Segítséget kérek
  • Mop
    Hi megint!
    Először is szeretnék elnézést kérni a sok hozzászólásért, remélem nem okoztam túl nagy gondot.
    Másodszor pedig most már nem segítséget, hanem magyarázatot szeretnék.

Megoldódott a nem rég leítr hangproblémám.
    Rájöttem, hogy az egészet a "The Longest Journey" c. játék 4CD-s verziója okozta valahogy.
    Már az 1. indításnál reklamált vmilyen hangprobléma miatt, de voltam olyan ostoba, hogy nem olvastam el. (Gondoltam az a baja, hogy régi és WinXP-vel hadilábon áll, meg amúgyis csak egy OK-t lehetett nyomni)
    Ekkor figyeltem fel először arra, hogy vmi baj van a hanggal. (recsegett)
    Ezután kiléptem a programból vmi megoldás után nézni, hogy ezt orvosoljam. (XP patch-et kezdtem el keresni, vagy vmi ilyesfélét)
    Ez a próbálkozásom kudarcba fulladt és mondván: "Ha ilyen a hang, akkor inkább nem is érdekel"
    Ekkor letöröltem a játékot.
    Majd valamivel később elkeztem játszani vmi mással, de hasonló probléma merült föl ott is.
    Ezután kíváncsiságból belenéztem még 1-2 épeen telepített játékomba és beteljesedett, amitől legjobban féltem:
    Mindegyiknél rossz volt a hang.
    Ezt követően órákat töltöttem azzal, hogy megtaláljam a hiba forrását.
    Szinte minden lehetséges dolgot újratelepítettem/frissítettem, majd ez után jöttem ide segítségért.

De nem hagyott nyugodni a már fentebb említett elolvasatla hibaütenet a "The Longest Journey" elindításakor.
    Ezért újra felraktam, de nem a korábban telepített verziót, hanem egy valamivel frissebb, később kiadott DVD-s változatot.
    Amikor elindítottam, kissé "csalódva" láttam, hogy nem ír ki semmilyen hibát.
    Elkezdtem játszani, hogy meghallgathassam a hogyan szól alatta a zene és a többi...
    Elég nagy meglepetés ért, mert tökéletesen tiszta volt minden hang és zaj.
    Azonnal kiléptem a programból és elindítottam egy másik játékot.
    Az eredmény:
    Most már az is perfekt!
    Pff...

Csak egy kérdés:
    Szerintetek van ebben logika??? O_o

Ha vkinek van ötlete, hogy mi volt ez, akkor az érdekelne.

U.I.:
    Bocsi, tudom, kicsit hosszú lett...