Segítséget kérek
-
hello!
Excel, Word problémám lenne. Excelben csinálok szuper kis grafikonokat, szépen megformázom őket, például a diagram vonalkázását pontozottá teszem, hogy ne legyen hangsúlyos, stb. stb. azoban amikor Copy-Paste van Wordbe, akkor igaz megmarad a formázás egy része, de pl ez a pontozás kicserélődik vonalakra, ilyen fura kettős vonalakra, nyomtatva olyan, mintha csak sima vonal lenne ott, és bazironda így...
Namost egy megoldást sikerült eddig találjak, hogy ha lenyomom a Shift-et és úgy kattintok a Szerkeszt menüpontra Excelben akkor a Copy helyett Kép másolása lesz és ott is csak úgy sikerül ha asszondom úgy másolja mint a képernyőn és Bitmap képként... ezzel csak az a probléma, hogy a felbontása olyan pixeles, hogy a szép vektorgrafikus diagramok elmosott nyomorékok lesznek, ami meg megint probléma, ez főleg nyomtatásnál látszik...
Régebben, olyan Szeptember környékén kezdtem el csinálni a diagramokat és az első 4-5 sima Copy+Paste-el megmaradt! a formázás, pontozással meg minden cuccal... ha viszont azokat a dokumentomokat most megnyitom és megnézem, ugyanúgy átváltozik a formázás... szóval máig nem értem mi történt, mert én nem isntalláltam semmit, semmi Service Pack, egyszercsak ezt elkezdte csinálni, Automatic Update még a Services-ben is le van tiltva, most frissítettem pár napja Office 2003 SP3-re, minden cuccal, de ezt nem oldotta meg...
Tud valaki segíteni?, linkelet pár képet, hogy néz ki és mit akarok, nem nagyok, de bocs ha zavar vkit:
ilyen az Excel 2003-ban:
ilyen lesz Word 2003-ban ha simán másolom:
ilyen ez közelről, fura kettős vonalak:
és így néz ki ha a trükkel Bitmapként másolom(ez így néz ki a monitoron, nem a kép rossz):