Harry Potter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
három fejezeten belül három különbözõ nevet használ a három különbözõ fordító pl. az Õsi Pálcára/Bodzafa pálcára, valamint a Riddle-Denem váltakozás is érdekes lehet annak, aki nem olvasta az angolt 😄 szóval érdekes, én lehet belezavarodtam volna 😄
meg lehet hogy nem ártott volna az egészet egy alap külalakra formálni, plusz egy helyesíráshibakeresõt végigfuttatni, mielõtt az egész kijön egybe 😄
nem azért mondom, színvonalas lett, tényleg nagyon jó, stb, és amúgyis a célnak megfelel, csak így hirtelen ezek jutottak eszembe 😄
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Harry:"Voldemort belém helyezte lényének egy részét?-rémüldözött Harry."
Dumbledore:"Bizony úgy tûnik"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Tanuljon meg az idiótája fórumozni 😛PPPP.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
köcc
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Eszembe jutott egy kérdés,amire sehogy nem tudom megadni magamnak a választ.
A gyilkos átok Avada Kedavra,vagy Adava Kedavra?
A francia rendõrség hétfõn elkapott egy 16 éves srácot, aki anyanyelvére fordította a teljes Deathly Hallows-t, majd feltette az internetre, hogy bárki elolvashassa. A kihallgatás után kedden engedték ki. A vád: intellektuális tulajdonjog megsértése. A francia Potter könyvek kiadója, a Gallimard egyelõre nem nyilatkozik.
(lumos.hu)
Mert jó lenne 😛
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
(remélem sikerül a spoiler 😄)
szerintem pontosan úgy, ahogy Harryhez is odatermett Dumbledore irodájából a második részben 😊
Vajon hogy?
btw
Neville h szorongatja Griffendél (nem jut eszembeee) kardját ha az a koboldnál van?