Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali Gábor!van errõl bõvebb infó ?
zvaragabor
Jah, akkor ok. Így sincs benne magyar nyelv?

Chaos Anno Domini

Hegi90
Azt tettem Oo

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

zvaragabor
Akkor állítsd át angolra.

Chaos Anno Domini

Hegi90
hmmm magyar itt sincs de legalább az exit az nem konec! Kösssz 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

zvaragabor
Elhisszük. Hát szlávul nem tudok, így csak azt tudom mondani, hogy hanyadik menü hanyadik almenüjében találod a nyelvi beállításokat.

Balról a harmadik menü utolsó elõtti almenü. 😉

Chaos Anno Domini

Hegi90
Aki nem hiszi el, adjon egy linket ahova töltöhetek fel shotokat 😄

Hegi90
Hello! egy nagyon idegesítõ problémám lenne: ha bármilyen verziójú, nyelvû, bármilyen forrásból szerezek egy FlashGet-et, MINDIG vmi szláv nyelvû lesz. Mégha azt írják, hogy magyar, akkor is, még ha angolt töltök, akkor is. (Kíváncsi vagoyk milyen lenne ha oroszt töltenék le....)

Pls help! nagyon fontos :S

MirP
Na megtaláltam a megoldást! Azért leírom ide, hátha más is összefut ilyen vagy hasonló problémával, mint én:
Elõször is az eredeti filmbõl, amiben megtalálható a Qpel, leszedtem a hangsávot az AVIdemux nevû progival, majd átkonvertáltam wav-ba a Sony SoundForge 8.0 nevû programmal! Ezután Virtual Dub-ban megnyitottam a konvertálandó filmet, majd hangsávnak ezt az AVI-t állítottam be! Video-nál és Audionál egyaránt Full Processing-re mentem, majd mind a kettõnél beállítottam a kódolást és végül jó lett az egész film!
Eddig 1 filmbõl sikerült így kiszednem a Qpel-t meg a GMC-t, úgy, hogy az új fájlban nem jelentkezett a hangcsúszás! Remélem nem csak egy szerencse volt! AC3-as filmeknél még nem próbáltam!

Az Outlook Express-t is próbáltad,be van állítva?
kiiktatva, bekapcsolva. Mindenhogy kipróbáltam

Est Sularus Oth Mithas

tûzfal ??
Sziasztok. E-mail-el kapcsolatban kellene egy kis segítség. Egyszerûen nem tudok rájönni mi lehet a probléma. A helyzet a következõ:
Melóhelyen van 2 asztali gép és egy laptop. Microsoft Outlook-ot használunk (win 2k). A levelezési beállítások tökéletesen megegyeznek (3 ember ellenõrizte le, tényleg teljesen megegyeznek). Ennek ellenére a laptopról egy ideje nem lehet e-mailt küldeni. Hol idõtúllépésre hivatkozik, hol "az smtp szerver hibaüzenetet küldött" szöveget nyomja, vagy "TCP/IP hiba lépett fel" üzenetet löki. Kitöröltem a fiókot, és újra megcsináltam. Ugyan az a hiba. Esetleg ötlet, javaslat valakitõl?

Köszi elõre is a válaszokat (ide is és privibe is jöhet)

Est Sularus Oth Mithas

MirP
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám van, hogy néhány filmet, amiben van Qpel és GMC kódolás, újra szeretnék konvertálni az asztali DVD lejátszóm miatt! Na most ezzel nem is lenne semmi probléma, csak bárhogy kódolom újra a filmet, az új fájlnak mindig elcsúszik a hangja! Légyszi írjátok már le részletesen, hogy mit kéne csinálnom hogy ne csússzon el ez a fránya hang! Elõre is köszi a választ!

hello vki írjon már vmi oylat hogy mp4böl aviba nagyon széppen kérem köszönöm segítesen vki köhi😊

Hedgehunter
MEGORULOK!!!!!!!<#falbav> Egyszer elindult az a rohadt letoltes utana meg megallt es semmi... Mar az 5-ik letoltesvezerlot probalom mindnel ugyanaz tortenik egy fajl elindul utana a tobbi nem........
vez.pult / hálózati kapcsolatok / otthoni v.kisebb munkahelyi hálózat beállítása / . . .
hello nem tudja vki hogyan kell csatlakozni ip.hez??haver gépéhez neten tudok én csatlakozni ha tom az ip.jet????vki segítsen hogy lehetne másolni akarunk egymasrol!meg ilyesmi

Hedgehunter
megy......<#vigyor2>
Hedgehunter
Azzal csinalom de nem megy....
kemszi2
sajnos megint fel kellett keresnem ezt a fórumot😞
a gondom a következõ.....az egerem csak minden második beindításkor mûködik.nem tudjátok hogy mitõl lehet ez?
SD456
Hy!

Probáld meg a FlasGot kiegészítõt. Nekem azzal mindig megy.

Bye!

PS3 ID: SDani456

Hedgehunter
sms-es letolto oldarol hogy tudom beallitani hogy ne egeysevel kelljen elinditani a fajlokat....? Probaltam dowload managerrel (flashget, DownTheAall) de mikor befejez egyet a masodik nem indul el... A felhasznalonevem jelszavamat is beirtam a letolto vezerlokbe de semmi.......
Valaki...?.<#falbav>
SD456
Hy all!

Nemtudja valaki miért van az, hogy a Quick Time-ban nincs hang de az iTunes-ben igen? A kép az tökéletes a QT-ban de hang az nuku! Valaki tudna segíteni?

Elõre is kösznöm!

PS3 ID: SDani456

Dj Faustus
1. #11494-es hozzászólásomat olvasd el légy szíves
2. Lehetõségek:
* Router: például a D-Link router tûzfalában van olyan opció, ami adott idõszakaszra igazítható (így a hálózati kapcsolat is letiltható)
* Tûzfal: vanak olyan szoftveres tûzfalak, amelyekben van idõzíthetõség.
* Script: Windows XP alatt a netsh parancs segítségével tilthatod le a hálózati interfészt: netsh interface set interface "Local area connection" Disable - na ezt a parancsot kell testreszabni, és egy .bat állományba tenni, majd az ütemezett feladatok közé felvenni.

Sziasztok 2 programot keresek
1 van egy kislemezem ami titkosítva van de nem tzdom milyen programmal
milyen progival tudom megnézni az adatoka?
2 ha itthon az internetetet úgy akarom beállítan, hogy este 8 es 10 közöt lehessen csak használni, ahoz milyen progi kell vagy hol tudom beállítani
bojti
Köszönök minden javaslatot! A legtöbben tényleg ezt a márkát ajánlották. 50-ért láttam,de lehet tudok olcsóbban is szerezni. Szép napot! Sziasztok!

adott egy Rox MPV600 típusú mp4 player, Vista alatt nem ismeri fel a rendszer, hiába telepítem a cd-rõl a cuccot, hibát jelez driver telepítésnél és leáll
másik gépen XP-n még a progi se kellett, rögtön felismerte USB-n mint cserélhetõ meghajtót

gyártónak persze nem találom a honlapját, google se dob ki semmit, asszem csak a magyar MediaMarkt árulja szal lehet külföldön más néven fut, kínai gyártmány

mit lehet tenni? nincs ötletem

Szia!Én egy Acer 2216W-t vettem az elmult honapban!És tökelétes semmi bajom sincs vele gyönyörû a képe!és 65k volt😊

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

NessieGraf
Én e-smogfree-t használok. Napi 10-12 órát ülök gép elõtt, a szemem jól van. Két változatról tudok, az egyik nemcsak ezt tudja, de kb. 200 eFt, az egyszerûbbik gyártását beszüntették, de 1, vagy 2 eladó darabról tudok. Az kb. 10000,- Ft.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Minden ki van szedve, amire nincs szükség: programok, angolul van, driverek, az egész telepítõ kb. 200 MByte-os.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

bojti
Hi!
Egy noname monitorom van,amit le kellene cserélnem .Napi 2-3 órát szoktam netezni.A szemeim viszont nem bírják."bedurrantak" . Akarok venni lcd monitort.Ki melyik márkát ajánlja?

Elsõdleges szempont: ne bántsa a szemet

Másodlagos szempont: az ár (max =70000), de jó volna olcsóbban megúszni.
Köszönök mindent! Csá!

Meggyorsítás? A stílus klasszikus, egyéb ötlet? Csökkenteni kellene a RAM használatot.
B0B0
A mindenki által ismert gain.exe trójait a NOD32 letiltja így az 5.1-es DivX nem engedi magát használni. Tud valaki megoldást arra, hogy a divx-et úgymond becsapva munkára bírjuk a gain.exe nélkül?

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

aszizoli
Mega Sound Recorder Egyszerü, könnyen kezelhetõ, és ingyenes.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Létezik lebutított windows xp, pélául "TinyXP" vagy ehhez hasonló neveken van számon tartva. Megszerzési helyet nem tudok, de a létezésérõl igen, mert 1-2 ismerõsömnek ilyen van a gépén 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Nem tud valaki olyan progit, amivel könnyedén jó minõségben egy flashben vagy filmben lévõ hanganyagot fel tudnék venni. tudjátok olyant mint amikor mikrofonról veszek.
Csak most ezt a gépben tenném.
Légyszi mondjatok.

Van egy 1 GHz-s 128 MB-s gép amin elég lassan fut az XP. Meglehetne valamivel gyorsítani az XP-t?
Hegi90
Hi! Van egy cdm, amin van egy program (...) és kellene hozzá egy floppy is, de a hiányzó floppy tartalma a cd-n van rajta. Na most, nekem nincs floppy olvasóm, így nemtudom a cd-rõl rárakna egy floppyra, hogy a telepítéskor onnan olvassa be. Mert hát ugye kéne neki floppy a telepítéskor, és a fájlt nem lehet máshonnan tallózni. Meg lehetne ezt vhogy oldani egy külsõ floppy meghajtó vásárlása nélkül?

A minap felraktam a vmware 6.0.0-45731-os verzióját, de netet nem tudok használni rajta. Alapbab hagyva se a bridge se a NAT módban nincs net. Próbáltam állítani, de nem sikerült. A bridge módnál ezt íjra ki:
T"he network bridge on device VMnet0 is not running. The virtual machine will not be able to communicate with the host or with other machines on your network.
Failed to connect virtual device Ethernet0."

Mkrós netem van (szóval van router, de nem tudom konfigolni.)

Valaki le tudná írni, hogy csináljam meg a netet?

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

w77d
jó a program! lehet nyelvet választani! Király vagy! Köszi <#buck> <#taps> <#worship>

Dj Faustus
"Írásvédettség kikapcsolása?"
Az írásvédettségtõl még látszódniuk kellene az adatoknak (csak felülírni nem lehet õket, meg új adatokat létrehozni). ;D

"de ha kinyitom a flopy meghajtót nem talál rajta adatot"
1. Megsérültek rajta az állományok (a floppy egyébként is sérülékeny jószág) és ezért nem olvasható.
2. Tényleg titkosítva van.

Az elsõ esetben végezz lemezellenõrzést. Sajátgép/Jobb klikk a floppymeghajtón/Tulajdonságok/Eszközök fül/Hibaellenõrzés rész - hátha segít.
A második esetben keresd elõ azt az eszközt amivel titkosítottad. 😉

"Egy dual audios .avi filmben hogy tudok nyelvet választani? ha szimplán media playerrel elindítom, egyszerre szól angolul is és magyarul is!"
Javaslom a VLC Media Playert (ingyenes, tud magyarul, kódekfüggetlen).

Írásvédettség kikapcsolása?
sziasztok van egy flopy lemezem, amin tudom, hogy adatok vannak, de ha kinyitom a flopy meghajtót nem talál rajta adatot, se total commander.
Gondolom titkosítva van s valami miatt nem látszik
Hogy tudnám láthatóvá tenni ezeket az adatokat s a gépemre másolni?
w77d
Sziasztok!
Egy dual audios .avi filmben hogy tudok nyelvet választani? ha szimplán media playerrel elindítom, egyszerre szól angolul is és magyarul is!

McGrady
hello, kicsit láma kérdés, de ha a Youtube videó nem megy normálisan, szakad meg ilyesmik, pedig be van töltve, akkor azt lehet valamivel orvosolni?

Kuss!-magyarázta.

ikegami
Tud valaki olyan film konverter programot (pda hoz) ami a felirat fáljt is rámásolja a filmfájlra? Nagyon jó lene vmi.

zvaragabor
Audacity, GoldWave

Chaos Anno Domini

csákó

légyszi mondjatok nekem olyan progit amivel mp3-at lehet vágni ... ne a soundforge-t

köszi 😊

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.