Segítséget kérek
  • Dj Faustus #10767
    "Attól, h guruk vagyunk, még kellene lecikizni azt akinek lövése sincs a programozáshoz mega pécényelvhez, csak segíteni szeretne valaki"
    1. Nem vagyok guru.
    2. Nem "cikiztelek" le. Csak a digióra "újmagyar" szó erőteljes agyszüleményeket indít meg az emberből - a vok-ról, tok-ról, szijjasztok-ról, cejetem-ről (és egyéb mostanában elterjedt állatfajtákról - no meg az emót is megemlíthetjük) nem is beszélve.
    Ha "cikiztelek" volna, akkor az ellened irányult volna - amit egyrészt nem teszek meg, másrészt ez nem ellened irányult.
    3. Egy szóval sem említettem/kérdőjeleztem, hogy nem értesz a "programozáshoz"/"pécényelvhez". Csak a felhasználás miértjét (célját, okát) firtattam (mire jó egy "digióra" és egy hőmérő egy portálra, milyen célja/funkciója van).

"Gondolhatod, h nem nekem kellenek egyenesbe a hátéelemkódok!:))"
    Teljesen mindegy kinek kell. A megoldást így is, úgy is valamiféle kód formájában kapod meg - vagy másolja az ember, vagy megírja, vagy külső szolgáltatásként illeszti be - valamilyen formában úgyis összefut a "rettenetes" kóddal.
    Ha főz/süt az ember, előbb-utóbb kapcsolatba kerül a konyhával/a főzőkanállal/a lábossal/sóval/borssal/paprikával.