Segítséget kérek
  • Danecay
    Sziasztok.
    Az történt, hogy Hiren's Boot CD-ről bootolva, a Partition Magic segítségével véletlenül egy máski partíciót formatáltam le mint amit kellett volna. A formatálás nem zajlott le végig mert észrevettem, hogy nem jó partíciót formatálok, így leállítottam a folyamatot, de sajnos Unallocated partíciót csinált a tévesen formatált lemezterületből. A kérdésem az lene, hogymilyen módon lehetne a leghetákonyabban visszanyerni innen az adatokat? Próbáltam GetDataBack-el de sajna nem látja a szóban forgó Unallocated partíciót. Az Active Partition Recovery visszahozott egy csomó dolgot, csak éppen a legfontosabbakat nem, pontosabban a találatok között van olyan mappa, hogy ! Lost & Found ! millió almappával ami között szétszórva lehet megvannak a dolgok, de nem is tudom, ezeket máshogy jeleníti meg mint amiket normálisan megtalált. Érdekes módon olyan dolgokat is megtalált amik már évek óta nincsenek a winyón. A DOS-os verziójával még nem próbálkoztam, de gondolom ott sem találna meg sokkal több mindent, és tartok egy kicsit a DOS-os max. 8 karakteres megjlenítésétől is.
    Ha van valakinek ötlete, ne tartsa magában :)