Segítséget kérek
  • Ignus
    Sziasztok! Egy olyan problémám van, hogy valaimi trójai, vagy spyware befertőzte a gépet. Konkrétan mikor belépek a sajátgépbe megnyitnám valamelyik meghajtót kijön egy System Error ablak és azt írja hogy néhány veszélyes vírus megtámadta a rendszert töltsd le a mittoménmilyen antispyware programot stb. stb... Ez nem újdonság nekem, de eddig mindig sikerült megoldani a problémát. Most viszont mikor rákattintok a "nem"-re (nem akarom letölteni a spyware programot) megnyílik a mozilla IE antivirus címmel, látszólag a sajátgép elemeit mutatja és úgy csinál mintha vírusok után kutatna. Itt egy újabb ablakban le lehet tölteni ezt az IE antivirus-t. Azzal tisztában vagyok hogy ez egy ún. rogue spyware program és ez az egész kamu, de egyszerűen képtelen vagyok ezt a fals riasztást kiiktatni. Próbáltam NOD32 mélyreható vizsgálatot, XsoftspySE antispyware tisztítást, és SpyHunter tisztítást is, de ez a szenny sehogy nem akar eltűnni. Az utóbbi kettő tökéletesen letisztítja a már feltelepített IE antivirus-t. Utána is olvastam külföldi fórumokon és mindenhol csak a feltelepített IE-t feszegetik, de arról szó nem esik, hogy magát a hamis riasztást hogy kell kiiktatni. Így egy sok mappába ágyazott fájl megnyitása tíz perces procedúra, plusz annyi mozilla ahány mappára kattintok... rettentő idegesítő... Ha valaki tud megoldást a format C:-on kívül légyszi írjon!