Segítséget kérek
  • Qwerty4
    - Nahát már megvolt egy vírusellenőrzés, mint mondtam talált is eleget, lehet ez okozta a qTorrent,Opera és PestPatrol féle problémákat (gondolom) - nem hiszem, hogy a VGA driveréhez köthető lenne
    - "szoftver-inkompatibilitás és a hibás szoftverek kizárása" - Már korábban minden egyes számomra ismeretlen és haszontalannak tűnő progit eltávolítottam.
    - "Nem telepítettél valami kiegészítő szoftvert?" - Volt rá példa, gondolom ezeket instaláltam le, ezek voltak az ismeretlen szoftverek. Egy-egy játék tényleg kér ilyen kiegészítő progikat instalálni, hogy megfelelően tudjon működni.
    "Ha kiszedsz/letiltasz egy nem feltétlenül szükséges hardvert (például hangkártya, CD-meghajtó, nem rendszervinyó) változik a helyzet?" - Nem változtat a helyzeten.A memóriákat is kivettem, mást tettem helyükbe, egyenként teszteltem nem-e hibásak, nem volt gond velük.Érdekességként megemlíteném egyszer a héten hallgattam a zenét, egyik pillanatról a másikra elment a hang, a driver újratelepítésével jött rendbe csak(!!!).
    "Nem sérült meg valami rendszerállomány? Driverek rendben vannak?" - Rendszerállomány megsérülhetett, mondjuk a már említett vírusoknak köszönhetően, a system32-ben volt telepedve pár kártevő, ez is zavarhatta.A driverekkel mint mondtam nem volt minden rendben:hang elment + vid.kártya drivernek a control centerjét nem tudtam előhozni
    "hardverprobléma kizárása. Memóriák rendben? Hűtés rendben? Tápfeszültség-értékek rendben?...Új hardvert vettél-e? Nem túl kicsi a táp?" - Memória rendben, hűtés rendben(ezzel volt a nyáron probléma, ma már minden jól hűtött).Tápfeszültség-értékek rendben.Új hardvert vettem, egy 1 GB-os memot, rendben van.A táp sem kicsi.
    Én a hardver hibát teljesen kizárnám, nem úgy tűnik hogy az lenne!