Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N1ggA
Hi! Egy olyan programot keresek, ami screenshotot küld a másik gépérõl. Tud valaki ilyet?

Spread De Love!

A tûzfal logja tök üres. Pontosabban az alerts and logs fülnél a lista üres. Ez lehet, vagy rossz helyen nézem?
aszizoli
Ime az alg.exe.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

bauer15
hello azt szeretném kérdezni hogy a Zone Alarm-om folyton rákérdez egy ilyenre alg.exe Ez mi?
engedhetem vagy inkább ne?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

units
Ez a log nem vészes.
Több olyan progid van ami folyamatos kapcsolatot tart.
AVG
ZoneAlarm
Bandwidth Monitor..stb
Talán a tûzfal logjában kéne keresgélned.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

oks, akkor megmutatom mit adott ki:

Running processes:
G:\WINDOWS\System32\smss.exe
G:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
G:\WINDOWS\system32\services.exe
G:\WINDOWS\system32\lsass.exe
G:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe
G:\WINDOWS\system32\svchost.exe
G:\WINDOWS\System32\svchost.exe
G:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
G:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe
G:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
G:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe
G:\WINDOWS\Explorer.EXE
G:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgemc.exe
G:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE
G:\WINDOWS\System32\svchost.exe
G:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe
G:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
G:\WINDOWS\System32\spool\drivers\w32x86\3\hpztsb08.exe
G:\Program Files\Hewlett-Packard\Digital Imaging\bin\hpotdd01.exe
G:\Program Files\QuickTime\qttask.exe
G:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgcc.exe
G:\Program Files\D-Tools\daemon.exe
G:\PROGRA~1\POP-UP~1\dpps2.exe
G:\Program Files\Java\jre1.5.0_09\bin\jusched.exe
G:\Program Files\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe
G:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe
G:\Program Files\Canon\CAL\CALMAIN.exe
G:\Program Files2\bandwidth_monitor\Bandwidth Monitor\Bandwidth Monitor.exe
G:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE
G:\Documents and Settings\Administrator\Asztal\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.google.co.hu/
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName =
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - G:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - G:\PROGRA~1\Spybot\SDHelper.dll
O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - G:\Program Files\Java\jre1.5.0_09\bin\ssv.dll
O4 - HKLM\..\Run: G:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
O4 - HKLM\..\Run: G:\WINDOWS\System32\spool\drivers\w32x86\3\hpztsb08.exe
O4 - HKLM\..\Run: G:\Program Files\Hewlett-Packard\Digital Imaging\bin\hpotdd01.exe
O4 - HKLM\..\Run: "G:\Program Files\QuickTime\qttask.exe" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: G:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgcc.exe /STARTUP
O4 - HKLM\..\Run: "G:\Program Files\D-Tools\daemon.exe" -lang 1033
O4 - HKLM\..\Run: "G:\PROGRA~1\POP-UP~1\dpps2.exe"
O4 - HKLM\..\Run: "G:\Program Files\Java\jre1.5.0_09\bin\jusched.exe"
O4 - HKLM\..\Run: "G:\Program Files\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe"
O4 - HKCU\..\Run: G:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe
O12 - Plugin for .spop: G:\Program Files\Internet Explorer\Plugins\NPDocBox.dll
O16 - DPF: {62789780-B744-11D0-986B-00609731A21D} (Autodesk MapGuide ActiveX Control) - http://map2.index.hu/MGViewer/ActiveX/mgaxctrl.cab
O16 - DPF: {8E0D4DE5-3180-4024-A327-4DFAD1796A8D} (MessengerStatsClient Class) - http://messenger.zone.msn.com/binary/MessengerStatsClient.cab31267.cab
O16 - DPF: {9059F30F-4EB1-4BD2-9FDC-36F43A218F4A} (Microsoft RDP Client Control (redist)) - http://webneptun.bkae.hu/Neptun/msrdp.cab
O16 - DPF: {B38870E4-7ECB-40DA-8C6A-595F0A5519FF} (MsnMessengerSetupDownloadControl Class) - http://messenger.msn.com/download/MsnMessengerSetupDownloader.cab
O18 - Protocol: msnim - {828030A1-22C1-4009-854F-8E305202313F} - "G:\PROGRA~1\MSNMES~1\msgrapp.dll" (file missing)
O23 - Service: Ati HotKey Poller - Unknown owner - G:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe
O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - G:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe
O23 - Service: AVG7 Alert Manager Server (Avg7Alrt) - GRISOFT, s.r.o. - G:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe
O23 - Service: AVG7 Update Service (Avg7UpdSvc) - GRISOFT, s.r.o. - G:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe
O23 - Service: AVG E-mail Scanner (AVGEMS) - GRISOFT, s.r.o. - G:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgemc.exe
O23 - Service: Canon Camera Access Library 8 (CCALib8) - Canon Inc. - G:\Program Files\Canon\CAL\CALMAIN.exe
O23 - Service: iPod Service (iPodService) - Apple Computer, Inc. - G:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe
O23 - Service: O&O Defrag 2000 (OOD2000) - O&O Software GmbH - G:\WINDOWS\system32\OOD2000.exe
O23 - Service: VirusBuster Component Manager Service (VBCompManService) - VirusBuster Kft. - G:\Program Files\VirusBuster\Bin\VBCMServ.exe
O23 - Service: TrueVector Internet Monitor (vsmon) - Zone Labs, LLC - G:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe

mrzed001
Nem ismerem a Compaq-okat, de nem hiszem, hogy a BIOS-t a wincsin tárolta volna. A jelszó gondolom a BIOS-ban beállított boot-oláskor kért jelszó. Normál gép esetén a tanács ennek elvesztése esetén az elem kivétele alaplapból, sõt kisütni, vár ... vár, és mivel bios minden beállítást elfelejtett visszaáll gyári alap helyzetre.
Lehet neked is ezt kellene kipróbálni.
Ha nem nyert, akkor net átnyálazása a típushoz eredetileg adott CD és leírás után

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

units
úgy tudtunk volna segíteni illetve tovább lépni, ha mi is látjuk.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Köszi szépen!!

Walk the Talk.

Ioles
Valaki tudna segíteni?

Megnéztem ezt a HijackThis-et, talált is 3-4 hibát, de miután kijavította továbbra sem változott a helyzet...😞 azért köszi!
m66
Külön mappákba szedd le tömörítés nélkül az egyes elemeket, úgymint fõfilm, menürendszer (esetleg extrák), a szükséges hangokkal és felirattal. A DVD Lab nevû programmal lehetséges az újraszerkesztés, igen korrekt eredményt ad. Az AVI-ból DVD-be módszer teljességgel rossz, ugyanis az már eleve egy roppant módon tömörített anyag. Ugyan lehet újból DVD-t gyártani belõle, de rosszabb lesz, mintha az eredeti lemezt "zsugorítod". Azonban nem rossz dolog pl. kiírni egy 9GB-os kétrétegû lemezre, ekkor semmit sem kell variálni, egyszerû másolási mûvelet lesz. Kb. 800-1000Ft, de lehet, hogy van még olcsóbb is.

Kontrakcio
köszi <#smile>

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

A Log File-t betallózod ide.Link
Ha a Log-ban piros felkiáltó jeleket látsz,az általában virus,vagy spyware jelenlétére utal a rendszerben.Ha sárga kérdõjelet látsz,az egyrészt azért van,mert Pl.nem ismeri fel azt a programot ami fut a rendszerben de megbizható alkalmazás.Én ezekre rá szoktam keresni a neten,hogy milyen programhoz tartozik.Elõfordulhat,hogy csak feleslegesen fut.A zöld pipa azt jelenti hogy minden rendben,az alkalmazás megbizható.

Kontrakcio
HijackThis-nél hogy lehet megkülönböztetni a helyes ill. nem oda való témákat?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

units
Feladatkezelõben nézted már?

tegyél be egy HijackThis logfilet.
"do a system scan and save a logfile"
A kapott .txt tartalmát másold be ide.

units

Hali!
Az a gondom, hogy valami progi folyamatosan tölt a netrõl, de nemtom, h mi. Lefuttattam a spybot-ot meg víruskeresõket, de semmi. Tûzfal elvileg van, az nem enged ki egy ismeretlen progit sem. Vmi ötlet? Elõre is köszi!
aszizoli
Itt találsz magyar használati utasítást a DVD Shrinkhez.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Ioles
Sziasztok!
Ismerõsöm vett egy Compaq Armada 1530D-s P1-es laptopot. Olyan gondja lenne hogy használtan vette és jelszó van rajta, így vette meg az elõzõ gazdájától, de õ elfelejtette a jelszót megadni, és nem is tudja behozni a windowst, természetesen csak a jelszóig hozza be. A winchester-en tárolja a BIOS-t, de a winyó le lett törölve a BIOS-sal együtt, és ezért nem tudja elindítani a telepítést. Hogy lehetne megcsinálni? Elõre is KÖSZ!

aszizoli
Pl. DVD Shrink.
Viszont a minõségromlás, 80% alá tömöritve, szerintem már tv-n is észrevehetõ.

Segítséget kérek!
Nekem XP-m van, de a haverom win 98-at használ. Normál leálláskor / nem mindig/, úgy tesz mintha kiszállna, majd a win 98 kép kimerevedik, s kész.
A NET-rõl töltöttem már le segédprogit, háttérben futás, semmi.
Köszi!

Walk the Talk.

Darth Sith
helo. az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom azt megoldani, hogy egy dual-layer dvd-bõl csinálok egy sima dvd-re ráférõ méretü filmet? úgy hogy menüt, nyelveket meg mindent rajta hagyok. Azt próbáltam már hogy dvddecrpyt-el rippelem, majd abból autogk-val avi aztán abból vissza dvd-be, de nem az igazi. Nincs vmi konkrét progi, amivel az egész dvd-t max minõség romlással, de össze tudom húzni akkorára hogy ráférjen egy sima 4,7GB-os DVD-re? ismerõsnek lesz pár dvd, és fõleg tv-n lesz nézve, szval nem igazán jön ki a minõség beli különbség, mert annyit csak nem változik a felbontás. Ötlet? Pls

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Kontrakcio
Hali!
nem rég +változtattam a DVD-romom elõjelét és azóta nem mûködik +felelõen. Van ugy h nem olvassa be a dvd-t és ez egy reboot után normlizálódik szal beolvassa! Mi lehet a probléma?

ha sajátgép/kezelés/lemezkezelés-ben eltávolitom a dvdromom illesztõprogramját majd reboot után ujra rakom szerintetek ugy jó lesz?

Kontrakcio
köszi a segitséget <#eljen><#smile>

Kontrakcio
köszi <#eljen>

sziasztok! tegnap behalt az xp-m, akárhányszor újraindítom, az üdvözöljük képernyõig jut és nem tölt be tovább. gondoltam semmi gond, újrarakom. viszont nem indul el egyik telepítõ cd sem (három félével is próbáltam, tehát a cd-k jók). felpörgeti a dvd író a lemezeket, de nem indul el a telepítõ..... biosba se tudok belépni, nyomkodtam már minden gombot, az alaplapom intel. nem tudom, mit próbáljak meg még vagy hogyan léphetnék be a bisba?

level 18 playstation gamer.

mrzed001
Paragon töredezettségmentesítõje (talán perfectdisk? a neve) talán az egyik legjobb töredezettségmentesítõ progi. Csinálj 2-3 GB helyet a gépen (minél több, annál gyosabb, illetve nagyon kicsi esetén elõfordulhat, hogy 2x kell végigmenni a drive-on), agresszívan konszolidálja a szabad területet, ja és a smart defragmenterrel beállíthatod, hogy legelõre pölö a 6 hónapja nem változott állományok kerüljenek, aztán a 3-6 hónap közötti, aztán a 3 hónapnál újabb ... így csökkented a jövõbeli fragmentálódását is a wincsinek

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

mrzed001
neroban talán fent kell kiválasztanod, hogy nem a CD íróra akarsz írni, hanem valami virtuális drive-ra, vagy file-ba vagy miacsuda .... (rég használtam, lényegében csinál egy nrg file-t)

Tényleg állandóan kapcsolatkérést blokkol a tûzfal, de mit lehet ellene tenni?
Thx.
marsu
Sziasztok, olyan programot keresek amivel naptárt lehet szerkeszteni, de tartalmazza a névnapokat is.

a segítséget köszi!!
Dj Faustus
Közkívánatra: meghajtó-ikon megváltoztatása:
1. Start menü/Futtatásba írd be: regedit
2. Keresd meg a bal oldali részben:
HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/
CurrentVersion/Explorer

3. Itt kellene lenni a következõ kulcsoknak (az x a meghajtó jele):
DriveIcons/x/DefaultIcon
Ha nem létezne, létre kell hozni (jobb klikk az Explorer kulcson/Új/Kulcs - DriveIcons, majd ugyanezt az újonnan létrehozott DriveIcons kulccsal, illetve a meghajtó betûjelét jelzõ kulcssal, illetve a DefaultIcon kulccsal).
4. A DefaultICon kulcsban levõ karakterláncot át kell írni a következõre:
C:\WINDOWS\system32\shell32.dll,8 - ha a merevlemez ikonját szeretnéd (a szám az állományban levõ ikon sorszámát jelzi).

Példa

Vagyis van ilyen oldal. Elõször arra gondoltam, te arra gondolsz, hogy olyan oldal van-e, ahol az egész rapidshare.de tartalmakból kereshetsz. Szerintem ilyen nincs, helyette olyan, ami pl nagyobb közösségi oldalak, ahol ide feltöltött dolgoknak az elérhetõségét írják. A rapidshare.de tárhelyszolgáltató megszüntette a pontozásos rendszert. Már csak pénzért lehet venni premium accountot. Ezért csökkenhetnek az ide feltöltött anyagok.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Lehet én vagyok a tudatlan ezzel kapcsolatban, de szerintem:
1. ilyen nincs
2. igaz még nem töltöttem fel rapidra, de szerintem nem adnak meg semmilyen infót, csak felöltik a fájlt, amelyine néven majd te le is töltheted. Sokszor nem a letöltendõ anyag címe, amibõl nem lehet ráismerni a feltöltött file-ra.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Hello mindenkinek!
nemtudtam hova írjam ezt a kérést de remélem itt tud valaki segíteni nekem
egy v több oldalnak a címe kéne ahol lehet a rapidshare.de tartalmából keresni
elõre is köszi!
Kontrakcio
Hali! Lenne itt nekem más problémám is :S ! nem rég +változtattam a DVD-romom elõjelét és azóta nem mûködik +felelõen. Van ugy h nem olvassa be a dvd-t és ez egy reboot után normlizálódik szal beolvassa! Mi lehet a probléma?

elõre isk köszi!

az nem nyerõ 😞 azért kellene, mert angol a hang és angol felirat is van ráégetve, de lenne hozzá magyar feliratom és azt akarnám inkább rátenni

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

Dj Faustus
" nem tudjátok hogyan tudom az ikonját megváltoztatni"
Google: change drive icon

"és nem tudom normálisan defragmentálni"
Hogy rendesen töredezettségmentesíteni tudj egy meghajtót, bizonyos szabad tárterületre van szükséged.
Másrészt ad valamilyen hibaüzenetet a töredezettségmentesítõ szoftver?

Kontrakcio
szevasztok! lenne 2 kérdésem, reméklem tudtaok segiteni!

1., a régi kötetem kicsit kivan és nem tom normálisan defragmentálni... +oldhato format nélkül? kép

2., pár napja particionáltam egy vinyót és optikai +hajtónak látja... mûködik normálisan! nem tudjátok h tom az ikonját +változtatni, én már kifogytam az 5letekbõl!

itt meg tisztán láthato h felül normálisan a listán meg optikainak látja, elég vicces!

Elõre is köszi!

hali!
tudna valaki mondani nekem olyan helyet ahol le tudnám tölteni a call of tudy 2 1.3 petchoz SERVERGENERÁTOR????

tud valaki segiteni???

Köszönöm az infót.
Hogyan tudnám orvosolni problémát?
Hali! Olyan gondom lenne, hogy nem tudom leszedni a gépemrõl a quick time-ot. Nem reagál sem uninstallra, sem repair-re. Az iPod-omhoz próbáltam frissíteni az iTunes-t és azóta egyik sem mûködik. Tudna valaki segíteni légyszi, hogyan szedhetném le teljesen a gépemrõl, hogy újra tudjam telepíteni? Köszönöm!
biomage
szerintem automatikus frissitést néz pár program
vagy virus

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

tobias88
most ahogy netezel, most is percenként egy spyware próbál hozzád betörni
tobias88
vírus
Üdv mindenki!
A következõ problémám lenne:
Bekötötték a chello 3Mb/s netet,de letöltéskor sûrün megakad a rendszer
(1-2 másodpercre megáll, lefagy stb..).
Ha valaki tudna rá megoldást, hogy mi okozhatja megköszönném.
A gép 1.8-as Pentium(Northwood)512 ram Abit TH7 II lap..
És linux alatt minden ok, win újrahúzás volt de eredménytelen.
sziasztok!
ma arra lettem figyelmes hogy passzív lett a kapcsolatom uTorrentben.
amit én belülrõl látok lokális IP-m az 10.102.x.x, kivülre 213.157.x.x.
Ezóta minden p2p rendszerben passzív vagyok.
Elsõ kérdésem: tudok én valami tenni hogy aktív legyen a netem?
Második kérdés: egy szolgáltató csakúgy megteheti hogy bevág NAT mögé?

http://emulehelp.uw.hu

thx, akkor írok mail-t a szerkesztõknek

aszizoli
Én sem látok kódot. A géped jó.

regisztrálni próbálok ezen az oldalon, de az "Írd ide a fenti ellenõrzõkódot" résznél elakadok mert nem látom hogy mit kellene odaírni, nálatok sincs semmi? vagy az én gépemmel van a hiba?