Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi szépen! sikerült. <#worship>
helo, ugyanezzel szívtam én is,nemtudtam mitõl van, itt olvastam a segítségkérésed, meg a választ, de nekem se tünt el uninstall után, YUninstaller.al mindennel próbálkoztam aztán!!!!!
Firefoxba menj bele Eszközök/Kiegészítõk/Kiterjesztésekbe és ONNAN távolitsd el azt a szart, majd Firefoxot ujraindítani, nekem eltünt!!!!

++

igen, fent volt, azóta letöröltem, de még mindíg ott van. Firefoxban és IE7 ben is. 😞 Spyware doctort is futattam...
bmate0007
hi! van egy új program fenn a gépen az a nevehogy: Malware Guard. Szerintetek van rajta valamilyen vírus vagy kémprogram, mert nem bízok meg 100%-ig benne.

Hogy tudok ps2 játékot kiírni alcohol-lal?
Ha fent van a Megaupload Toolbar akkor az okozza.
Sziasztok!

Ha egy weboldalon egy olyan linkre kattintok aminél error jön be akkor a következõt kapom:
http://www.megaclick.com/404/?lg=en&type=404&q=http://www.google.hu/gkdrlgnd.html
(most csak a google után írtam vmi hülyeséget)
Hogy lehet ezt visszaállítani a normális error ra?
Endiman
nagyon szépen köszönöm <#wave>

Dj Faustus
http://mf.index.hu/velvet/wahornv.flv - innen letölthetõ.
Metódus:
1. Szerezd be a Firefoxhoz a Firebug kiterjesztést, és telepítsd fel.
2. A Firefox indításakor a jobb alsó sarokban jobb klikk a Firebug ikonjára. A Disable Firebug mellett NE legyen pipa.
Nyomd meg az F12 billentyûkombinációt. Keresd meg a Net fület.
3. Hozd be az említett oldalt és keresd meg az .flv kiterjesztésû állományt. Jobb klikk rajta és Copy location.
4. A kapott címen letöltheted a videót, amit VLC Media Player, MPlayer, Riva FLV Player,... lejátszik.

Megjegyzés: elvileg ez bármelyik videómegosztó hálózattal mûködik, csak a videó letöltési címe nem mindig .flv-re végzõdik - ott némi intuícióval rá lehet jönni, melyik a videó.

Endiman
sziasztok!

ezt a videót szeretném lementeni mivel lehet?
köszi

Dj Faustus
Újból elfogtam egy privát üzenetet - ami inkább a fórumba való:
"Szia!

Nekem egy olyan problémám van, hogy találtam a gépemen egy KGB Keylogger nevû programot, amit viszont biztos, hogy nem én raktam fel, és szeretnék tõle megszabadulni, de nem tudom sehol sem uninstallálni...
Ha tudnál valamilyen megoldást a problémámra akkor légyszives segíts nekem, mivel nem szeretném, hogy kémkedjenek utánam..
Köszönöm elõre is!!!"

Íme a megoldás
Az alábbi folyamatokat kell eltávolítani (Ctrl+Shift+Esc/Folyamatok fül vagy a ProcessExplorer nevû segédprogrammal):
systems.exe
uninstall.exe
winlogons.exe

Az alábbi regisztrációs-adatbázis bejegyzéseket kell eltávolítani (Start menü/Futtatásba: regedit):
HKEY_CURRENT_USER\software\microsoft\windows\currentversion\explorer\fileexts\.mdb
HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\windows\currentversion\uninstall\kgb keylogger displayversion
HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\windows\currentversion\uninstall\kgb keylogger helplink
HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\windows\currentversion\uninstall\kgb keylogger helptelephone
HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\windows\currentversion\uninstall\kgb keylogger publisher
HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\windows\currentversion\uninstall\kgb keylogger urlinfoabout
HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\windows\currentversion\uninstall\kgb keylogger urlupdateinfo

Az alábbi állományokat kell eltávolítani:
kgb keylogger.lnk
buy online!.lnk
alert.txt
brazil_portuguese.lng
buyonline.url
catalan.lng
dutch.lng
farsi.lng
file_id.diz
finnish.lng
french.lng
german.lng
help.chm
help.lnk
hungarian.lng
italiano.lng
key.txt
kgb spy
kgb spy.lnk
ksp.ini
lang.txt
license.txt
options.ini
path.txt
polish.lng
portuguese.lng
readme.txt
russian.lng
spanish.lng
systemdll.dll
systems.exe
traditionalchinese.lng
ukrainian.lng
uninstall.exe
uninstall.ini
uninstall.lnk
vietnam.lng
visit homepage.lnk
visithomepage.url
window.txt
winlogon.dll
winlogons.exe
black32.dll

Ezek leginkább a C:\Program Files\KGB Spy könyvtárban és annak alkönyvtáraiban; a gyökérben (C:\) találhatóak meg - de máshol is lehetnek.

És nota bene (jól jegyezd meg):
1. Gépeden legyen rendszeresen frissített adatbázisú vírus- (Nod32, Avast, Avira) és kémprogramirtó (Ad Aware, Spybot S&D, Webroot Spysweeper), melynek a memóriarezidens védelme legyen bekapcsolva.
2. Legyen fenn rendes tûzfal (például Comodo - ez ingyenes, tud magyarul) is, és csak azokat a programokat engedd ki, amelyeket ismersz.
3. A gépeden az operációs rendszert rendszeres idõközönként frissítsd. Azért van az automatikus frissítés, az SP2-es javítócsomag, a Windows Update, hogy a géped nagyobb biztonságban legyen.
4. A gépet lehetõleg ne rendszergazdai jogosultságokkal használd. Ha mégis így tennéd (mert szükséged van erre), a hálózatot használó alkalmazásokat (böngészõ, fájlmegosztó hálózatok kliensei, FTP-kliens, stb..) indítsd DropmyRights alól.
5. Legyél egy kicsit paranoid. 😉 Bármilyen fájlkhoz jutsz, ellenõrizd le vírus-/kémprogramirtóval. És vigyázz hogy honnan töltöd le ezeket (egy e-mail csatolt állománya nem biztos hogy vírusmentes).

zvaragabor
ne dedicated szerver legyen. Az csak akkor legyen, ha te nem játszol a szerver gépen. Mindenkinek azonos verziójú legyen a game. 1.4 tán a legfrissebb. Ha mindenkinek eredeti, akkor elvileg mennie kellene. Ha nem, akkor krekkelni(de nem szeretem ezt a szót :SxD) kell a másolt game-t(multiplayer patch > gamecopyworld.com)
Ha nem pontos vagy hiányzik még valami, akkor valaki segítsen ki, én ennyit tudok. 😊 Régen játszottam vele.

Chaos Anno Domini

Na akkor valaki segit?
Mer mar nagyon szeretnek egy servert csianalni.
Kontrakcio
vki tudna segiteni nekem a holnapi vizsgámban? :I

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

jaws30
Hy!
Hogyan lehet témákat létre hozni?Ezen az oldalon!

BlackIce- ról mi a véleményetek.<#fejvakaras>

---BlackICE PC Protection <#wow1>

---BlackICE Defender<#wow1>

Elõre is köszönöm a segítséget.<#worship>
zolo
1.
5.1-es hangcuccom van , és winampban(media playerban nem), sõt néha a játékokban is ugrándozik a hangerõ.Ez mondjuk hardveres probléma lesz, máshova már megírtam.(driver újra lett rakva, nem múlt el a probléma)

2.
Winamp nem szól 5.1-ben, a két hátsó hangfal néma , és nem is túl dinamikus a zene, media player 11 sokkal szebben szól, hangosabb is , teltebbek is a hangok, de még nehezen barátkozok vele.Winampban be lehet valahogy állítani, hány hangfalon szóljon?

3.
VAn winampban készített lejátszási listám, elõadó szerint ABC-ben, de media playerben a dalcímet teszi elõre, nem az elõadót, és ez zavar a zenék keresése közben.Meg lehet ezt valahogy fordítani, hogy úgy legyen mint a winampban?

http://flickr.com/photos/zolika90/

mert ha dedicated servert valasztok akkor kilep a jatekbol es bead egy konzolt
Sziasztok.Az lenne a keresem hogy valaki segitsen mar nekem mert nem tok servert csinalni a cod 2be
pls segitsetek
köszi.
Elismerem lusta tróger vagyok. Nincs mentségem.

Dj Faustus
Google elsõ találata a windows key enable szókapcsolatra...

Hello!
Olyan kérdésem lenne, hogy milyen registry módosítással lehet visszaállítani a letiltott windows billentyût.
Elõre is köszi.

Dj Faustus
Gimp, Paint.NET, Corel (Jasc) Paint Shop Pro, Adobe Photoshop. Az elsõ két program ingyenes, a többi fizetõs.

Udv !
Egy olyan kerdesem lenne hogy melyik programmal tudok , szep plakatokat kesziteni ? Mint peldaul valami etterem szorolapja vagy ilyesmi ?!
Elore is koszi

Dj Faustus
"De most fel szeretnék tenni egy suse linuxot a másik vinyóra. Ennél hogy lesz a bootolás?"
A Suse Linux remélhetõleg a telepítés végén fel fogja ajánlani a bootmanager (Grub) feltelepítését, így tudsz választani a 3 operációs rendszer között.

"milyen programot ajánlanátok AVI-ból DVD-re alakításhoz?"
Mondanék egy párost: TMPGEnc + TMPGEnc DVD Author.
Vagy itt is olvashatsz egy leírást.

"Szeretnék egy saját web oldalt készíteni. Csak az a gondom vele, hogy azt sem tudom, hogy eszik vagy iszák..."
A Macromedia Dreamweaver egyrészt fizetõs szoftver, másrészt bonyolult. A Frontpage is fizetõs (és ráadásul Micro$oft termék).
Helyette kezdetnek ott az NVU vagy az Amaya (mind a kettõ ingyenes, tud magyarul, grafikus, könnyû kezelni). A legminimálisabb dolgokra megfelelõ.

Ha jobban el akarsz mélyedni a témában (nem csak pár fotót felrakni a családtagoknak, stb...), mindenképpen meg kell barátkoznod a HTML, CSS (majd igény szerint a Javascript, PHP,...) nyelvekkel. Ehhez a neten is elérhetõ egy csomó jegyzet, leírás tankönyv.
Egyrészt
Másrészt
Harmadrészt
Igen ajánlott jegyzet
Szóval - mint Lenin is mondta - tanulni, tanulni, tanulni,...

Ja és még pár dolog:
1. E-mail címed ne tedd közkincsé - hacsak nem akarsz rá spamet kapni.
2. Jóbarátod a Google. Ha valamit nem tudsz, elakadsz, elõször keress, olvass, járj utána, gyakorolj, próbálgass (olyan kérdésre, aminek magad is utánanézhettél volna, feleslegesen pazaroljuk egymás idejét). Utána HA MINDEN KÖTÉL SZAKAD, akkor menj a fórumokra panaszkodni (és próbálj a lehetõ legérthetõbben fogalmazni).
3. Egy kérdést, egy topikban elegendõ feltenni.

joshua
Szevasztok!

Lenne egy kérdésem. Tehát... van 2db vinyóm (egyik 160 másik 200giga és sata2 mindegyik). Az egyiken van egy XP és egy Vista, külön-külön partíciókon. Ezek között szépen lehet váltani bootolásnál. De most fel szeretnék tenni egy suse linuxot a másik vinyóra. Ennél hogy lesz a bootolás? Lehet majd rendesen váltani a 3 op.rendszer között?

Elõre is köszi a segítséget!

Sziasztok!

Én olyan ügyben kérnék segítséget, hogy milyen programot ajánlanátok AVI-ból DVD-re alakításhoz? Nero Video akármilye megfelelõ erre? És még annyit, hogy nagyon élvezhetetlen lesz nagy tv-n így?

Köszi
Kontrakcio
köszi

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

zvaragabor

Chaos Anno Domini

Kontrakcio
szevasztok! mi a cime a .dll es oldalnak ahol a dll filesek vannak?

elõre is köszi 😊

Dreamweavert-t és társait nem ajánlom, könyvesboltban vegyél egy HTML-el foglalkozó könyvet, mellette pedig böngészheted a w3schools.com-t
mondjuk nem írtad hogy milyen weblapot szeretnél csinálni, érdekel-e a programozás része vagy inkább távoltartanád magad

M@TriX
pl, Macromedia Dreamweavert szerezd be, vagy legalább a Microsoft Frontpage-t.... azokkal hipp-hopp összedobható...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni tõletek.
Szeretnék egy saját web oldalt készíteni. Csak az a gondom vele, hogy azt sem tudom, hogy eszik vagy iszák...
Szóval fogalmam sincs, hogy hogyan kezdjek hozzá!
Ebben szeretnék segítséget kérni.
Ha valaki segít akkor szeretném megkérni arra, hogy úgy tegye mintha egy újszülöttnek mondaná..... 😊
Elõre is köszönöm.

ide is írhatok: [email protected]
M@TriX
köszi a tippet, megnézem

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Faterx
Köszi szépen! Egészségedre!😊
loopback
Egy kicsit azért bizonytalan vagyok; miért mondja a róka(Noscriptje) hogy
nem biztonságos (megbízhatatlan)?
Dj Faustus
Itt megnézhetõ mit tartalmaz a legfrissebb kiadás (Goolge elsõ találata a Hirens bootcd szókapcsolatra).
Amire jó:
1. Particionálásra - a merevlemezt tudod darabokra szétszedni vele.
2. Lemezpartíció-másolásra
3. Vírusirtásra
4. Biztonságimásolat-készítésre
5. Tesztelésre
6. Memóriatesztelésre
7. Merevlemez-vizsgálatra
8. Rendszerinformációk visgálatára
9. A merevlemez MBR-jének (Master Boot Record) kezelésére (javítása, módosítása)
10. A BIOS és a CMOS kezelésére
11. Képek és multimédia anyagok kezelésére
12. Jelszavak kezelésére (nem feltörés!)
13. Filekezelésre - akár NTFS partíción is.

De ez mind fel van sorolva az adott oldalon. Hogy angolul van? Az informatika nyelve az angol - ez van, ezt kell szeretni.

Hi!

Most biztos hülyeséget fogok kérdezni de lécci irjátok le. A Hirens bootcd 8.9-es verzioja milyen progikat tartalmaz és mire valok a teszt programokon kivül? magyarul letudná irni vki nekem nagyon megköszönném.

\\__/) (O.o) ( } { )

Értékelem hogy válaszoltál de a problémám nem ilyen egyszerû...
nem az a cél hogy ne tudja hogy én küldtem az e-mailt, hanem hogy azt higyje hogy valaki más küldte...szal vki másnak a nevében akarok e-mail küldeni.
Dj Faustus
"Azt szeretném megtudni hogy a (loopback, 127.0.0.1:és egy ötjegyû szám)biztonsági szempontból veszélyes-e"
Nem, ugyanis az arra a címre küldött adat, csak a lokális gépen kerül feldolgozásra. Példának okáért a Firefox is használja. Szóval erre a címre, és errõl a címrõl érkezõ kéréseket nyugodtan engedheted.

"Megtudná nekem valaki mondani hogy melyik programmal, esetleg milyen trükkel tudnék ál e-mailt küldeni."
A legegyszerûbb: regisztrálj egy ingyenes e-mail szolgáltatónál (Freemail, Citromail, Gmail) fiókot, és küldd el onnan az e-mailt.

"eddigi programok mind elbuktak, a HTTrack, a TeleportPro, BackStreet..."
Próbáld meg még esetleg az Offline Explorert.
Vagy ott van a Firefox Firebug kiterjesztésének Net füle is, amivel hozzájuthatsz a Flash által lekért állományok linkjéhez is.

"és írja hozzá a file névhez az aktuális dátumot"
Jegyzettömböt elõvesz és az alábbit bepötyög, majd elment .bat kiterjesztéssel (jelen példában masol.bat néven mentettem el) a fix helyen levõ táblázatokhoz:
copy %1 %2\%date%_%1

Használata:
masol.bat elso.xls e:\cel
ahol:
a masol.bat az elõbb említett, elmentett batch állomány
az elso.xls a forrástáblázat
az e:\cel pedig az e: meghajtón levõ cel könyvtár, ahová másolod a táblázatot.

"Sziasztok a felõl érdeklõdnék, hogy ha az Explorerben kitörölték az elõzményeket azt én visszatudom hívni vhogy, vmi segítségével. "
Helló, aligha lehet visszaállítani.
Esetleg ha még nem írtak sokat az adott partícióra, akkor a Restoration vagy a Getdataback nevû segédprogrammal (az elõbbi ingyenes, az utóbbi fizetõs, de mindkettõ ugyanazt tudja).

"He itt mindenki csak a kérdéseket nyomja???
Válaszolni ki fog???"

He! A sörömet meg ki fizeti ki?
(Ha már ilyen kocsmai modorban beszélünk...)

He itt mindenki csak a kérdéseket nyomja???
Válaszolni ki fog???
😄
Sziasztok a felõl érdeklõdnék, hogy ha az Explorerben kitörölték az elõzményeket azt én visszatudom hívni vhogy, vmi segítségével. Elõre is köszi
A Biztonsági központ szolgáltatásai nem elérhetõk hogyan lehet be kapcsolni? Itt egy kép.
Faterx
Sziasztok
Azt szeretném megtudni hogy a (loopback, 127.0.0.1:és egy ötjegyû szám)biztonsági szempontból veszélyes-e, a FF Noscriptje alapból letíltja, ami ok, de ie7 alatt ugye nem látom és akkor mi történik? A tûzfalam biztonságosként deffiniálja ami nem csoda hiszen az én gépem😊(vicc), de akkor mirõl is van szó, vagy mit állítsak át a h. kapcsolatokban, vagy nem kell?
pls help!
Megtudná nekem valaki mondani hogy melyik programmal, esetleg milyen trükkel tudnék ál e-mailt küldeni. Vagyis a címzett ne tudja hogy én küldtem, hanem azt gondolja hogy valaki más.
Sûrgõs!!
Köszönöm elõre is!
M@TriX
Szükségem lenne ennek a www.formula1.com egyik könyvtárának a tartalmára, konkrétan erre: http://www.formula1.com/flash/circuit_maps/

eddigi programok mind elbuktak, a HTTrack, a TeleportPro, BackStreet...

ki lehet indulni ebbõl az oldalból is, http://www.formula1.com/race/circuitmap/777.html, végülis pl errõl az oldalról kellene minden, csak a honlapmentõk csak az oldalt flashel szedik le, de a flashben is van hivatkozuás, azt már kiszedtem, hogy a fennt említett könyvtárból kell neki pár dolog, de nem sikerült beröffentenem, ezért kellen inkább az egész könyvtár.

elõre is kösz ha tud segíteni valaki, az F1-es topiklakók hálásak lesznek 😉

Nem3sis At Work
hali mindenki.

itt a munkahelyemen sajnos nem áll minenki a számítástechnika csúcsán és idõ is elég kevés van.

rengeteg táblázatot kell tölteni amik változó idõnként betelnek és ilyenkor létre kell hozni egy új másolatot belölük, amit az azonosítás végett az épp aktuális dátummal kell ellátni. itt kezdödnek a gondok.
egy fix helyen tárolom az elõre elészített üres táblázatokat, és azt szeretném megoldani hogy innét a lehetõ leg egyszerübb módón kimásolja a táblázatot és írja hozzá a file névhez az aktuális dátumot. gondoltam itt valamiféle batch file-ra ami ezt megcsinálná vagy valami kis programra. ami a lényeg hogy nagyon egyszerü legyen használni és müködjön win2000 alatt. ötlet?

A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!

kissadamvikt
kösz de a microsoft.ho /com ilyen helyzetekben semmit sem ér.....

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

zvaragabor
kissadamvikt
vki találkozott már ezzel?

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64