Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Balról a harmadik menü utolsó elõtti almenü. 😉
Chaos Anno Domini
Pls help! nagyon fontos :S
Elõször is az eredeti filmbõl, amiben megtalálható a Qpel, leszedtem a hangsávot az AVIdemux nevû progival, majd átkonvertáltam wav-ba a Sony SoundForge 8.0 nevû programmal! Ezután Virtual Dub-ban megnyitottam a konvertálandó filmet, majd hangsávnak ezt az AVI-t állítottam be! Video-nál és Audionál egyaránt Full Processing-re mentem, majd mind a kettõnél beállítottam a kódolást és végül jó lett az egész film!
Eddig 1 filmbõl sikerült így kiszednem a Qpel-t meg a GMC-t, úgy, hogy az új fájlban nem jelentkezett a hangcsúszás! Remélem nem csak egy szerencse volt! AC3-as filmeknél még nem próbáltam!
Est Sularus Oth Mithas
Melóhelyen van 2 asztali gép és egy laptop. Microsoft Outlook-ot használunk (win 2k). A levelezési beállítások tökéletesen megegyeznek (3 ember ellenõrizte le, tényleg teljesen megegyeznek). Ennek ellenére a laptopról egy ideje nem lehet e-mailt küldeni. Hol idõtúllépésre hivatkozik, hol "az smtp szerver hibaüzenetet küldött" szöveget nyomja, vagy "TCP/IP hiba lépett fel" üzenetet löki. Kitöröltem a fiókot, és újra megcsináltam. Ugyan az a hiba. Esetleg ötlet, javaslat valakitõl?
Köszi elõre is a válaszokat (ide is és privibe is jöhet)
Est Sularus Oth Mithas
Nekem egy olyan problémám van, hogy néhány filmet, amiben van Qpel és GMC kódolás, újra szeretnék konvertálni az asztali DVD lejátszóm miatt! Na most ezzel nem is lenne semmi probléma, csak bárhogy kódolom újra a filmet, az új fájlnak mindig elcsúszik a hangja! Légyszi írjátok már le részletesen, hogy mit kéne csinálnom hogy ne csússzon el ez a fránya hang! Elõre is köszi a választ!
a gondom a következõ.....az egerem csak minden második beindításkor mûködik.nem tudjátok hogy mitõl lehet ez?
Valaki...?.<#falbav>#falbav>
Nemtudja valaki miért van az, hogy a Quick Time-ban nincs hang de az iTunes-ben igen? A kép az tökéletes a QT-ban de hang az nuku! Valaki tudna segíteni?
Elõre is kösznöm!
PS3 ID: SDani456
2. Lehetõségek:
* Router: például a D-Link router tûzfalában van olyan opció, ami adott idõszakaszra igazítható (így a hálózati kapcsolat is letiltható)
* Tûzfal: vanak olyan szoftveres tûzfalak, amelyekben van idõzíthetõség.
* Script: Windows XP alatt a netsh parancs segítségével tilthatod le a hálózati interfészt: netsh interface set interface "Local area connection" Disable - na ezt a parancsot kell testreszabni, és egy .bat állományba tenni, majd az ütemezett feladatok közé felvenni.
1 van egy kislemezem ami titkosítva van de nem tzdom milyen programmal
milyen progival tudom megnézni az adatoka?
2 ha itthon az internetetet úgy akarom beállítan, hogy este 8 es 10 közöt lehessen csak használni, ahoz milyen progi kell vagy hol tudom beállítani
másik gépen XP-n még a progi se kellett, rögtön felismerte USB-n mint cserélhetõ meghajtót
gyártónak persze nem találom a honlapját, google se dob ki semmit, asszem csak a magyar MediaMarkt árulja szal lehet külföldön más néven fut, kínai gyártmány
mit lehet tenni? nincs ötletem
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Egy noname monitorom van,amit le kellene cserélnem .Napi 2-3 órát szoktam netezni.A szemeim viszont nem bírják."bedurrantak" . Akarok venni lcd monitort.Ki melyik márkát ajánlja?
Elsõdleges szempont: ne bántsa a szemet
Másodlagos szempont: az ár (max =70000), de jó volna olcsóbban megúszni.
Köszönök mindent! Csá!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Csak most ezt a gépben tenném.
Légyszi mondjatok.
T"he network bridge on device VMnet0 is not running. The virtual machine will not be able to communicate with the host or with other machines on your network.
Failed to connect virtual device Ethernet0."
Mkrós netem van (szóval van router, de nem tudom konfigolni.)
Valaki le tudná írni, hogy csináljam meg a netet?
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Az írásvédettségtõl még látszódniuk kellene az adatoknak (csak felülírni nem lehet õket, meg új adatokat létrehozni). ;D
"de ha kinyitom a flopy meghajtót nem talál rajta adatot"
1. Megsérültek rajta az állományok (a floppy egyébként is sérülékeny jószág) és ezért nem olvasható.
2. Tényleg titkosítva van.
Az elsõ esetben végezz lemezellenõrzést. Sajátgép/Jobb klikk a floppymeghajtón/Tulajdonságok/Eszközök fül/Hibaellenõrzés rész - hátha segít.
A második esetben keresd elõ azt az eszközt amivel titkosítottad. 😉
"Egy dual audios .avi filmben hogy tudok nyelvet választani? ha szimplán media playerrel elindítom, egyszerre szól angolul is és magyarul is!"
Javaslom a VLC Media Playert (ingyenes, tud magyarul, kódekfüggetlen).
Gondolom titkosítva van s valami miatt nem látszik
Hogy tudnám láthatóvá tenni ezeket az adatokat s a gépemre másolni?
Egy dual audios .avi filmben hogy tudok nyelvet választani? ha szimplán media playerrel elindítom, egyszerre szól angolul is és magyarul is!
Kuss!-magyarázta.
légyszi mondjatok nekem olyan progit amivel mp3-at lehet vágni ... ne a soundforge-t
köszi 😊
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.