Segítséget kérek
-
Elnézést ha meg lett válaszolva a kérdés... ;)
"Nekem olyan program kellene amiben tudom a képeket retusálni"
Gimp, Paint.Net, Photoshop, Paint Shop Pro
"hy! .jar kiterjesztést mivel tudok megnézni? milyen program kell hozzá? kössz"
Nem archívum, bár tömörítve van. Nem Winzip kell hozzá, hanem Sun Java Runtime Environment
"Szevasztok! Valaki tudna egy jelenleg is működő megoldást ajánlani arra, hogy hogyan tudnék Youtube-ról video-t letölteni?"
Beírod a Google-be: youtube video downloader és tied a világ.
Vagy beszerzed a Firefox böngészőt, hozzá a Firebug kiterjesztést és bármelyik oldalról beszerezhető a videó[/url].
"ahhoz nem digitalizáló kell hanem tv-tuner, 10 ezer könyékén kapható"
A TV-tuner-kártya nem feltétlenül tartalmaz digitalizáló-egységet/videóbemenetet.
Ráadásul ha lassú a gép és a kártya nem tartalmaz hardveres MPEG-2 kódert, akkor az MPEG-2-be (DVD-videó!) való tömörítést a szoftver fogja elvégezni, ami CPU-igényes-feladat. Tehát olyan digitalizáló-kártyát javasolnék, amiben van hardveres MPEG-2 tömörítés.
Ha a gépeden akarod nézni a TV-t/hallgatni a rádiót (is) akkor egy olyan TV-tuner-kártya kell, aminek van videóbemenete (nem csak antenna), tud digitalizálni, és jó esetben van rajta MPEG-2 kódek.
"De utána bármilyen kodeket felrakok (próbáltam divx-xvid, Klite 2.5.4 és Klite 3.3.0-ásal is persze külön külön) behal mindegyik lejátszó (próbáltam Media és BS playerrel is) valamint kodekkel és kodek nélkül is VLC playerrel. Semmi sem viszi a filmeket. "
1. furcsaság: A VLC Media Player és a BS Player két külön állatfaj: az előbbi kódekekkel egybeépített lejátszó, az utóbbi a Windows kódekjeit használja. Ha egyik sem játssza le a filmet, akkor vagy a filmnél van a gond, vagy az operációs rendszernél (vagy az adott filmekhez nincs meg a megfelelő kódek - de az túlzás, a filmek többsége adott kódekekkel - DivX, XVid, Mpeg,... - van betömörítve)
2. furcsaság: a hibaüzenet. Az a hungapp gyanús nekem...
Egyrészt fel vannak rakva a hivatalos oldalról a legfrissebb driverek és az operációs rendszer összes frissítése?
Másrészt, bár friss rendszer: vírus/kémprogramod/egyéb kártevőd nincs-e?