Segítséget kérek
-
"Bármilyen operációs rendszert lehet vele futtatni?"
Olvass utána: hivatalosan Windows, OS/2 és DOS futtatására alkalmas (#1, [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_virtual_machines]#2[/url]), de Linuxot is tud kezelni.
"Tehát olyan lesz az operációs rendszer alatta mint egy egyszerű fájl csak a Virtual PC által futtatva?"
Lesz egy fájl, amiben a virtuális gép beállításai lesznek, meg egy virtuális meghajtó (ez is egy állomány) ahol a vendég oprendszer garázdálkodhat.
"letörölhetem? mert úgy látszik eddig is le volt tiltva..."
Ha nincs SCSI/Raid vezérlő a gépedben, akkor le.
"Hát...az történt, hogy zenét hallgattam a youtube on és egyszer csak elszáll az egész gép, és KÉK alapú hátteren olyasmit ír, hogy a számítógép károsodásának megelőzése érdekében a számítógép leállt..."
Az előbb említett laptopnál normál (nem csökkentett) módban a PCMCIA-s hálókártya bedugásakor nyomott egy kékhalált, és indult újra a gép.
Csökkentett mód hálózatnál, meg a szokásos SMTP (25-ös TCP port) küldözgető téma volt (vagy legalábbis szeretett volna küldeni, mert a külső tűzfalban letiltottam a gép számára) - erre a konzolablakba beírt netstat -a parancs világított rá.