Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

No, így már érthetõbb mire van szükség.

BSA Commander from Tessource

Sok sikert!
(Azért megnézem meddig tart a lelkesedés😊)
Ioles
csak nemtudom hogy melyik fájlban lenne a szöveg, ezt kellene kideríteni, eddig a bsa fájlokra tippelek

Ioles
Köszi!😊

zvaragabor
Szavadon foglak! Sok szerencsét akkor hozzá! 😊

Chaos Anno Domini

Ioles
nembaj, megpróbálom, úgysincs más dolgom a tanuláson kívül😊

zvaragabor
LOOOOOL! Lefordítani? Nah azzal lehetne munkád. A Morrowindet is csak nem régen fejezték be, vagy még kész sincs.

Chaos Anno Domini

Ioles
Egy önkicsomagoló exe-t le is töltöttem de azzal nemtudok semmit kezdeni mert csak kicsomagolja csinál egy BSA.exe-t és ha megnyitom nem történik semmi, társítani sem tudom a fájlokat a programmal

Ioles
A TESIV.: Oblivion fájljai között van egy pár bsa kiterjesztésû, szerintem ebben lenne a játék szövege, megpróbálnám lefordítani csak nemtudom megynyitni

aszizoli
Tallóz ezen az oldalon, több lehetöség is van.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Pontosan mit kellene letölteni?
A linken, amit adtam ott vannak a szükséges infók.
Pontosan milyen fájl akar ez lenni, mit akarsz vele kezdeni?
Ioles
köszi és honnan tudnám letölteni?

Ioles
Sziasztok!
bsa kiterjesztést milyen programmal tudok megnyitni? Elõre is Kösz!

kuci06
magyar nincs a menuben<#help>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

dester

Control Panel-Regional and Language Options-Languages-Details

Itt a listából válaszd a magyart

kuci06
Sziasztok!
Valaki tud olyan programrol amivel angol windows-nal magyar billentyuzetet hasznalhatok?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Sziasztok!

Mivel a mobil fórumra a kutya se jár ezért ide teszem fel kérdésemet, remélem tudtok segíteni!

T-mobilnál hol tudok utánnanézni hogy milyen fix mobil internet csomagok vannak, pl 300 megát letölthetek havi 3ezerért vagy vmi ilyesmire gondoltam, pannonnál megtaláltam de én t-mobilos vagyok!

Mobilon lehetséges-e kékfogon keresztül netezni? (SE W800)

köszi

ikszdé XD

VLC media player
Beállítások -> Kibõvített grafikus felület
sopi
mikor legelöször felraktam akkor ment de most nem tudom miért nem megy már a Powerdirectort is ujraraktam a kodekeket is midnent de a Frapses videokat nem akarja megnyitni pedig már ugy szerkesztenék 😞(((((

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

Serpa
megoldást tud vki?

sopi
mindent megnyit csak a FRAPS-os vdeokat nem....pont amik kellenének

sopi
Ace Mega Coec-et felraktam simán meg Professionálon is meg leszedtem ezt az ffdshowot is de ugyanugy nem nyitja meg a FRAPSOS vieokat.

dester
Ace Mega Codec-et szedd le és ezt tedd fel:

Link - (Cél mentése másként)

sopi
Hi Mindenkinek.
Elöször is BUÉK!!!
Nah akkor az lenne a probléma hogy van a Power DIrector Program és megnyithatok vele zenét képet de a videókat ami a legfontosabb nem szereti vannak videok pl egész filmek amiket megnyit de nekem csak részletek kellennének amit Frapsal veszek fel játékokbol. Tehát a FRAPSes videokat nem nyitja meg és ezt a hibaüzit dobja ki.
Plz valaki segitsen mert már elég régota ezen szenvedek mi lehet a baj. Ha kodek akkor mondjatok egy jot mert már annyit kiprobáltam.
MOst jelenleg ACE mEGA CODEC van fent Professional telepitövel.
Plz help valaki. Nagyon szépen megköszönném ha valaki tudna sdegiteni. 😊
[/img]

Evin
Biztos van valami leírás az oldalon. (Majd én is akarok feltölteni, szóval biztos utánajárok, de kitudja mikor lesz rá idõm.)
FLV fájlokat játszik le az oldal, ha konkrétan ez érdekelne.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Nagyjából lefordítottam, csak nagyjából, mivel nem sikerült az angol középfokúm, de ma nem is érdekel, 3 nap múlva vizsgázom, a fene egye meg..... de azért várom a jó tippeket, hogy azt a szarházi aspx fájt. hogy a picsába nyissam meg.
Gyerekek buli van!!!!<#puszis><#law><#pias><#integet2><#puszi><#puszi>
Hû ez nagyon jó ez az oldal, köszi...
Talán ez segit:Link

Nekem valami progi kellene AZ ASPX fájl megnyitásához? jegyzetet akarok letölteni, nagyon fontos lenne.
zvaragabor
Jah. Velem is eljátszották már ezt. Amit Specilista linkelt a #8252-es hozzászólásban, ott le tudod te is tölteni ezt a programiot.

Chaos Anno Domini

Jó szorakozást hozzá.Egy kis segitség:
Képlopás menete:

Jobb oldalt lent az óra mellett van egy ikon, a messengerdiscovery live ikonja. Erre az ikonra nyomni kell egy jobb egérgombot, majd ki kell választani a kapcsolatok menûpontot, ezután bejön a kapcsolatok ablak ahol baloldalt az msn partnerek címei láthatõk, kiválasztasz egyet belõle és ha a jobb oldalon megjelenik a címhez (partnerhoz) tartozó kép akkor megnyomod a jobb felsõ sarokban lévõ 'képlopás' gombot.

Partner nevében történõ írás:

Nyitsz egy párbeszédablakot, az üzenõrészbe pedig a következõt írod:
!imitate üzeneted ---> láss csodát tényleg az õ nevében írsz.

Akkor azt mondod, hogy akivel éppen beszélgetem az csinálta az egészet? Mert akkor lecsavarom a fejét.
És köszi a segítséget mindenkitõl. BUÉK!

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Hú ezt nem nekem írtad, majd letöltöttem....
Jajj, ezt most gyorsan kipróbálom..köszi....
Messenger Discovery Live-al csinálja.Letöltés

Sziasztok! Tudja-e valaki, milyen programmal lehetne megnyitni a aspx fáljt? Nagyon sürgõs, tudom, hogy most mindenki bulizok, de szánjon már meg valaki.
BUÉK!
zvaragabor
Az a s***fej az pont az, akivel éppen beszélgetsz. 😊 Van egy nem hivatalos kiegészítõ az MSN-hez, aminek van olyan képessége, hogy tudsz a másik nevében írni, mintha õ írta volna. 😊 Már csak azért is lehetetlen, hogy valaki feltörje, és köben belebeszélgessen, mert ha be vagy jelentkezve, és máshol bejelentkezik valaki a te címeddel, akkor téged ledob az msn. Szóval nyugi, csak ezzel a hihetetlenül értelmes programmal szórakozik valaki. Valami Discovery Messenger a neve azt hiszem. Ha mondod neki, hogy tudud hogy mivel csinálja, akkor valszeg abba fogja hagyni, mert már nem lesz neki kedve olyat basztatni, aki tud rola.

Chaos Anno Domini

Csá mindenkinek.
Nekem olyan problémám van, hogy vmelyik s***fej feltörte az msn-em és ha vkivel beszélek akkor az én nevemben beleír a beszélgetésbe. Szal helyettem ír még akkor is ha ott vok.

Az lenne a kérdésem, hogy tudok ellene vhogy védekezni? Új címet nem akarok csinálni mert túl sok a partner, ha meg kiírom, hogy "ez az új címem" azt is ugyanúgy feltöri az a rohadék.

VKI PLS SEGÍTSEN!
THX elõre is.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy nem találok normális drivert nvidia riva tnt 2 model 64 / model 64-hez.Ha valaki tudja honnan szerezzem be írjon. Elõre is köszi!
Optyx
Köszi szépen, megpróbálom.

R0sc0
sziasztok!
Ezt a videot milyen programmal csinálták?
köszi!

http://www.youtube.com/watch?v=EwMxtzxncjI

Serpa
több kérdésem is lenne 1xre.

media player classicban, h tom a fényerõt növelni, már ha lehet?
ha nem, melyik lejátszót tudnátok ajánlani?
(géprõl TVn nézek filmet és van, h sötét a film és ha a TVfényerõt növelem, látszik a 4 csík a képernyõ szélén)

vobsubban hogy lehet a sub helyét változtatni?
vmikor már megtaláltam, de most vhogy nem lelem.

köszönöm a segítséget.

bmffm856
hello! egy olyan programot keresek, amivel olyan teszteket lehet csinálni, mint a kvizpart.hu-n. ha tudtok ilyet légyszi írjátok be. köszi elõre is! ciao!

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

kuci06
ok köszi, majd megpróbálom<#worship>

adobepremiere
Amikor újrainditod a géped akkor nyomkodd gyorsan az F2 billentyût és ha minden jól megy akkor belép a BIOS-ba. És ott már eligazit a képernyõn megjelenõ információ!
F10-el kell kilépni legalábbis nálam.
Ha nem jön össze akkor egy szakszervizbe vidd a gépet.
BIOS visszaálitás itt nálunk álltalában pár ezer forint. max 2000Ft

Ha megvan a kiskönyv amit az adatlaphoz kaptál ott mindent megtalálsz!

Légy kreativ..........

kuci06
és az melyik menüpont?<#szomoru1>
A "load fail-safe defaults" ,vagy a "load optimized defaults"?
(bios-ban nem igazán vagyok otthon <#buck>)

adobepremiere
Lépj be az alaplapod BIOS -ába és ott állitsd be a gyári értékekre az adatokat!

Légy kreativ..........

kuci06
sziasztok!
amikor fel akarom tenni a windows xp-t, ezt irja ki a telepítõ:

300 Gb-s Sata vinyóm és Gigabyte 81955x Pro alaplapom van.
Valaki pls help!
<#help>

hali
újra akarom húzni a windowst, és amikor kiírja h számítógép hardverkiépítésének vizsgálata, fekete kép és kész.. semmi.. hogy lehetne ezen túllépni? várom a segítségeket 😊 kösz

SASboy

nice legs. what time to open?