tudnak, ha e-mailben átküldöm. Mit csináljak? Kösz a segítséget!
w77d
sziasztok! az lenne a gondom, hogy egy codec feltelepítése után elment az összes hang a géprõl! régen is volt ilyen és akkor adtak nekem valami parancssort, amit worldpadba bemásolva aztán lefuttatva helyre áltak a dolgok! na most ez a parancssor kéne megint 😊

Dj Faustus
Na ez kissé zagyva (vagy csak én kaptam bejglimérgezést?)...

"olyan progit keresek amivel le tudok tölteni weblapot"
Internet Explorer, Firefox, Opera, Safari - vagy ha késõbbi felhasználásra akarod letölteni a weblapot (offline nézegetéshez), vagy le akarod menteni az oldalt: WGet, HTTrack, Free Download Manager, Offline Explorer

"megtudjak nézni egy levelet amit ha õ legközelebb megszeretne nézni ugy tünik mint ha nem nyitotta volna meg"
Na ez viszont nem jön össze. Levelezéshez (a webes felület kikerülésével) ott a Thunderbird.

Kontrakcio
szevasztok! olyan progit keresek amivelletudok tölteni weblapot ugy h megtudjak nézni egy levelet amit ha õ legközelebb megszeretne nézni ugy tünik mint ha nem nyitotta volna meg 😊

elõre is ksözi 😊

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Qwerty4
Megoldva!

Qwerty4

Qwerty4
Hello.

Van 5 darab iso fájlom, benne dvd-filmek.
Állítólag angol és magyar nyelvet egyaránt kell, hogy tartalmazzon.
Crystal Playerrek próbáltam játszani, de csak az angol szövegeset tudtam eindítani.Hogy a magyart hogy és miként kell beüzemelni nem tudom.Pls. adjatok valami tippet, feltétlen gépen és magayrul szeretném megnézni ezt a filmet (sorozatot).
BUP, VOB és IFO fájlok vannak.Annyit sikerült kitanulmányoznom, hogy a VOB indítja a filmeket.

<#help><#conf>

Qwerty4

Hát én Vista-t használok és még nem nagyon ismerem:S:S
Használsz DropMyRights-ot? Vagy korátozott jogú a fiókod? Most ebbe nem vagyok biztos, de sztem mindkettõnél a korlátozott jog miatt nem megy fel.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Balumann
Itt kattints az Install now-ra a flash player-nél. De elméletileg ha felmész egy oldalra ahol flash van, akkor felül megjelenik, hogy hiányzik a flash player, és úgy is lelehet tölteni.