4469
NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
-
#4108 amúgy neked Narxis bejön a történet? tudom, hogy totál hülyeség az egész, de erre ment ki a dolog, direkt ilyen marha nagy baromságok :D. -
#4107 már hallom a puffpufft :D.
csak nem szeretem, ha így szórakoznak. ha nem tudja, szóljon értelmesen, de ilyenkor eléggé két értelmű tud lenni. -
#4106 oks, verem xD -
#4105 úgy volt. de auban minden lehet, emellett geci sok történetben szerepel voldemort merin, úgy, h ne csesztessen :P.
*kicsit ideges emiatt :D*
NARXIS, VERD EL! :D -
#4104 ja, leesett. nem ártana baszod nézni a stílusokat a történetnél. be van jelölve. humor, verses, általános AU.
au itt nem fájdalom jelző, hanem azt jelenti, hogy:
AU: Alternatív univerzum. Az eredeti HP világtól eltérõ világleírást takar. Pl.: ha a Fõnix rendjének cselekménye után játszódó fictionödben Sirius él, az AU, mivel Rowling megölte õt, és azzal, hogy "feltámasztod", az eredeti HP világot nagyban torzítod, alternatív univerzumot hozol létre. Leggyakoribb AU-k pont az ilyen feltámasztások, illetve az idõutazós, másik dimenziós sztorik.
szal ne oltogassá :P. -
#4103 Aszitte meghalt. :D Nem oltogat. :D -
#4102 mivan?
nemhaltmeg.
miről beszélsz? nem tetszik? mer, ha nem, az a te bajod, de ne gyere oltogatni :D. ha meg sima kérdés, akkor érthetőbben :D. -
#4101 Voldi már meghalt,feltámasztottad? -
#4100 Voldemort vs Harry verses csata. én írtam, még nincs kész. lehet röhögni. humorosnak szántam. -
#4099 elolvastam és LOL és nemtommithigyjek. főleg, h elolvastam a hsz-okat alatta :D. -
#4098 nahm, majd megsasolom, még nem jutottam el addig :D.
meg megmutatom a verses cuccom folytatását, amit Merengőn írtam, pill. még nincs kész, most is feltöltök minnyá1új fejezetet, azt, ha elbírálták, akko :D. -
#4097 lol a cím :D. megnézem a linket :D. -
#4096 http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2010/04/03/kocsmaban_felejtette_az_uj_harry_potter_forgatokonyvet_a_stab/ -
#4095 pl Voldemort részhez belehetne nyomni azt, ami Tenacious D Beelzebossnál volt, mikor a Sátán elkezdett ott dobolni, meg gitározni is énekelni :D.
Az a kemény rész :D.
Jól mutatna Voldemortnál :DDDD. -
#4094 Írtam egy verses battlet Merengőre :D.
mondjuk olyannak képzeltem, mint Tenacious D. Voldemort alá kemény metált lehetne nyomni pl :D.
Mesélő
A három barát éppen a vakációt töltötte.
Erdőben sétáltak, hurrá, Ron üvöltötte.
Hirtelen korom sötét lett, elbújt a Nap.
Viharos szél fújt, most mindenki bajt kap.
Ron
Jaj, mi ez itt, mi történik megint?
Elment a Nap, a sors nekünk beint.
Félek, Hermione védj meg engem, kérlek.
Nem akarok meghalni, követnek a rém képek.
Hermione
Szegény Ron, biztos sok fánkot ettél.
Hasadat teletömted és most büszke lettél.
De nem fáraszt az ostoba fecsegésed.
Megyek is innen, biztos romlott az eleséged.
De lám! Besötétült fényes nappal.
S szél üvölt kemény, vad haraggal.
Mi tévők legyünk most hát Harry?
Valamit azonnal kéne tenni.
Harry
De jó nekünk, hogy végre pihenhetünk.
Nincs iskola, de oda menni szeretünk.
Roxfort a legjobb hely számomra.
Arra a helyre úgy gondolok, mint otthonomra.
De nini, elsötétül az ég most rögvest.
Ilyen szörnyű táj képet vajh nekünk ki fest?
S barátaim aggódnak nagyon, hogy mi van.
Mit tegyünk és mi legyen a terv, hajj, gond van.
Ron és Hermione, ti azonnal meneküljetek innen.
A problémát majd én megoldom, baj többé nincsen.
Ron
NEM! Nem megyünk el nélküled.
Jó barátok vagyunk, féltjük életed.
Hermione
Bizony mondom szavamra Harry.
Nem megyünk, nem fogsz pofára esni!
Mesélő
S eljő a legborzalmasabb éj.
Mit ember látott és most fél.
Eltűnik minden jó a világból.
Gyűlölet ömlik minden irányból.
Tombol a szél vad hurikánként.
Esik, villámlik, Hermione nem viselkedik királylányként.
Bátran szembe néz a gonosszal.
Mint bátor takarító a rengeteg kosszal.
Ron Griffendél oroszlánjaként áll.
Barátai megvédésre készen áll.
Harry Potter pedig eltökélten várja mi lesz.
Elszánt tekintettel pálcáját zsebéből elővesz.
Hirtelen a semmiből bukkan fel a gonoszak gonosza.
Lord Voldemort, s halálfaló serege áll vigyorogva.
Voldemort
HAHAHAAAAA, megvagy Potter!
TATTARAAAA, Voldemort elkap, te korhely!
Most védd magad kis ostoba szemüveges.
Információt adott nekem egy bennfentes!
Így akadtam rád, s lettem én a gonosz tettes!
Ki megöl, nem úszod meg, többé ne nevettess!
Mindig ostoba módon kiszöksz a csatákból.
De most megöllek, fegyvert kaptam a Haláltól!
Harry
Miféle fegyvert kaphatott a "nagy" Voldemort?
Talán a Halál adott neki rengeteg mérgező bort?
Voldemort
Ne szórakozz velem kis pápaszemes.
Amit teszek veled, az nagyon ellenséges.
Ez vérre menő gigászi csata lesz.
S a végén majd te mindent elvesztesz!
Kezdjük is hát a hatalmas gigászi csatát!
Halálfalóim erre a két ostobára küldjétek a Halált!
Én foglalkozom ezzel az alamuszi Potterrel.
Öröm lesz kinyírni ezzel a remek történettel!
Mesélő
S lám a Halálfalók ráözönlöttek a két jó barátra.
Azok védő bűbájokat mondtak, mert Mio jónak látta.
De a Halálfaló sereg őskori átkot vett elő.
S megjelent a Halál, a fő gonosz eljő.
Voldemort meghunyászkodva pillant a Kaszásra.
Amaz kaszát lenget és elindul a nagy aratásra.
Vajon Hermione és Ron túléli?
Harry pedig életét megvédi?
És hogy tud segíteni majd két barátjának.
Mikor most egyáltalán nincs helye jajgatásnak.
Pedig rengeteg probléma veszi körül.
S, ha túlélik, majd nagyot örül.
Maradjatok velünk kedves olvasók.
Következő fejezetből minden megtudható.
VÉLEMÉNYT!!!!!!!!!
:D
próbálgattam rímelni, de nem annyira megy még ez sztem nekem :S. -
#4093 sőt. a végén majd a moziból senki nem fog kijönni. vége a filmnek és várják kint az alkalmazottak a vendég sereget, de nem jönnek.
- te, ezek hol a fenébe vannak?
- nemtom. biztos még a feliratot nézik, vagy ennyire tetszik nekik a zene a végén.
- ne hülyéskedj, fél órán át?
- akko nemtom. sasoljuk meg.
- jóvan.
bemennek, mindenütt összevissza hevernek a mozizni vágyók, vér foltok, meg minden és a mozi vászon helyén egy hatalmas tátongó kráter, mely füstölög. Ja és tök sötétség.
- tehh, olvastam én a cikket, hogy volt robbanás roxfortban, mikor forgattak... de nem gondoltam volna, hogy itt is lesz!
:D. -
#4092 :DD. -
#4091 XD -
#4090 h még téged is megölnek, meg mindenkit :D.
csakviccelek. -
#4089 loool, na ebben akkor lesz ám csata :D -
#4088 kúl :D. és örülök, h senki nem sérült meg. -
#4087 díszlet egy része leégett. hm lehet jóóóólesz???? :D -
kurol #4086 Jólvan....:D:D ennyire ez beteg:D -
#4085 jaja, én is röhögtem :D. -
#4084 Ez hatalmas :DDD -
#4083 Merengőn adminlét fénypontjai topikból egy történet elemzése. én jót röhögtem rajta :D. a megjegyzéseket egy moderátor írogatta mellé, tehát ne azt higyjétek, hogy enyém. én csak nagyot röhögtem és gondoltam megmutatom nektek.
"
Hermione a kanapéban ült, mint mindig most is egyedül töltötte a karácsonyt
Rajta ülni már snassz, na de benne! Az újdonság.
- Csak te értesz meg engem, Ariel – mondta a fiú, és arcából kigördült egy könnycsepp. Ha valaki látta volna, azt mondta: sír.
Én meg azt mondtam volna, mutáns. Élből az arcból sírni rendellenességnek tűnik.
Aztán visszament a Malfox a műtőbe (Alias Draco Malfox) hogy szemrevegye a még mindig ott fekvő Hermionét, aki halálfaló volt mint kiderült
Nem elég, hogy nem a szeméből könnyezik, de még egy egész lányt is elbír vele.
A lány lassan lábadozott, de azért még mindig ott leledzett az infúzió a csövében a karjában. Lassan csöpögött belőle a sóldat.
Az infúzió, A karjába, A csőből, A só(o)ldattal.
Draco közelebb lépett és jól megnézte magának a lányt. Tényleg sokat javult az állapota, de még messze nem volt az igazi, legalábbis Draco nem volt vele elégedett. Főleg, mikor. (Pedig megölt a kíváncsiság)
Aztán ivott még egy kévét, de már az sem volt az igazi.
Nem csodálom, hogy nem volt az igazi. Egy egész szalmakéve a kávé helyett.
Talány egy lyány hiányzott neki, de ő még nem tudta, csak halványan gondolt rá.
laughing Még ő sem tudta, hogy gondolt rá, mikor halványan rá gondolt.
De aztán Ronnak be kellett jönnie! És elkezdte mondani a mantrát.
- Figyelj haver, értem én hogy orvos vagy meg minden. De azért ezt mégsem kellett volna; gondolj bele hányt muglit pusztított már el szerencsétleneket, és most itt meg fog gyógyulni!
Bizony, hányt is, meg muglikat is pusztított.
Mellette bólogatott a Harry.
Draco meglepődött.
- Szó sincs róla, most találkoztunk először már ha annak lehet nevezni hogy betolták a hordágyoon! – vágott vissza kicsit dühösen, aztán nagyon. (De borzasztó nagyon ám, mert hát nagyon dühös volt!) – Életemben nem találkoztam vele de azt tudtam, hogy halálfaló! Ettől függetlenül még jár neki az egészségügyi biztosítás meg a TB meg a kórházi ágy és a ellátás! (varázslóéknál is jár a TB, meg a járulékok, adó, sőt, a zöld kártya is) Nem vagyok hogy ítélkezhessek vele, én csak egy orvos vagyok! (aki mellesleg nem egy nyelvtan zseni, hát nem látjátok!?)
- Igen, és akkor honnan tudtad a nevét? – vágott vissza Ron. – Ha nem is ismered?
Draco ezen meglepődött és elgondolkozott. (folyton csak meglepődik. Hát még én! Már kistányér méretű a szemem) Tényleg nem is mondta neki, hogy Hermionénak hívják a lányt az ágyon. Valahogy mégis tudta, csak azt n em tudta, hogy honnan tudta. De azt már tudta, hogy Ron jogosulatlanul bántja őt.
Valahogy tudtam, hogy tudnom kéne, hogy nem tudom majd épp ésszel kibírni, ha tudom, hogy ki írta, mégis tudatosan belenéztem. Pedig ezt még tudtam is, de azt nem tudom, hogy valaha is megértem-e, miről szól ez a sztori.
- Szerintem tudod te, hogy történt köztetek valami – folytatta most Harry. – Vagy ha nem emlékszel, akkor Exmemoriamot szúrtak rád. (Ja, mer' az csak úgy megy. Akupunktúra, rád szúrnak pár átkot) Én már csak tudom, mert én is voltam. Az ember mindent elfelejt, amit csak tudott, sőt még azt is amit azelőtt nem. De azt hiszem, te nem voltál e behatás alatt!
Tehát miután Harry elmagyarázza, hogy tuti ismered, csak kiszúrták belőled a tudást, még azt is, amiről egyébként sosem volt halvány lila fingod sem, kijelenti, hogy bocs, mégsem hatoltak beléd.
Rolling Eyes
- De ha egyszer nem voltam vele még soha! – kiáltott fel Draco, mire Ariel ijedten kiugrott a hasából. (nem tudom, láttátok-e, de mostanában lesz a tv-ben az aliens vs predator) – Bocs, macsek – fordult most hozzá, mert nem akarta megijeszteni a macskát. – De tényleg! Hogy is feltételezhettek valamit ólam? (Hát mert a hazug disznók is ólban élnek) Nem ismertek meg? Együtt jártunk sokáig a Roxfortba, legjobb barátok boltunk…
És van egy boltjuk is, de abban sem helyesírási kéziszótárakat árulnak ám!
- Igen? Hét lehet, hogy ez most a barátságnak vége szakad! – üvöltötte most márt Ront, kicsit mérgesen. – Mert nem ismerek rád, Draco Malfoy!
- Én re sáf, Ronaldo Weasley! – kiabálta vissza a fiú.
rolling on the floor laughing rolling on the floor laughing Ronaldo, a focista, akire sáf ismernek.
- Igen? És mégis hogy képzelhetted hogy ellátod azt a riba*cot!? (elnézést) – mondta Ron még mindig.
laughing még bocsánatot kér laughing" -
#4082 nemtom geciélet, h milyen munkát keressek, meg szar a helyzet itthon és tököm ki van. -
#4081 looool :D -
#4080 véletlen akadtam rá neten, miko bánatomban azon gondolkoztam, h felcsapok dílernek. -
#4079 Na basszus!
Hülye f@sz...
Ilyen idősen már ilyen ügyletekben?!?
no comment... -
#4078 -
#4077 LOL
2010. január 4.
Kábítószer-terjesztő bandák elől bujkál drogadósságai miatt a Harry Potter-filmek egyik sztárja.
A The Sun hétfői beszámolója szerint a 20 éves Jamie Waylett több ezer fonttal tartozik a dílereknek, és attól retteg, hogy ha megtalálják, megverik vagy akár el is rabolják a pénzüket követelő terjesztők.
A lap úgy tudja: Waylett - aki Harry Potter egyik ellenlábasát, Vincent Crabbe-t alakította a filmsorozat korábbi epizódjaiban - két hónapja pánikszerűen távozott a család londoni otthonából, és azóta egy hajléktalanszállón húzza meg magát.
A fiatal színész hat Harry Potter-filmben szerepelt, de az utolsóból már "kiírták", mivel kábítószerügyei miatt meggyűlt a baja az igazságszolgáltatással.
Waylettet tavaly nyáron 120 óra közmunkára ítélték, miután kiderült, hogy marihuánát termesztett szülei házában. -
#4076 ühümm.
nekem ennél sokkal nagyobb problémáim vannak... munkát kell találnom meg ilyen fasságok, ezek meg itt arról pofáznak, h átvett mástól pár eseményt, v nem, LOL.
úgy is megoldja Rowling. -
#4075 Megint plágiummal vádolják J. K. Rowlingot
2010.02.19. 12:47 könyvesblog
Plágiummal vádolta meg a néhai Adrian Jacobs író hagyatékának gondozója J.K. Rowlingot és kiadóját. Jacobs képviselője "milliárd dolláros ügyet" emlegetett az eset kapcsán.
A hagyaték kezelője, Paul Allen tavaly júniusban perelte be egy londoni bíróságon Rowling kiadóját, a Bloomsbury Publishing PLC-t azt állítva, hogy a Harry Potter és a tűz serlege című regényének írásakor Rowling plágiumot követett el: Adrian Jacobs Willy, a varázsló kalandjai című könyvéből emelt át bizonyos elemeket.
A Willy 1987-ben látott napvilágot, míg Rowling negyedik Potter-kötetét 2000-ben jelentette meg a kiadó. Jacobs akkor már nem élt, 1997-ben hunyt el Londonban.
A Jacobs-hagyaték képviselői már 2004-ben megkeresték a Bloomsburyt a váddal, de a kiadó minden állításukat cáfolta, szerintük a vád "megalapozatlan, nincs rá bizonyíték és igaztalan", egyébként pedig Rowling soha nem is olvasta a kérdéses munkát.
A felperest képviselő sydney-i Max Markson azonban csütörtökön kijelentette, hogy becslései szerint "milliárd dolláros ügyről" van szó. És magyarázatként hozzáfűzte: "nyilvánvalóan ez lesz a bíróságok döntése". Mint mondta, Rowling személy szerinti megnevezésére azért került sor, mert - bár korábban úgy hitték - mégsem futottak ki a törvény szabta időből, az írónő is perelhető.
Paul Allen egyúttal közleményben hozta nyilvánosságra, hogy annak jogi lehetőségét is vizsgálja, vajon a Harry Potter-filmekkel és a hamarosan megnyíló Harry Potter szórakoztató parkkal szemben lehet-e szerzői jogi követelése a Jacobs-hagyatéknak.
(MTI) -
#4074 http://www.sg.hu/cikkek/72353/3d_technologiaval_mutatjak_be_a_harry_potter_parkot -
#4073 Ha meg nem lesz olyan akkor csalódás lesz mindenkinek függetlenül attól mit tud a film,hülyék ezek...
Cameron magasra rakta a lécet :) -
#4072 :D
Am. ez a 3D nem olyan minőségű lesz mint az Avataré mivel utólag állítják át, szóval nem sok értelmét látom, de ők tudják... -
#4071 "láttássérült bűvészinas" :DD -
#4070 Harry Potter és a Halál ereklyéi első trailer
A Warner stúdió fejesei megirigyelték az Avatar sikerét, és kiadták a parancsot: 3D-s verzióba kell átkonvertálni az idei év két legnagyobb kasszasiker-várományosát, a Titánok harcát és a Harry Potter és a Halál ereklyéi első felvonását. A görög mondák szörnyeit mészároló Sam Worthingtont április 1-től, a láttássérült bűvészinast november 19-től láthatjuk 3D-ben a hazai mozikban. (via movieweb) -
#4069 Nem igazán értelek...
Te is fentről lefelé számolod a képeket?
Nem tudom, lehet, hogy nálam keveredtek össze a pixelek, de nálam a #4060-as postban a második képen egy csinos fiatal szőke van.
Na rám mondtam, hogy szerintem ő elég jól néz ki.