Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt elfelejtettem írni, hogy az Outpostot le/ki is kapcsoltam ideiglenesen, de úgy se jött be. Ha meg nincs bekapcsolva nem tudja blokkolni. Valami más lesz itt a gubanc. Néztem DMr mentes IE-vel, bár aligha lett volna erre megoldás, azért tettem egy próbát.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Az Outpost tüzfalat állitsd át rákérdezõ módra.Úgy probáld megnyitni az árlistát.Majd szabájt hoz létre hozzá.

Dj Faustus
Tûzfal?
Ugyanis ez a huncut árlista/webbolt az 1080-as porton keresztül kommunikál, ami nem éppen szabványos 80-as HTTP port...

Nem tudok megnyitni egy oldalt, amit más meg tud. Konrkétan a http://www.bellcomputer.hu/ oldalon az árlista oldalát nem tudom. Már próbáltam FF-el és IE-vel is, töröltem gyorsítótárat, stb-t, de nem jön be. Valami ötlet?
Ja amúgy az IE állapotsvjában DNS hibát ír frissítéskor.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Basic
Kösz szépen, sikerült!

köszi!

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

Dj Faustus
Mivel a VLC Media Player lejátssza ezt a stream-et (szerencsére ezt a WMV/WMA kombinációt kezeli), mentsd le vele.
Fájl/Hálózati adatfolyam megnyitása
HTTP/HTTPS/FTP/MMS kiválasztása, cím megadása
Mûsorszórás/Mentés kiválasztása
Beállítások gombra katt, a megjelenõ ablakban válaszd ki a Fájl-t, megadod a fájlnevet, utána beállítod a neked tetszõ átkódolási formát (hang- és videókódek), beágyazási eljárást, és máris menthetõ a stream.

Dj Faustus
Az IP-címedet tökéletesen elrejteni nem lehet, hisz a WAN hálózatokat felügyelõ szakemberek vissza tudják követni az eredeti forrást.
Próbálkozni lehet különbözõ anonymous proxy szerverekkel (a proxy szerver címe, és portja megadható bármelyik elterjedt kliensprogramban - HTTP/FTP/stb...), illetve hálózati adatátvitelt ezeken a szervereken keresztül bonyolító programokkal, maximum a végfelhasználót (honlap üzemeltetõt, mezei internetezõt, stb) tudod átverni.

tobias88
hell, nem tudtok valami ip elrejtõ programot?? vagy ilyen nincs?
Basic
De úgy sem megy.

torrente111
sziasztok.szeretném megtudni mert már biztosan sokan ismeritek melyik a jobb,hasznosabb,haszontalanabb:XP.Black.Edition.USA.Retail.Final vagy Microsoft.Windows.XP.Professional.Corporate.SP2.Integrated.January.2007.MULTI.IMAGE-ETH0.õszintén ki melyiket ajánlja és miért.köszönöm

biomage
úgy értete, hogy jobb egér gomb, és ne a cél mentése más néven, ha nem egy letöltö vezérlö programmal töltsd le PL: Net Tranport vagy GetRight vagy FileZilla vagy hasonlo programat szed le

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Basic
Épp ez az, amit írtam, hogy ezt a fájlt tölti le nekem mindig. Egy pár bájtos asx kiterjesztésût. De nekem az asf kiterjesztésû videó kellene, ami több mint 50 mb, és ez indul el, ha a böngészõ címsorába beírom a címet.

Amse
#8509?

torrente111
pedig a csillagra kell!

Attila56
Azt mondták hogy az RSS-re kell nyomni hogy kitöröljem a kedvencek közül azt a topcito amit nem szeretnék ott látni

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

aszizoli
Biztos, hogy a kedvencek törlésére nyomtál, és nem az RSS gombra?

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Tomicsek

hello!
régebben szó volt a "Netsend" parancssoros házatos üzenetküldõ parancsról.
ehhez ugye el kell inditani a Felügyeleti eszközökben az Üzenetküldõ szolgáltatást. az a gond, hogy minden egyes gép-ujrainditás után el kell inditani, mert õ leállitja magát!
az lenne a kérdésem, hogy nem-e lehetne valahogy megoldani, hogy automatusan elinduljon ez a szolgáltatás a Windows-sal??

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

Attila56
És végig ez megy.......nem értem mi a baja

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Attila56
PLEASE HELP!!!!!! Ha törlök egy topicot a kedvencek közül ez jön ki:
Ehhez az XML-fájlhoz nem tartozik stíluslap-információ. A dokumentumfa az alábbi.

<rss version="0.91">

<channel>
<title>SG.hu - !!!SEGÍTSÉG!!!</title>
<link>http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1040759332</link>
<description>!!!SEGÍTSÉG!!!</description>

<item>
<title>2007.01.25. 18:04 - zoolee (#23466)</title>
<link>http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1040759332</link>
<description>Ja jóó...Ok vágom...Sorri elnéztem....</description>
</item>

<item>

Tomicsek
Tessék.
Link.

Kontrakcio
köszi 😊

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Basic
Milyen letöltésvezérlõbe? Próbáltam Flashgettel, de nem ment azzal sem.

Evin
Itt minden megvan hozzá:
www.dvbskystar.com
Itt pedig van kifejezetten SS2-es fórum:
www.netboard.hu

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Kontrakcio
Szevasztzok'
digitális mûholdvevõ kártyához hol találok szoftveres dekódert és h hova kell felrakni és hogyan 😊 ? (SkyStar2)

Elõre is köszi'

Sziasztok

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Tomicsek
http://195.56.77.227/autonomia/200701/20070120/spot_22853.asf ezt az url-t letöltésvezérlõbe, és tölti is.

Amse
Hi!

Az a bajom, hogy a media player classicban nincs kép fullscreen-ben...
2 gépet is újratelepítettem (vga: egyik Ati 9600, másik Geforce 3 ti200)
K-lite codec pack van fent mind2 gépen, de az egyiken régi a másikon új és egyiken se jó a fullsreen. Milyen codec hiányozhat?
Nem ragazkodom a K-lite pack-hez, de utálok mindent külön felrakni 😊

Basic
Sziasztok! Olyan problémám akadt, hogy van ez a videó, és nem tudom sehogy se letölteni a gépemre. Ha kattintok jobb gombbal, majd cél mentése más néven, akkor csak egy listát ment le, nem a videót, és nem értem miért. Ha viszont a böngészõbe beírom a címet, rögtön elindítja a WMP-ben.

zvaragabor
Hi! Olyan problémám van, hogy:

Az Avira Antivirust használom, ami ingyenes, és amikor automatikusan, vagy manuálisan updatel, akkor kidob egy ablakot, amiben az áll, hogy upgradeljek a premium változatra, ami fizetõs. De én nem akarok, és nem is fogok. Ez az ablak így néz ki. Az oldal tartalma most nem tudom miért nincs ott, máskor ott volt. Az lenne a kérdésem, hogy nem lehetne valahogy valamivel megoldani, hogy ez az ablak meg se jelenjen?

Chaos Anno Domini

Nagyon köszönöm !

A férfiaknak két dolgot kell tövig nyomni. A másik a gázpedál...

Például: Ad-Aware
Csö ! Javaslatot kérnék anti-spyware progira - követelmény:freeware.
(de azért jó legyen )
Elõre is köszönöm.

A férfiaknak két dolgot kell tövig nyomni. A másik a gázpedál...

Tomicsek
Csokkentett mód, vírus és kémprogramirtás.

Még ez is ott volt leírva-
Boot into safe mode.
Once in safe-mode, from start -> run type: cmd.exe
at the prompt type:
sc delete mssync2020
Then reboot the machine

repvez
Sziasztok.Egy gyors segitség kéne pár napja magátol leáll a gépem kék képernyovel és az mssync20.sys fájlra hivatkozik hibaként.
hiba
A google a fenti linkeket dobta rá de nem tudok angolul valaki tudna segiteni hogyan tudom megjavitani mert mostmár induláskor egybol beadja a kék képernyot.Most is csökkentet modbol irok.
Dj Faustus
Valaki nem tudna egy olyan konvertáló programot, ami a wavból mp3-at csinál?
Lame: ingyenes parancssoros, jó minõségû mp3 tömörítõ.
Razorlame: grafikus felület az elõbb említett tömörítõhöz.

Csomagold ki mindkettõt egy könyvtárba, majd a Razorlame-et elindítva az Edit/Options menüpontnál meg kell adnod a lame.exe elérhetõségét (ugyanabban a könyvtárban van, mint a Razorlame).
Az Edit/Lame Options menüpontban beállíthatod a tömörítés beállítását.
Az Add gombbal tudsz hangfájlokatt hozzáadni, az Encode-dal meg tömöríthetsz.

Sziasztok!!!Valaki nemtudna egy olyan convertáló progit ami a wawból mp3at csinál?Aki tud az privibe kérem küldjön linket vagy segítsen.Elõre is kössz.

Dj Faustus
Azt hiszem ez ingyenes: http://site4.pdf995.com/index.html (pontosabban reklámot jelenít meg a böngészõdben minden egyes használatkor)
Az adobe reader egyik ingyenes alternatívája pedig a Foxit reader. Kicsit talán gyorsabban nyílik meg, mint az Adobe Reader.

Szedd le az adobe readert.....

Sziasztok!
Segítség kellene.

A magyar PDF anyagaim megnyitás után pár másodperc múlva érthetetlen nyelvûre változnak. Nagyon bosszantó, mert semmit sem tudok megnézni.
Mi lehet a gond?
Még egy: tudtok ingyenes PDF szerkesztõ programot? Word bõl akarok PDF fájlt készíteni. Szedtem le a netrõl néhányat, de azoknál minden oldalon ott volt a forrás cég logója. Nincs valakinek egy?

Köszönöm a segítséget!
Tomicsek
Igazad van, remélem nincs harag.

Dj Faustus
Azért említettem meg a warez jelleget, mert egyrészt vannak ingyenes eszközök a DVD-készítéshez, másrészt ezen (de más nagy látogatottságú fórumon is) nem kívánatos dolog a warez (legalábbis a direkt letöltésre irányuló megnyilvánulás). Harmadrészt az elõzõ gondolatmenetet folytatva payware/trialware program ajánlásakor a hivatalos oldal megadása (vagy ingyenes alternatíva felsorolása) talán a leginkább célnak megfelelõ (más esetben járjon utána maga az ember - én is ezt teszem, te is ezt teszed).

Kössz mindent most már mûködik...!

Tomicsek
Gondolom neked nem csak a bios jogtiszta.
http://filmkonvertalo.hu/e107_files/downloads/Dvivixtodvd0.5.22.rar

Dvivixtodvd0.5.22 FREE verzió.

Dj Faustus
"VSO CONVERT XTODVD Magyarul is tud, összefûzi, menüt csinálhatsz, feliratot kezel stb."
És warez.

"Az encodeolás "2 pass"-ra van állítva. Ez mi pontosan?"
A 2 pass encoding (nevezzük magyarul 2 lépcsõs tömörítésnek), azt jelenti, hogy a tömörítõ elõször végigmegy a tömörítendõ anyagon és végigelemzi, hogy az egyes képkockák mekkora bitrátával tömöríthetõek. Az elemzés eredményérõl készít egy .log kiterjesztésû állományt.
A második lépcsõben a .log file felhasználásával összetömöríti a tömörítendõ file-t a tömörített állományba.
Bõvebben errõl: http://www.afterdawn.com/glossary/terms/multipass.cfm

"mi számít legjobban encodeolásnál, a proci, ram , a vid kártya, vagy mind egyszerre?"
Leginkább a proci, de a RAM (mérete/sebessége) is fontos. A videókártya a tömörítés folyamatában nem vesz részt.

Üdv!

Megakadtam egy kicsit.... A következõ lenne a problémám és kérném a segítségeteket: kaptam egy kész PDF-et (fonts és képek a helyükön), azonban az anyag átdolgozása során (csak a szövegekbe nyúltam bele, átírtam) a font készlet nem csatolódott-(ezt a PDF optimizer-ben ellenõriztem)-. Hogyan tudnám csatolni-linkelni a fontokat az anyaghoz újból?

Tomicsek
VSO CONVERT XTODVD. Link.Magyarul is tud, összefûzi, menüt csinálhatsz, feliratot kezel stb.

GregSB
Hali!

Egy 2cd-s (avi kiterjesztésû) filmbõl próbálok DVD-t csinálni az ingyenes Avi2DVD-vel.

Az "encode"-olás rész (amikor az avit átalakítja DVD-video fájlá) viszont irreálisan lassú. Egy pass-t 8 (!) órán keresztül csinál, szal "2 pass encode"-al 16 órát szórakozik. (2x 730 megás, 2 óra 20 perces filmrõl van szó)

Több kérdésem is lenne:

1. Az encodeolás "2 pass"-ra van állítva. Ez mi pontosan? Érdemes így lefuttatni a konvertálást? (nálam ez gyakorlatilag dupla idõt jelent)

2. Hogyan tudnám felgyorsítani a folyamatot? Egy 4 éves laptopot használok, 2.60Ghz-es Intel Celeron proci van benne 1Ghz RAM-al, és egy nagyon alap vid karival. Most tervezem új gép vételét... mi számít legjobban encodeolásnál, a proci, ram , a vid kártya, vagy mind egyszerre?

Köszi elõre is a segítséget!

Szevasztok!
Remélem jó helyen járok, segítség kellene. Kéthangsávos avi-t szeretnék szerkeszteni. Több oldal átböngészése után a Nandub nevezetû programot ajánlották az ilyesfajta munkához. A probléma az, hogy kizárólag akkor vagyok képes a két hangsáv között választani (a létrehozott avi lejátszása során) ha a két hangsáv egy és ugyan az. Vagy mindkettõ magyar, vagy mindkettõ angol, de nekem pont a keveréke kellene. Viszont, ha a két különbözõ hangsávot állítom be, egyszerûen összemixeli a hangsávokat és a film lejátszása közben egyszerre megy az angol és a magyar hang (válogatási lehetõség nincs)
Erre a problémára szeretnék valami megoldást kérni. A segítséget elõre is köszönöm.