Segítséget kérek
-
"Azt szeretném megtudni hogy a (loopback, 127.0.0.1:és egy ötjegyű szám)biztonsági szempontból veszélyes-e"
Nem, ugyanis az arra a címre küldött adat, csak a lokális gépen kerül feldolgozásra. Példának okáért a Firefox is használja. Szóval erre a címre, és erről a címről érkező kéréseket nyugodtan engedheted.
"Megtudná nekem valaki mondani hogy melyik programmal, esetleg milyen trükkel tudnék ál e-mailt küldeni."
A legegyszerűbb: regisztrálj egy ingyenes e-mail szolgáltatónál (Freemail, Citromail, Gmail) fiókot, és küldd el onnan az e-mailt.
"eddigi programok mind elbuktak, a HTTrack, a TeleportPro, BackStreet..."
Próbáld meg még esetleg az Offline Explorert.
Vagy ott van a Firefox Firebug kiterjesztésének Net füle is, amivel hozzájuthatsz a Flash által lekért állományok linkjéhez is.
"és írja hozzá a file névhez az aktuális dátumot"
Jegyzettömböt elővesz és az alábbit bepötyög, majd elment .bat kiterjesztéssel (jelen példában masol.bat néven mentettem el) a fix helyen levő táblázatokhoz:
copy %1 %2\%date%_%1
Használata:
masol.bat elso.xls e:\cel
ahol:
a masol.bat az előbb említett, elmentett batch állomány
az elso.xls a forrástáblázat
az e:\cel pedig az e: meghajtón levő cel könyvtár, ahová másolod a táblázatot.
"Sziasztok a felől érdeklődnék, hogy ha az Explorerben kitörölték az előzményeket azt én visszatudom hívni vhogy, vmi segítségével. "
Helló, aligha lehet visszaállítani.
Esetleg ha még nem írtak sokat az adott partícióra, akkor a Restoration vagy a Getdataback nevű segédprogrammal (az előbbi ingyenes, az utóbbi fizetős, de mindkettő ugyanazt tudja).
"He itt mindenki csak a kérdéseket nyomja???
Válaszolni ki fog???"
He! A sörömet meg ki fizeti ki?
(Ha már ilyen kocsmai modorban beszélünk...)