Segítséget kérek
  • Dj Faustus #10670
    "Átkonvertáltam WinAVIV- programmal, és kiirtam dvd-re Neroval. Amikor megnéztem folyamatosan az összes kép közepén a program neve és elérhetősége - a WinAVIV-é - feliratozva van. Hol rontottam el, mit kéne csinálnom, hogy az ne legyen benne?"
    A programnak a próbaváltozatát használtad, és az rakta be a feliratot.
    Hogy ne legyen felirat újra kell csinálni az egészet, ami két módon oldható meg:
    1. Feltöröd a Winavi-t (ami csúnya dolog).
    2. Beszerzel ingyenes alternatívát (léteznek!):
    dvdflick
    Avi2DvD

"meg még valami: és myspace oldalakról a zene letöltésre van valami?"
    Alkalmazd az előző hozzászólásomban javasolt Firefox+Firebug módszert - csak nem .flv-t kell keresni, hanem .mp3-at vagy valami nagyméretű állományt (a honlapon levő lejátszónak futnia kell, hogy megtaláld az adott állományt!).

"Hello azt szeretnem megkérdezni hogy lehet felíratot feltölteni radlight-al vagy media playerral?"
    A felírat-állomány neve legyen azonos a film-állomány nevével.
    Vagyis: 123.avi és 123.srt
    Ezek után a lejátszók többsége (VLC Media Player biztos, Mplayer dettó) automatikusan hozzárendeli a filmhez a feliratot.

"Nekem Ilyesmi
    Videókártyám van."

Az "ilyesmi" linkre egy 18+-os kép jön be.

"Ilyesmi lennea bővítőhely."
    A többi elmosódott képen meg nem videókártya, hanem alaplap van, Pentium II-es procival.
    Ha meg tudnád mondani az alaplap (vagy komplett gép esetén maga a gép) PONTOS típusát akkor bővebb felvilágosítást tudunk nyújtani.
    Nekem laptopban látható SDRAM-bővítőhelyre emlékeztet az alakjuk.