NINCS KÉREGETÉS A TOPIKBAN! FORDÍTÁST CSAK PRIVÁT ÜZENETBEN KÉRJETEK - HA FELAJÁNLOTTA VALAKI HOGY TUD ADNI.
  • csgj
    ja, akkor hozzászólok a tropichoz végre HP témában: Én asszem pont 11 évesen kezdtem el olvasni az első résztől a könyveket. Szóval együtt nőttem fel Harryvel :) Most is egy szinten vagyunk: 16 éves vok, ő meg a legutóbbi (hatodik) részben volt 16 éves. Elolvastam az összes részt, többször is. Megnéztem az összes filmet (lehettek volna sokkal jobbak is, de ez általában így van a könyvadaptációknál), és játszottam az összes játékkal (a negyediket nem nyomtam végig...sztem az elég nyomi lett..). Tulajdonképpen a Harry Potter könyvek térítettek az olvasás, és a fantasy világába. Aztán 12 évesen (nemtom, hogy ez hatott e rám) már elkezdtem könyvet írni. éljen! xD Azt pedig nagyon rühellem, ha valaki azzal kezdi el szekálni a HP könyveket, hogy milyen gyerekesek... Meg hát egyesek úgy látom, hogy cikinek érzik, ha vki ezt olvassa... Csakhogy az ilyen emberek azt se tudják, hogy pl Dumbledore-t eszik e vagy isszák :D