Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Elõre is köszönöm.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Ha van benne AGP (PCI Express) port, akkor igen.
"Megtetszett 1 gép, nagyon jó"
Milyen gép az? Mennyiért? 😉
kérem segíccsetek
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
HACKER©ORP™ http://sharer.p8.hu
Ez normális? Azaz ez a logo meg hogy került ide régen nem volt most meg hirtelen mikor megcsináltam akkor már van is minden jel nélkül 😊? Sztem vmi nincs rendben, de nem érezhetõ lassúlás se gyorsulás 😊.
😊
HACKER©ORP™ http://sharer.p8.hu
Esetleg ha az íród képes DVD-RAM-ot írni abból biztos van dupla rétegû.
Mert csak ez az egy baj lenne, hogy a floppin minden megvan, nade nemtudom hogy milyen mappákat kell létrehozni és a többi..
Amikor a RAID vezérlõt tõltöttem csak be, akkor ezek a mappák voltak csak a Floppin:
\I386\NT5\
Az NT5-ös mappában: viamraid.cat ; VIAMRAID.INF ; viamraid.sys
A floppi fõmappájában: txtsetup.oem
Ez mûködött is. De particionálás utáni OS telepítésnél megint kért egy floppit, aza baj, hogy nem írja ki, hogy mi a fene baja van, hanem csak annyit, hogy VIA RAID COMBO DRIVE DISKETTE....:@
(O_o)
Nos, winXP telepítés folyamatánál F6ot nyomok tõltõdéskor majd kis idõ múlva betõltöm a driver-ét.
Ez eddig OK. Fel is ismerte, particionálás is megvan.
Ez után leellenõrzi a a meghajtót, ahová telepíteni kívánom az OPrenszert, de kiírja ezt: VIA RAID combo drive diskette.
Az elõzõ Flopit nem fogadja el.
Please help me!
Milyen driver-t kellene letõltenem a netrõl, mert semmi értelmeset nem találtam.
A RAID vezérlõ tipusszáma: VT 6421A
(O_o)
A RAID megoldás szoftveresen tudtommal lassítja a gépet, a hardvereshez meg vennem kelleneegy külsõ procit vagy mifenét, ami nem tudom igaz mennyi lenne, de az + még 1 winyó már sok lenne.
Kérdéseim:
1.) Milyen bizt. mentési módszert tudok ajánlani, ami megismételhetõ? Szóval olyan, mint egy DVD-RW.
Gondoltam 9.4 GB-os DVD-RAM lemezt használnék. Talán ennél maradok, de elõbb szeretném tudni a következõket:
2.) Pl van egy 250 Gb-os winyóm. Felosztom 2 patrícióra. Az egyiket csak bizt. mentésre használnám. Áttdunak menni a kártevõk a b. mentés patríciójára maguktól? Szóval úgy, hogy nem én másolom át egy biztonságosnak hitt könyvtárral például.
Ha igen meg lehet valahogy akadályozni?
3.) Ugyanez a kérdésem 2 winyó esetén, mikor az egyik lenne a bizt. mentés helye.
Elõre is köszönöm.
Nos, winXP telepítés folyamatánál F6ot nyomok tõltõdéskor majd kis idõ múlva betõltöm a driver-ét.
Ez eddig OK. Fel is ismerte, particionálás is megvan.
Ez után leellenõrzi a a meghajtót, ahová telepíteni kívánom az OPrenszert, de kiírja ezt: VIA RAID combo drive diskette.
Az elõzõ Flopit nem fogadja el.
Please help me!
Milyen driver-t kellene letõltenem a netrõl, mert semmi értelmeset nem találtam.
A RAID vezérlõ tipusszáma: VT 6421A
(O_o)
Az egyik játéknak szüksége lenne a x3daudio.dll -re de nem tallom sehol.
Ha valaki tudna ilyet valahol azt megköszönöm<#worship>#worship>
Internettel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.Akár mit töltök az internetrõl pl:video,demo.stb hibás lesz,és nem tudom hogy miért.Amúgy crc hibát ír ki a gép.Lécci írjatok mert nagyon fontos lenne.Köszi.
Qwerty4
Elkezdtem a konvertálást, kérte a volume labelt, ide azt írtam be hogy HARDDISK, ami a HDD-m neve.Ezt kellett vajon?mert most a következõket írta ki nekem:
"Convert cannot run because the volume is in use by another process.Convert may run if this volume is dismounted first.
ALL OPENED HANDLES TO THIS VOLUME WOULD THEN BE INVALID.
Would you like to force a dismount on this volume? <Y/N>"
Be is pötyögtem ide, mert tudni szeretném jó úton járok-e.És mit nyomjak most?
Qwerty4
Felhasználó konfigurációja - Felügyeleti sablonok - Rendszer - Ctrl-alt-del beállításai - Feladatkezelõ eltávolítása legyen letiltva.
vagy
link
Pesrsze vírus, spyware irtást csináld meg.
Fákjúal!
Lenne egy kis problémám, a napokban jött elõ az, hogy nem tudom megnyitni a feladatkezelõ a ctrl+alt+del gombokat lenyomva. Én vírusra gondolok és szeretném megelõzni a további károkat. Találkozott már valaki esetleg ezzel a problémával?
Amúgy milyen lehet az a "DVDRip minõség" egy filmnél? Ezt olvastam az egyik helyen.
Elõre is köszönöm.
Nekem egy nagy problémám lenne a rendszeremmel.
Ritkán fordul elõ,tehát 10 alkalomból 2x.
Konkrétan...rákattintok valamelyik programra az asztalon vagy akárhonnan elszeretném indítani,nem csinál semmit.Pl. zenét szerettem volna hallgatni de nem jött be a winamp vagy pl a total commander.Egyszóval esetenként gondol egyet a windows és nem indít el programot miután rákkatintok.Nos erre szeretnék segíteséget kapni,hogy mi is lehet a hiba oka és mivel tudnám orvosolni.
Iwiw vagy Gmail meghívóért cserébe Endless-Skyline meghívó kellene nekem.Aki tud segíteni ebben,akkor a [email protected] címre várok választ.De ötleteket is várok,egyáltalán hogy szokták ezt kivitelezni,hogy engem ne vágjanak át 😊 ?!
Ez normális? Azaz a küldött adat több mint a fogadott? Sztem vmi nincs rendben, de nem érezhetõ lassúlás.

Fákjúal!
Az egyik barátomnak következö problémája van.opr:xp, outpost+ nod32 védelem.Az utobbi idöben furcsa dolgokat müvel a gép.Nem lehet megnyitni a nodot sem outpostot sem.Ha ráklikkel valamelyikre,hirtelen megnyilik,és abban a pillanatban el is tünik.A tálcáról is eltünt mind a két ikon.A netezésnél is vannak problémák,ha megynyit 1 oldalt,egy kis idõ múlva ledobja a netröl.Ja mozillát használ.Én virusra gyanakszom.Ledarálta a nodot,de nem tudta visszatelepiteni.Ha valaki tud segitsen.köszi
2. Az audiokodekeknél 2 van felsorolva: Fraunhofer IIS MPEG Layer-3 Codec és a Microsoft PCM konvertáló
3. A Vezérlõpultban az eszöz hangereje középen van de próbáltam magasabbra venni de úgysem oldódott meg a probléma, ja és elnémítva sincs.
Ha van még vmi ötlet azt várom. KÖSZ!
a következõ történt: a jv16Powertools 2006 RegeditCleanerrel véletlenül letöröltem a könyvtáramat, úgy hogy nem csináltam elõtte másolatot!
Hogy lehet ilyenkor visszahozni a már törölt fájlokat úgy, hogy ne csak az ikonja jelenjen meg hanem meg is lehessen nyitni a file-t? (a lomtárban nincsenek!)
köszi szépen!
Második körben valamilyen HDD gyártótól kiadott segédprogram (Hitach/IBM Drive Fitness Test, Seagate Seatools, Maxtor/Quantum Powermax).
Vezérlõpult/Hangok és audioeszközök/Hardver fül/Audiokódekek listaelemre állva Tulajdonságok gombra kattintva/Tulajdonságok fülnél milyen audiókódekek vannak felsorolva?
Vezérlõpult/Hangok és audioeszközök/Hangerõ fül/Eszköz hangereje?
ugyanott: Elnémítás be van pipálva?
Bad sector meg akadhat.
Függetlenül operációs rendszertõl.
Másrészt az esetek többségében a felhasználó a leggyengébb láncszem. Vírus-, spyware-írtó, tûzfal nem alkalmazása; rendszeres rendszerfrissítés elkerülése; gép megfelelõ hûtésének, kitakarításának hiánya, töredezettségmentesítés/ rendszerellenörzés, biztonsági mentés semmibe vétele...