NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
  • Legend Killer
    Merengőn adminlét fénypontjai topikból egy történet elemzése. én jót röhögtem rajta :D. a megjegyzéseket egy moderátor írogatta mellé, tehát ne azt higyjétek, hogy enyém. én csak nagyot röhögtem és gondoltam megmutatom nektek.

"
    Hermione a kanapéban ült, mint mindig most is egyedül töltötte a karácsonyt

Rajta ülni már snassz, na de benne! Az újdonság.

- Csak te értesz meg engem, Ariel – mondta a fiú, és arcából kigördült egy könnycsepp. Ha valaki látta volna, azt mondta: sír.

Én meg azt mondtam volna, mutáns. Élből az arcból sírni rendellenességnek tűnik.

Aztán visszament a Malfox a műtőbe (Alias Draco Malfox) hogy szemrevegye a még mindig ott fekvő Hermionét, aki halálfaló volt mint kiderült

Nem elég, hogy nem a szeméből könnyezik, de még egy egész lányt is elbír vele.

A lány lassan lábadozott, de azért még mindig ott leledzett az infúzió a csövében a karjában. Lassan csöpögött belőle a sóldat.

Az infúzió, A karjába, A csőből, A só(o)ldattal.

Draco közelebb lépett és jól megnézte magának a lányt. Tényleg sokat javult az állapota, de még messze nem volt az igazi, legalábbis Draco nem volt vele elégedett. Főleg, mikor. (Pedig megölt a kíváncsiság)
    Aztán ivott még egy kévét, de már az sem volt az igazi.

Nem csodálom, hogy nem volt az igazi. Egy egész szalmakéve a kávé helyett.

Talány egy lyány hiányzott neki, de ő még nem tudta, csak halványan gondolt rá.

laughing Még ő sem tudta, hogy gondolt rá, mikor halványan rá gondolt.

De aztán Ronnak be kellett jönnie! És elkezdte mondani a mantrát.

- Figyelj haver, értem én hogy orvos vagy meg minden. De azért ezt mégsem kellett volna; gondolj bele hányt muglit pusztított már el szerencsétleneket, és most itt meg fog gyógyulni!

Bizony, hányt is, meg muglikat is pusztított.

Mellette bólogatott a Harry.

Draco meglepődött.

- Szó sincs róla, most találkoztunk először már ha annak lehet nevezni hogy betolták a hordágyoon! – vágott vissza kicsit dühösen, aztán nagyon. (De borzasztó nagyon ám, mert hát nagyon dühös volt!) – Életemben nem találkoztam vele de azt tudtam, hogy halálfaló! Ettől függetlenül még jár neki az egészségügyi biztosítás meg a TB meg a kórházi ágy és a ellátás!
    (varázslóéknál is jár a TB, meg a járulékok, adó, sőt, a zöld kártya is) Nem vagyok hogy ítélkezhessek vele, én csak egy orvos vagyok! (aki mellesleg nem egy nyelvtan zseni, hát nem látjátok!?)

- Igen, és akkor honnan tudtad a nevét? – vágott vissza Ron. – Ha nem is ismered?

Draco ezen meglepődött és elgondolkozott.
    (folyton csak meglepődik. Hát még én! Már kistányér méretű a szemem) Tényleg nem is mondta neki, hogy Hermionénak hívják a lányt az ágyon. Valahogy mégis tudta, csak azt n em tudta, hogy honnan tudta. De azt már tudta, hogy Ron jogosulatlanul bántja őt.

Valahogy tudtam, hogy tudnom kéne, hogy nem tudom majd épp ésszel kibírni, ha tudom, hogy ki írta, mégis tudatosan belenéztem. Pedig ezt még tudtam is, de azt nem tudom, hogy valaha is megértem-e, miről szól ez a sztori.

- Szerintem tudod te, hogy történt köztetek valami – folytatta most Harry. – Vagy ha nem emlékszel, akkor Exmemoriamot szúrtak rád. (Ja, mer' az csak úgy megy. Akupunktúra, rád szúrnak pár átkot) Én már csak tudom, mert én is voltam. Az ember mindent elfelejt, amit csak tudott, sőt még azt is amit azelőtt nem. De azt hiszem, te nem voltál e behatás alatt!

Tehát miután Harry elmagyarázza, hogy tuti ismered, csak kiszúrták belőled a tudást, még azt is, amiről egyébként sosem volt halvány lila fingod sem, kijelenti, hogy bocs, mégsem hatoltak beléd.
    Rolling Eyes

- De ha egyszer nem voltam vele még soha! – kiáltott fel Draco, mire Ariel ijedten kiugrott a hasából. (nem tudom, láttátok-e, de mostanában lesz a tv-ben az aliens vs predator) – Bocs, macsek – fordult most hozzá, mert nem akarta megijeszteni a macskát. – De tényleg! Hogy is feltételezhettek valamit ólam? (Hát mert a hazug disznók is ólban élnek) Nem ismertek meg? Együtt jártunk sokáig a Roxfortba, legjobb barátok boltunk…

És van egy boltjuk is, de abban sem helyesírási kéziszótárakat árulnak ám!

- Igen? Hét lehet, hogy ez most a barátságnak vége szakad! – üvöltötte most márt Ront, kicsit mérgesen. – Mert nem ismerek rád, Draco Malfoy!

- Én re sáf, Ronaldo Weasley! – kiabálta vissza a fiú.

rolling on the floor laughing rolling on the floor laughing Ronaldo, a focista, akire sáf ismernek.

- Igen? És mégis hogy képzelhetted hogy ellátod azt a riba*cot!? (elnézést) – mondta Ron még mindig.

laughing még bocsánatot kér laughing"