NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
  • Bandew
    Persze simán! A Gyűrűk Ura irodalmilag nem egy kiemelkedő alkotás. Ez egy elég nagy tévhit. Persze nem is rossz! A Gyűrűk Urában viszont sokkal több van, mint történet, világ, vagy elbeszélés. Ez egy megfoghatatlan valami, amit nem is nagyon lehet szavakkal leírni. A "mese" vagy a "hangulat" a legjellemzőbbek rá, de ez sem helyes. És ezt a valamit a Gyűrűk Ura kivételével még egy könyvben sem tapasztaltam!
    Irodalmi tekintetben, történetben, csavarokban és egyéb hozzávalok terén simán túl lehet szárnyalni a Gyűrűk Urát, de ezt a valamit nagyon nehéz lehet létrehozni.
    No persze az is lehet, hogy ezt az egészet csak én érzem így és mások most döbbenten olvassák soraimat, hogy "Mi a fenérő beszél ez?", de úgy gondolom, ha én érzem ezt, akkor az már valamilyen formában már "van".
    Egyébként én nagyon kíváncsi lennék a regényedre! Remélem egyszer elkészül és lesz rá lehetőségem, hogy elolvassam.