NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
  • grizzly21
    hat en most fejeztem be, nyaron kezdtem el de akadt mas dolog kozben. na de vegre raszantam magam

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az egesz konyv kb a 3/4eig jo..mint az eddigiek kb az a szinvonal, aztan onnan az utolso elotti fejezetig kb baromi jo! alig hittem a szememnek amikor olvastam, hogy igen, a csajszi megmerte lepni amit kellett es kurva jol kitalalta az egeszet, jol osszevarta a szalakat, es minden keszen volt hogy azt mondjam ez igen, ezert erdemes volt vegigolvasni mindegyiket. Erre elbassza az utolso 2 fejezettel, vagy 3mal (King cross-tol kezdodoen) hat el se hiszem...jo okes, 14eves a celkozonseg, nekik nem lehet eladni olyat ami nem happy end mert akkor megy a siras rivas, hogy miert kellett megolni harry-t, dehat konyorgom, ez szanalmas...meg a legutolso fejezet: Albus Severus? James es Lily? de kurva kreativ nevek...szerintem egy 5.es kisiskolas igy igy zarta volna le a tortenetet de egy az egyben...hat kar erte, en azt mondom.
    En egyebkent nem vagyok fanatikus, egyszer olvastam csak el, de mindet, a 4.tol kezdve angolul, lehet h ha angolul nem tudtam volna magyarul nem olvastam volna el..na mindegy, azert nem bantam meg, de AAAaaaaa...