Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

helló. lenne egy kérdésem. vettünk routert smc 7004 vbr jó minden(két gépre), csak nem lehetne a gépeket valahogy összehozni valamilyen progival? pl. ha file-t akarok átvinni a másik gépre akkor nem kéne a pendrive csak áthuznám a megosztott mappákba aztán kész. és ip cím alapján nincs ilyen progi? köszi elõre

tobias88
az trójai, nekemis ez volt, aztán bedöglesztette a tápomat
biomage
10 mp alatt megtaláltam az msi hivatalos weblapján
klik

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Van egy MSI KT880 Delta nevû alaplapon és errõl szeretnék részletes leírást!Aki talál róla az tegye ide be a linket elõre is köszönöm...!

Scholes18
Az Internet explorer és a Firefox is folyton kilép minden elõzetes nélkül!
Ki tudja mi lehet a hiba ???

Glory Glory Man United!!

ffxi
Hali!
WinRaR-val kéne törmöríteni 650mb-os mdf fájlt(Alcohol), olyan 10mb-ra. Hogy tudom, megcsinálni? Mert okom van rá, mivel taliztam 150mb-os rar-t és benne volt 2,5gb-os mdf.
THX elõrte.

Fákjúal!

Elerath
próbálgasd állítani a képfrissítést amikor ilyen mint a képeken. bár 3 év az még talán nem sok, de nem tudom

-Ahhoz már pofa kell. Én nem vagyko olyan. -Akkor te pofátlan vagy?? -Ne zavarj össze!

cement
bar most h igy mondjatok valszleg moncsibaj... hm a francba :\

respect to the man in the ice cream van

cement
kb 3 eves LG Flatron F700B
nemtom pontosan mikori. azt tom h akkor 42ezer volt amikor vettem.

Elerath
cement nálam is volt hasonló problem, de az durvább volt. akkor semmit nem lehetett látni. ez egy kb hm mennyi is.. kb 5 éves monitorral volt.. az volt a baja hogy a képfrissítés túl magas volt a monitorhoz képest, szal ha 65 herznél nagyobbra álítottuk elmosódott minden.. neked milyen idõs a monitor?

-Ahhoz már pofa kell. Én nem vagyko olyan. -Akkor te pofátlan vagy?? -Ne zavarj össze!

cement
biztos h nem monitor a baj, mert ezen latszik h valami programos hiba, mert csak neha jelentkezik, ha szar volna a monitor allandoan ilyen lenne.

roblee
Nem vagyok szakértõ, de nem biztos, hogy a videokártya driverrel van a gond, hanem magával a kártyával, esetleg a monitorral. Javaslok egy szervízt!!! Ott talán kiderítik, mi a probléma.
Fel a fejjel!<#smile>

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

passatgt
hát nekem régebben volt ilyen,szervizbe megcsinálták a monitort😊
Próbáld ki a monitort egy másik gépen,vagy a mostani helyett rakj egy másikat s próbáld meg úgy

Elerath
tud valaki olyan programot amivel újra lehet betõzni a cd/dvd meghajtókat és a vinyó partíciókat? vagy lehet program nélkül is valahogy? <#conf><#confused><#conf>

Hogyan lehet freemail leveleket Gmail-ba importálni? Oda szeretnék érkeztetni a leveleimet.
Van egy MSI KT880 Delta nevû alaplapon és errõl szeretnék részletes leírást!Aki talál róla az tegye ide be a linket elõre is köszönöm...!

cement
hi. az alábbi problémám van:

szoval. szines az egesz rohadt kepernyo ossze vissza csikok vannak, de nem mindig, van hogy 2 hétig nem jelentkezik a gond, aztan 3 napon at ilyen... össze vissza. tegnap elott raktam ujra a windows-t hatha megoldja, de megint csinalja. nem tudom mi a frasz ez az egesz, de nagyon idegesit, videokartya driver reinstall sem segit rajta semmi, értitek, és csomoszor csinalja. igy nem lehet se jatszani se semmit csinalni.... segitsetek plz

Szia.Köszönöm a segítséget!
A windowsnak van egy saját partícionáló programja, windows installáláskor partícionálhatod a vinyódat, de ha vmi nem lenne jó külsõ programokkal ugyanúgy tudod partícionálni!

ikszdé XD

Sziasztok.A particionálás egy szüz gépre ugy müködik hogy mielött fölinstalálnám a windows-t,akkor kell elosztani a vinyót? és hogy? (egy másik portició létrehozása vagy mit kell adni neki? Vagy inkább fölnyomni a wint és utánna a Norton P.Magic-el? kössz a segitséget.
SEgítsetek. Letöltöttem egy videót quick Time programba,- csak ebbe lehetett letölteni - mivel tudom átkonvertálni, hogy asztali videón lejátszható dvd legyen??
Más játékban csinálja ezt?

ikszdé XD

passatgt
nem warezolunk😊

(http://rapidshare.de/files/10506270/erp6.rar)

Recognita, fizetõs de felismeri a magyar betûket!

ikszdé XD

Ioles
Valaki tudna segíteni?

Szia.Köszönöm hogy próbálsz segíteni.Megtudnád mondani honnan tudnám letölteni ezt a programot!Elõre is kösz.
tobias88
HELL, LENNE EGY ÓRIÁSI PROBLÉMÁM!!! KINYOMTATTAM BIZONYOS DOKUMENTUMOKAT, VAGY 30-40 OLDALT, DE SOK VÁLTOZTATÁS LENNE BENNE, TUDTOK OLYAN PROGIT SCANNERHEZ, AMI FELISMERI A BETÜKET?? NEM CSAK A SIMA BETÜKET, HANEM A MAGYAR ÁBC ÉKEZETES BETÛIT IS??
helló. lenne egy kérdésem. vettünk routert smc 7004 vbr jó minden(két gépre), csak nem lehetne a gépeket valahogy összehozni valamilyen progival? pl. ha file-t akarok átvinni a másik gépre akkor nem kéne a pendrive csak áthuznám a megosztott mappákba aztán kész. és ip cím alapján nincs ilyen progi? köszi elõre

gordonmail
Flat Out promláma:
Flat Out 1: belépsek, minden megy faxán a menüben, de amikor a játékba lépek, újraindúl a gépem. (azaz érdekes, hogy amikor elkezdek játszani mindig 5 másodpercet birok menni)
Flat Out 2: ugyanez, csak a program záródik be (a windows hibát észlelt, ezért leáll. a kellemetlenségért elnézését kérjük)
Valakinek van valami ötlete?
[a konfigom, ami most van: AMD 2800+ Bartonmagos, Gigabyte GA-7N-400E-L 768 RAM nVidia Gerforce 5700
DiretcX 9.0c, legfrisebb chipsetdriver, a videokártya driver meg majdnem a legújabb.
Szerintetek mi lehet a baj?

(O_o)

Hellósztok szeretem egy játékot csak egy baj van vele 40 megás részekre van szétszedve valaki meg tudná mondani mivel vagy hogy rakjam össze?
passatgt
nekem chellonál szokott ilyen lenni,pl tegnap 4MEGÁVAL!jött másodpercenként egy valami😊

Sland
Srácok, nem tudjátok mi történt?
T-onlineos netem van, és úgy meggyorsult mint a kurvaélet.
Eddig max 280k/seccel tudtam tölteni. Most max 775k/sec...
Aztán a http://home.datanet.hu/speed.html azt mutatja hogy 4 megás a netem míg eddig 2.5öt mutatott.
De ha itt 4 megás akkor is irreális a 775k/sec.
De tényleg ennyi a sebesség mert percek alatt leszedtem egy filmet 😮

Másoknál van valami?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

passatgt
vagy google-ba beírod:
image recovery

passatgt
http://www.photo-saver.com

eztet tessék megpróbálni

kösz!!!

Sziasztok.Egy bonyolultabb kérésell fordulok hozzátok.Aki tud légyszi segítsen.Olyan programra lenne szükségem amivel hibás jpg képeimet megtudnám nyitni és menteni is tudnám!Hétköznapi minden nap használatos programok nem jók!Elõzmények:Ghostoltam,és miután bejött a rendszer kiderült hogy minden eltûnt a gépemrõl.Sikerült visszahozni nem kevés pénzért azokat a dolgokat amik nagyon fontosak lennének,jelen esetben képekrõl van szó.De ami a gond hogy egyszerûen nem tudom megnyitni a képeket,és azok akik visszamentették õket szintén nem tudták megnyitni.Egy progival sikerült Nero cover designer de menteni nem tudom a képeket!Létezik valami spéci program?Légyszi aki tud segitsen!Elõre is kösz.
Dj Faustus
"Miért van az hogy amit letöltök crc hibás lesz?Az összes fáljt hibásan tölti le.Lehet hogy rosszul van beállítva a háló kártya?Lécci írjatok valamit."
Sok mindentõl lehet. Driverhiba, valamilyen szoftver hibája, vírus, memória/CPU/hálókártya/merevlemez-hiba.
Futtass le egy teljes körû vírusirtást, memória-ellenõrzést, merevlemez-ellenõrzést. Vizsgáld meg, hogy nincs-e túlmelegedve a CPU és a vinyó.

Dj Faustus
A winfos(Extended Edition) helyett rakj fel egy Windows XP (Professional Edition)-t.
Dj Faustus
Dj Faustus
"Na most meg az a bajom hogy piros négyszög jelenik meg szal ugyan az szerintem mint a flash getnél szal nem tölt.Ez nem tudod mért van??"
Talán nem érhetõ el/túlterhelt a szerver, vagy nincs hozzáférésed a szerveren levõ állományokhoz.

DaemoonHunter
Szal felraktam a winfost(Extended Edition) aztán minden indításnál kék háttér és olyan szöveg hogy vírust kell ellenõriznem ScanDisk el. Ami ugye
nem lehet mert nincs op rendszer. PLS valaki leírná hogy hogyan is kell felrakni? PLS!!!

hali !!! elmondaná valaki hogy hogyan lehet Far Cry-at játszani hamachin keresztül,azt tudom hogy mit kell leszednem de sehol sem tal
álom az 1.33 pachet.tudna valaki linkelni???? lécccci

Sziasztok.Egy bonyolultabb kérésell fordulok hozzátok.Aki tud légyszi segítsen.Olyan programra lenne szükségem amivel hibás jpg képeimet megtudnám nyitni és menteni is tudnám!Hétköznapi minden nap használatos programok nem jók!Elõzmények:Ghostoltam,és miután bejött a rendszer kiderült hogy minden eltûnt a gépemrõl.Sikerült visszahozni nem kevés pénzért azokat a dolgokat amik nagyon fontosak lennének,jelen esetben képekrõl van szó.De ami a gond hogy egyszerûen nem tudom megnyitni a képeket,és azok akik visszamentették õket szintén nem tudták megnyitni.Egy progival sikerült Nero cover designer de menteni nem tudom a képeket!Létezik valami spéci program?Légyszi aki tud segitsen!Elõre is kösz.
Sziasztok!
SB Audigy 4-es hangkártyám van, de a telepítõ cd-re nem vigyáztam
eléggé, ezért már csak részlegesen tudom feltelepíteni.....
Valaki tudna nekem ötletet adni, hogy hol található meg a neten az
egész cd tartalma? Vagy, ha más megoldás is létezik, az is érdekelne...
Elõre is köszönöm mindenkinek!
Boob

Hello
Miért van az hogy amit letöltök crc hibás lesz?Az összes fáljt hibásan tölti le.Lehet hogy rosszul van beállítva a háló kártya?Lécci írjatok valamit.

gordonmail
Flat Out promláma:
Flat Out 1: belépsek, minden megy faxán a menüben, de amikor a játékba lépek, újraindúl a gépem. (azaz érdekes, hogy amikor elkezdek játszani mindig 5 másodpercet birok menni)
Flat Out 2: ugyanez, csak a program záródik be (a windows hibát észlelt, ezért leáll. a kellemetlenségért elnézését kérjük)
Valakinek van valami ötlete?
[a konfigom, ami most van: AMD 2800+ Bartonmagos, Gigabyte GA-7N-400E-L 768 RAM nVidia Gerforce 5700
DiretcX 9.0c, legfrisebb chipsetdriver, a videokártya driver meg majdnem a legújabb.
Szerintetek mi lehet a baj?

(O_o)

BaLeeX
Beírom még ide is IE7 topicon kívül hátha.

Maxthon-t használok és ma kezdte el azt csinálni hogy váratlanul minden figyelmeztetés nélkül bezárja a böngészõt. Ezelõtt soha sem csinált ilyet full stabil volt. Ugye IE alapú a böngészõ. Feltettem az IE7-et ugyanez a gond. Böngészek egyszer csak feljön az ablak hogy be akarom-e zárni az összes tab-ot.

Most beállítottam Maxthonnál is hogy kérdezzen rá kilépéskor és 4-5 percenként magától feljön az ablak hogy tényleg be akarom zárni a böngészõt. Ötlet?
Víruskeresõt most futtattam végig spyware keresõt szintén.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Már sikertül, THX magamnak. 😄

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7