Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
klik
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Ki tudja mi lehet a hiba ???
Glory Glory Man United!!
WinRaR-val kéne törmöríteni 650mb-os mdf fájlt(Alcohol), olyan 10mb-ra. Hogy tudom, megcsinálni? Mert okom van rá, mivel taliztam 150mb-os rar-t és benne volt 2,5gb-os mdf.
THX elõrte.
Fákjúal!
-Ahhoz már pofa kell. Én nem vagyko olyan. -Akkor te pofátlan vagy?? -Ne zavarj össze!
respect to the man in the ice cream van
nemtom pontosan mikori. azt tom h akkor 42ezer volt amikor vettem.
-Ahhoz már pofa kell. Én nem vagyko olyan. -Akkor te pofátlan vagy?? -Ne zavarj össze!
Fel a fejjel!<#smile>#smile>
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
Próbáld ki a monitort egy másik gépen,vagy a mostani helyett rakj egy másikat s próbáld meg úgy
szoval. szines az egesz rohadt kepernyo ossze vissza csikok vannak, de nem mindig, van hogy 2 hétig nem jelentkezik a gond, aztan 3 napon at ilyen... össze vissza. tegnap elott raktam ujra a windows-t hatha megoldja, de megint csinalja. nem tudom mi a frasz ez az egesz, de nagyon idegesit, videokartya driver reinstall sem segit rajta semmi, értitek, és csomoszor csinalja. igy nem lehet se jatszani se semmit csinalni.... segitsetek plz
ikszdé XD
ikszdé XD
ikszdé XD
Flat Out 1: belépsek, minden megy faxán a menüben, de amikor a játékba lépek, újraindúl a gépem. (azaz érdekes, hogy amikor elkezdek játszani mindig 5 másodpercet birok menni)
Flat Out 2: ugyanez, csak a program záródik be (a windows hibát észlelt, ezért leáll. a kellemetlenségért elnézését kérjük)
Valakinek van valami ötlete?
[a konfigom, ami most van: AMD 2800+ Bartonmagos, Gigabyte GA-7N-400E-L 768 RAM nVidia Gerforce 5700
DiretcX 9.0c, legfrisebb chipsetdriver, a videokártya driver meg majdnem a legújabb.
Szerintetek mi lehet a baj?
(O_o)
T-onlineos netem van, és úgy meggyorsult mint a kurvaélet.
Eddig max 280k/seccel tudtam tölteni. Most max 775k/sec...
Aztán a http://home.datanet.hu/speed.html azt mutatja hogy 4 megás a netem míg eddig 2.5öt mutatott.
De ha itt 4 megás akkor is irreális a 775k/sec.
De tényleg ennyi a sebesség mert percek alatt leszedtem egy filmet 😮
Másoknál van valami?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Sok mindentõl lehet. Driverhiba, valamilyen szoftver hibája, vírus, memória/CPU/hálókártya/merevlemez-hiba.
Futtass le egy teljes körû vírusirtást, memória-ellenõrzést, merevlemez-ellenõrzést. Vizsgáld meg, hogy nincs-e túlmelegedve a CPU és a vinyó.
Talán nem érhetõ el/túlterhelt a szerver, vagy nincs hozzáférésed a szerveren levõ állományokhoz.
nem lehet mert nincs op rendszer. PLS valaki leírná hogy hogyan is kell felrakni? PLS!!!
álom az 1.33 pachet.tudna valaki linkelni???? lécccci
SB Audigy 4-es hangkártyám van, de a telepítõ cd-re nem vigyáztam
eléggé, ezért már csak részlegesen tudom feltelepíteni.....
Valaki tudna nekem ötletet adni, hogy hol található meg a neten az
egész cd tartalma? Vagy, ha más megoldás is létezik, az is érdekelne...
Elõre is köszönöm mindenkinek!
Boob
Miért van az hogy amit letöltök crc hibás lesz?Az összes fáljt hibásan tölti le.Lehet hogy rosszul van beállítva a háló kártya?Lécci írjatok valamit.
Flat Out 1: belépsek, minden megy faxán a menüben, de amikor a játékba lépek, újraindúl a gépem. (azaz érdekes, hogy amikor elkezdek játszani mindig 5 másodpercet birok menni)
Flat Out 2: ugyanez, csak a program záródik be (a windows hibát észlelt, ezért leáll. a kellemetlenségért elnézését kérjük)
Valakinek van valami ötlete?
[a konfigom, ami most van: AMD 2800+ Bartonmagos, Gigabyte GA-7N-400E-L 768 RAM nVidia Gerforce 5700
DiretcX 9.0c, legfrisebb chipsetdriver, a videokártya driver meg majdnem a legújabb.
Szerintetek mi lehet a baj?
(O_o)
Maxthon-t használok és ma kezdte el azt csinálni hogy váratlanul minden figyelmeztetés nélkül bezárja a böngészõt. Ezelõtt soha sem csinált ilyet full stabil volt. Ugye IE alapú a böngészõ. Feltettem az IE7-et ugyanez a gond. Böngészek egyszer csak feljön az ablak hogy be akarom-e zárni az összes tab-ot.
Most beállítottam Maxthonnál is hogy kérdezzen rá kilépéskor és 4-5 percenként magától feljön az ablak hogy tényleg be akarom zárni a böngészõt. Ötlet?
Víruskeresõt most futtattam végig spyware keresõt szintén.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7