NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
  • Alien
    És Alfonzo Cuarón aki a harmadik részt rendezte? Ő szerintem nem angol :)

Én különben ma néztem meg a filmet. (vagyis mivel már bőven elmúlt éjfél ugyebár tegnap:D) Az új szereplőket főleg Luna-t nagyon jól eltalálták, ő lett a legjobb eddig nem szerepelt karakter szerintem, és jól alakította ezt az "álmatag" lánykát ahogyan a könyvben is levolt írva :) Tonks viszont bazi keveset volt :S. Piton fapofája meg még mindig a legjobb, iszonyat jól tudja csinálni :D Kicsit különben időnként unalmasnak tűnt nekem a film és szerintem nem ez lett a legjobb Potter film. Valahogy azért szerintem

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    lehetett volna drámaibbra csinálni Sirius halálát, nekem valahogy túl elkapkodottnak tűnt. Így a filmen szerintem nem annyira látszódott, hogy Harry mennyire ragaszkodik Siriushoz, azért a könyvben ez jobban le van írva. Persze sok minden jobban és bővebben ki van fejtve a könyvben, dehát tökéletes adaptáció sosem lesz úgysem sose az tény :)

És most csak az olvassa aki olvasta az eddigi könyveket :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nagyon remélem, hogy a következő filmben Dumbledore-nál jobban odafigyelnek erre, illetve a "meregős" részekre is kellő időt szentelnek.

Összességében nem rossz film, de valahogy vannak hiányosságai ami miatt nem ez lesz számomra a legjobb Potter film. Lunat viszont még egyszer ki kell emelnem, szerintem szuperjól eltalálták!:D Kár, hogy a Félvér Hercegben nincs valami sok szerepe:(