Segítséget kérek
  • Lockheed
    Üdv Srácok! Segítségre lenne szükségem, video convertálással kapcsolatban... Van egy rakás oktatófilmem, a vitorlázó és sárkányrepülésről, amit neten vettem SmS útján. Namost úgy működött a dolog, h először letöltöttem a filmet, majd amikor meg akartam nézni, akkor jött elő egy kis ablak ahol kérte a kódot... Innen elvitt egy oldalra, ahol kiválaszthattam, hogy mivel és hogyan szeretnék fizetni... ( Credit Card, SmS, Telefonhívás, vagy utalással ) Darabja valami 600 és 1500 HUF között volt, és elég nagy mennyiséget halmoztam föl belőlük pár év alatt..

Namost vázolnám a problémát:

Ezek nagyrésze (azthiszem mindegyik) .wmv -ben van ami még nem is lenne akkora baj. Viszont elég sokban nemlehet "trackelni", tehát ide-oda jönni-menni, hogy azt nézzem amit tényleg szeretnék. Elég gáz, ha egy 2-3 órás filmnek az utolsó 30 percére vagyok kíváncsi, és meg kell néznem hozzá az egészet... Ráadásul ha már odaérek aztis csak egyszer nézhetem, mert nemlehet visszatekerni sem. Áááá! Akármivel próbálom megnyitni a filet, nemsikerül beolvasnia így nemtudom átkonvertálni mondjuk .avi -ba. Elég sok progival próbáltam már, de sajnos egyik sem nyitja meg... Szerettem volna átrakni divX -be, de lehetlen megnyitni. Komolyan mondom megőőőrülök máár tőle! Legalább ha kitudnám belőle vágni a számomra lényeges dolgokat, de mivel nem nyitja meg így lehetetlen vágni... Egy olyan programra lenne szükségem, ami felismeri ezt a licencet ami ( bele van kódolva ???? ) vagy micsodát! Sajnos annyira nemértek a dologhoz így nemtudom, hogy létezik -e erre megoldás. Idegesít, mert nem lopott cucc, hanem szépen ahogy kell megvettem mindent. Ezt így kicsit aljas dolognak tartom. Egyébként fura a dolog, mert ha pl újrarakom a gépet, és reinstall után először akarom nézni, akkor ugyanúgy jön az ablak, és a kapott kódot ( ...még jó, hogy elküldtem magamnak anno mailben az összeset! Ki a franc gondolná, hogy állandóan hitelesíteni kell majd ??? ...) beütve letölti a licenszt. Viszont így pl szerintem meg sem tudnám mutatni egy olyan embernek, aki offline gépen ül... Azért szerintem ha már az ember kifizeti, némi "szabadságot" meghagyhatnának a megnézésével kapcsolatban...

Bocsi, hogy ilyen hosszú lett, de próbáltam jól körülírni a helyzetet, hogy világos legyen... Kérem, ha valaki tud vmi megoldást ossza meg velem, mert mostmár kezd rohadtul elegem lenni a dologból. Sajnos ebben és még sok hasonló témában nemigazán önti el az embert az oktatóanyag elfogadható áron, így nagyon-nagy szükségem lenne rá!

Előre is Köszönöm!

Üdv.: Lockheed.